voltaire45
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.906
- Πόντοι
- 366
Μαυροι, Πακιστανοι, Αβγανοι, Ελληνες, Αλβανοι, κ.τ.λ. Εχουμε γινει ενα.
Ωωωωπππππ, νέα φυλή αυτή ......
Μαυροι, Πακιστανοι, Αβγανοι, Ελληνες, Αλβανοι, κ.τ.λ. Εχουμε γινει ενα.
Που να δεις Πλ. Βικτωρίας!!!!!!!!!!!!εγω ξερω οτι απο ομονοια μεχρι ανω πατησια οι ελληνες ειναι μειοψηφια.ειδικα στο υψος της πλατειας αμερικης ειναι γκετο μαυρων.η κατασταση εχει ξεφυγει προ πολλου
Ωωωωπππππ, νέα φυλή αυτή ......
"Λεφτα υπαρχουν"οπως ειπε και μια ψυχη προπερσι.αν γινόμασταν κι εμείς "λαθραίοι';
πιο πολλά φράγκα.
είχε υπολογίσει τις επιδοτήσεις για τους μετανάστες φαίνεται"Λεφτα υπαρχουν"οπως ειπε και μια ψυχη προπερσι.
παλι κανατε μαγκα τον παπουτση, ευγε νεοι μου...Ποιος δινει την επιδοτηση?
ποση ειναι αυτη η επιδοτηση ξερεις?Ποιος δινει την επιδοτηση?
για πες μου καμαρι μου αφου η ελλαδα ειναι ενδιαμεσος σταθμος των λαθρομεταναστων, εμεις γιατι τους κραταμε εδω και δεν τους αφηνουμε να πανε στην δυτικη ευρωπη;;είχε υπολογίσει τις επιδοτήσεις για τους μετανάστες φαίνεται
για πες μου καμαρι μου αφου η ελλαδα ειναι ενδιαμεσος σταθμος των λαθρομεταναστων, εμεις γιατι τους κραταμε εδω και δεν τους αφηνουμε να πανε στην δυτικη ευρωπη;;
εκπρόσωπος της Επιτροπής αναγνώρισε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η Ελλάδα, καθώς επίσης η Κύπρος, η Μάλτα, η Ιταλία κι η Ισπανία στο θέμα της παράνομης μετανάστευσης, ως χώρες των εξωτερικών συνόρων της Ε.Ε. Τόνισε ωστόσο ότι η ΕΕ στηρίζει την Ελλάδα στο θέμα υποδοχής και εξέτασης των αιτούντων άσυλο και σημείωσε ότι για το σκοπό αυτό το Ευρωπαϊκό Ταμείο Προσφύγων έχει χορηγήσει την τελευταία επταετία στην Ελλάδα, οικονομική βοήθεια ύψους 5,5 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ μέσα στο 2008 πρόκειται να χορηγηθεί βοήθεια ύψους 1,5 εκατομμυρίωνποση ειναι αυτη η επιδοτηση ξερεις?
Αυτο ειναι ενα γελοιο κατ'αποκοπην ποσο.εκπρόσωπος της Επιτροπής αναγνώρισε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η Ελλάδα, καθώς επίσης η Κύπρος, η Μάλτα, η Ιταλία κι η Ισπανία στο θέμα της παράνομης μετανάστευσης, ως χώρες των εξωτερικών συνόρων της Ε.Ε. Τόνισε ωστόσο ότι η ΕΕ στηρίζει την Ελλάδα στο θέμα υποδοχής και εξέτασης των αιτούντων άσυλο και σημείωσε ότι για το σκοπό αυτό το Ευρωπαϊκό Ταμείο Προσφύγων έχει χορηγήσει την τελευταία επταετία στην Ελλάδα, οικονομική βοήθεια ύψους 5,5 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ μέσα στο 2008 πρόκειται να χορηγηθεί βοήθεια ύψους 1,5 εκατομμυρίων
Ειλικρινα ωρες ώρες σε φτάνουν στα ακρά.
Δεν ξέρω πότε θα γίνει το μπαμ εδω στην γειτονιά μας!!!!!!!!!!!
Οι φίλοι που πάνε στην φυλης ας προσέξουν την γωνία Φυλης και φερρων για τα λεγόμενα μου αν αληθεύουν.
Εχει ξεφύγει η κατάσταση εντελως.
Η Αστυνομία ανύπαρκτη.
τα στοιχεια αυτα ειναι παλαια,εκπρόσωπος της Επιτροπής αναγνώρισε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η Ελλάδα, καθώς επίσης η Κύπρος, η Μάλτα, η Ιταλία κι η Ισπανία στο θέμα της παράνομης μετανάστευσης, ως χώρες των εξωτερικών συνόρων της Ε.Ε. Τόνισε ωστόσο ότι η ΕΕ στηρίζει την Ελλάδα στο θέμα υποδοχής και εξέτασης των αιτούντων άσυλο και σημείωσε ότι για το σκοπό αυτό το Ευρωπαϊκό Ταμείο Προσφύγων έχει χορηγήσει την τελευταία επταετία στην Ελλάδα, οικονομική βοήθεια ύψους 5,5 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ μέσα στο 2008 πρόκειται να χορηγηθεί βοήθεια ύψους 1,5 εκατομμυρίων
Αφου δεν το γραφεις"ολα αυτα"εχεις δρομο ακομα μεχρι την εθνικιστικη θεωση.Κοιταχτε να δειτε, εδω δεν τιθεται θεμα ανθρωπισμου, εδω τιθεται θεμα επιβιωσης! Της δικης μας επιβιωσης! Ολοι αυτοι πρεπει να απομακρυνθουν αμεσα με οποιοδηποτε κοστος! Τελεια και παυλα!
Δεν αμφισβητησα ποτε οτι ολοι αυτοι ειναι ανθρωποι!Αφου δεν το γραφεις"ολα αυτα"εχεις δρομο ακομα μεχρι την εθνικιστικη θεωση.
ναι με το κεφαλι ειναι, τοσα πηραμε τοτε,και το καλοκαιρι του '09 πηραμε και εκτακτη επιχορηγηση απο ε.ε.Αυτο ειναι ενα γελοιο κατ'αποκοπην ποσο.
Γιατι ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ γραφτηκε οτι η επιδοτηση πηγαινει με το κεφαλι.
Ολοι οι ανθρωποι ειναι ισοι,αλλα μερικοι ειναι πιο ισοι.Δεν αμφισβητησα ποτε οτι ολοι αυτοι ειναι ανθρωποι!
Εσεις "ξεχνατε" οτι κι εμεις ειμαστε ανθρωποι! Και ως πολιτες αυτης της ρημαδοχωρας, εχουμε το Συνταγματικο δικαιωμα της ειρηνης της ελευθεριας κινησεων και της ασφαλειας!
Παλι με το ΚΚΕ...ειναι να μην σου βγει το ονομα τελικα.ξερω, ξερω τι θα πειτε,εσεις του ΚΚΕ δεν αναγνωριζετε το Συνταγμα... μην το επικαλεστειτε τοτε οταν κινδυνευσει η δικη σας ασφαλεια!!!
respectΦυλής και Φερρών , το υπέροχο λειβάδι...Ενα οικόπεδο με γκρεμισμένο σπίτι στο οποίο βρίσκουν ανακούφηση δεκάδες πρεζόνια πρωί βράδυ...
Το μίνι μάρκετ στο ίδιο σημείο με τους Ρώσσους που παίρνουν μπύρα με 20 λεπτά...
Η πιτσαρία που πλέον έκλεισε με τους ρουμάνους και το κύκλωμα 80 ατόμων που έκλεβαν...
Αγνές στιγμές του να ζεις σε αυτό το μέρος...
Η ηδονή του να μυρίζεις κατρουλίλα βαλκάνιων κατακαθιών...Μμμμμμμμ.....
Πραγματική ευλογία η λαϊκή της Τετάρτης... Δεκάδες Πακιστανοί και γύφτοι που σέρνονται σαν τις σάπιες μπεκάτσες για να φάνε ένα μανταρίνι.
Το γκέυ μπαρ στη Φυλής προς Ηπείρου... Κάθε βράδυ τσακωμοί και σπασμένα αμάξια από πούστηδες....
Μου αρέσει.
Ειναι δυνατον μετα απο ολα αυτα να μετακομισει κανεις Κηφισια,η Ψυχικο?Φυλής και Φερρών , το υπέροχο λειβάδι...Ενα οικόπεδο με γκρεμισμένο σπίτι στο οποίο βρίσκουν ανακούφηση δεκάδες πρεζόνια πρωί βράδυ...
Το μίνι μάρκετ στο ίδιο σημείο με τους Ρώσσους που παίρνουν μπύρα με 20 λεπτά...
Η πιτσαρία που πλέον έκλεισε με τους ρουμάνους και το κύκλωμα 80 ατόμων που έκλεβαν...
Αγνές στιγμές του να ζεις σε αυτό το μέρος...
Η ηδονή του να μυρίζεις κατρουλίλα βαλκάνιων κατακαθιών...Μμμμμμμμ.....
Πραγματική ευλογία η λαϊκή της Τετάρτης... Δεκάδες Πακιστανοί και γύφτοι που σέρνονται σαν τις σάπιες μπεκάτσες για να φάνε ένα μανταρίνι.
Το γκέυ μπαρ στη Φυλής προς Ηπείρου... Κάθε βράδυ τσακωμοί και σπασμένα αμάξια από πούστηδες....
Μου αρέσει.