baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.763
- Πόντοι
- 6.035
δεν υπαρχει γυναικα να χεσει τον μεγα βαρο[move] [/move]
υ.γ. βαρε, σε εχει χεσει εσενα ρωσσιδα?
[size=1pt]αποφευγω τον κωλικο ερωτα[/size]
δεν υπαρχει γυναικα να χεσει τον μεγα βαρο[move] [/move]
υ.γ. βαρε, σε εχει χεσει εσενα ρωσσιδα?
και τι μας το λες ρε ψωναρα? σε ρωτησαμε?δεν υπαρχει γυναικα να χεσει τον μεγα βαρο
[size=1pt]αποφευγω τον κωλικο ερωτα[/size]
δε με ρωτησες μωρη χαμουρακαι τι μας το λες ρε ψωναρα? σε ρωτησαμε?
μμμ πρωτα απ'ολα ενα σηματακι που εχει εκει αριστερα?το ροζ?σημαινει οτι ειμαι γυναικα.δευτερον να σου πω οτι τα προφυλακτικα δεν καλυπτουν πληρως απο ολα τα ΣΜΝ.τριτον να θυμασαι οτι τα με τα χαπια φροντιζει αυτη για την αντισυλληψη με οτι κι αν αυτο συνεπαγεται ;)
δε σε ρωτησα ρε, τι θες τωρα? ψηνεσαι για πορτετσανο?δε με ρωτησες μωρη χαμουρα
θα με παρεις ταξιδακι στη μολδαβοουκρανια
τυπε δε σε συμφερει πορετσανο εκει θα σε γδαρω σαν κουνελιδε σε ρωτησα ρε, τι θες τωρα? ψηνεσαι για πορτετσανο?
θα σε παρω οποτε θελεις μολδαβια!
εγω θα παω Μινσκ βεβαια
σωστο αλλα δεν τη κοβω για να λεει μουφες και να μη τα παιρνει
βασικα σε περιπτωση που αντιληφθω κατι τετοιο θα εφαρμοσω τη μεθοδο τηλε-φονικο κλασιμο για εκδικηση
μου την ειχε επεξηγησει με πμ παλιοτερα ο poustiki kithara και ειναι πιστευω οτι χρειαζεται για τετοιες περιπτωσεις
να σαι καλα τυπε
σε ψαρωνω τυπε επειδη το τηλε-φονικο κλασιμο ειναι συμβουλη και πρακτικη του φιλου σου του απολυτουΤι έκανε λέει;;;;;;;;
Βασικά ΠΟΤΕ δε πρέπει να σου'χω στείλει ή να μου'χεις στύλει ΠΜ,απ'όσο θυμάμαι.....μεθυσμένος γράφεις ρε μεγάλε
τελοσπαντων να θυμασαι οτι πρεπει να τα παιρνει καθε μερα την ιδια ωρα.τα υπολοιπα θα της τα πει ο γιατρος.ο οποιος θα επιλεξει και τον τυπο χαπιου που θα της ταιριαζει.σε γενικες γραμμες παντως ειναι καλη και αξιοπιστη μεθοδος.αλλα δεν πρπει να καπνιζει,να εχει διαβητη ή υπερταση.α επισης κανουν κατακρατηση υγρων.θα κανει λιγο παραπανω κυτταριτιδα αλλα θα φουσκωσει το βυζι της.σωστο αλλα δεν τη κοβω για να λεει μουφες και να μη τα παιρνει
βασικα σε περιπτωση που αντιληφθω κατι τετοιο θα εφαρμοσω τη μεθοδο τηλε-φονικο κλασιμο για εκδικηση
μου την ειχε επεξηγησει με πμ παλιοτερα ο poustiki kithara και ειναι πιστευω οτι χρειαζεται για τετοιες περιπτωσεις
να σαι καλα τυπε
θα μου κλασεις τα παπαρια στον πορετσανο ειναι η εδρα του Νωντα εκει την εβαψες αρρωστακιτυπε δε σε συμφερει πορετσανο εκει θα σε γδαρω σαν κουνελι
ετσι εσυ να τρεχεις στα μπαζακια και να αφηνεις τα καλα για μας
τωρα που το σκεφτομαι εχω κονε για σπιτι στη ρουμανια κοντα στα συνορα
επισης και στη μολδαβια αλλα εκει δε θελω επισης και ουκρανια
τελικα ειμαι διεθνης τυπος
σε ευχαριστω γιατι εισαι απο τα λιγα ατομα που μου εδωσε μια σοβαρη και κατατοπιστικη απαντησητελοσπαντων να θυμασαι οτι πρεπει να τα παιρνει καθε μερα την ιδια ωρα.τα υπολοιπα θα της τα πει ο γιατρος.ο οποιος θα επιλεξει και τον τυπο χαπιου που θα της ταιριαζει.σε γενικες γραμμες παντως ειναι καλη και αξιοπιστη μεθοδος.αλλα δεν πρπει να καπνιζει,να εχει διαβητη ή υπερταση.α επισης κανουν κατακρατηση υγρων.θα κανει λιγο παραπανω κυτταριτιδα αλλα θα φουσκωσει το βυζι της.
λογικο ειναι βρε αγορι μου.αφ'ενος δεν ξερουν αφ'ετερου πλακιτσα κανουμε γενικα.στο γιατρο θα παει ετσι κι αλλιως να της τα γραψει.δεν εχουν ολα τις ιδιες ποσοτητες ορμονων.θα δει τι της ταιριαζει.καλα γαμησια αγορι μου.με ασφαλεια και προσοχησε ευχαριστω γιατι εισαι απο τα λιγα ατομα που μου εδωσε μια σοβαρη και κατατοπιστικη απαντηση
απο οτι φαινεται πρεπει οντως να τη στειλω στο γιατρο γιατι αμα γινει καμια μαλακια τρεχα γυρευε
σε ευχαριστω γιατι εισαι απο τα λιγα ατομα που μου εδωσε μια σοβαρη και κατατοπιστικη απαντηση
απο οτι φαινεται πρεπει οντως να τη στειλω στο γιατρο γιατι αμα γινει καμια μαλακια τρεχα γυρευε
λογικο ειναι βρε αγορι μου.αφ'ενος δεν ξερουν αφ'ετερου πλακιτσα κανουμε γενικα.στο γιατρο θα παει ετσι κι αλλιως να της τα γραψει.δεν εχουν ολα τις ιδιες ποσοτητες ορμονων.θα δει τι της ταιριαζει.καλα γαμησια αγορι μου.με ασφαλεια και προσοχη
ti exeiw agori moy
ti exeiw agori moy
θες να σε παω τσαρκουλα
το τηλε-φονικο κλασιμο το εχει φερει στο σαιτ ο μορτης τυπεΚαι έπειτα τα τηλεφωνικά κλασίματα είναι γνωστές μαλακιούλες του απόλυτου......
δεν σε κοβω για βικτωρ παντως τυπεΕκτός αν είμαι διχασμένη προσωπικότητα και δε το ξέρω,και με το δεύτερο εαυτό μου γράφω τέτοια