Νέα

Αντιρατσιστές στον Άγιο παντελεήμωνα....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα astra85
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 113
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Ετσι ακριβως ειναι οπως το ειπες. Το οτι η καθε κυβερνηση παιρνει επιδοτηση με το κεφαλι για καθε αλλοδαπο που εχει στην χωρα πιστευω οτι το ξερεις.
Τα εχω πει εδω και πολύ καιρό.
Αυτες οι και καλά μη κυβερνητικες οργανώσεις εχουν χώσει την κουτάλα και τρώνε απο παντου.

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Αρα τα ξερεις καλα.Εχω δικιο.Εχω φτασει στο σημειο και λεω να βρασω μια κατσαρολα νερο και να τους ριξω απο το μπαλκονι.Δεν πρεπει αλλα τι να κανω ??
να βρασεις και να τους ριξεις λαδι ...

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
16
η πορεια διοργανωθηκε απο τον κωνσταντινου του ΑΝΤΡΣΥΑ νομιζω...αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι οτι στα blog των αναρχικων μιλανε οπως παντα για μειοψηφεια ακροδεξιων την στιγμη που η χρυση αυγη εχει παρει 22%στην συγκεκριμενη περιοχη!!Δλδ πανε με το ζορι και τον τσαμπουκα να επιβαλουν τον πολυπολιτισμο σε μια περιοχη που δεν τον θελει και το μονο που καταφερνουν ειναι να δημιουργουν επεισοδια!

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
να βρασεις και να τους ριξεις λαδι ...
Ειλικρινα ωρες ώρες σε φτάνουν στα ακρά.
Δεν ξέρω πότε θα γίνει το μπαμ εδω στην γειτονιά μας!!!!!!!!!!!
Οι φίλοι που πάνε στην φυλης ας προσέξουν την γωνία Φυλης και φερρων για τα λεγόμενα μου αν αληθεύουν.
Εχει ξεφύγει η κατάσταση εντελως.
Η Αστυνομία ανύπαρκτη.

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
η πορεια διοργανωθηκε απο τον κωνσταντινου του ΑΝΤΡΣΥΑ νομιζω...αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι οτι στα blog των αναρχικων μιλανε οπως παντα για μειοψηφεια ακροδεξιων την στιγμη που η χρυση αυγη εχει παρει 22%στην συγκεκριμενη περιοχη!!Δλδ πανε με το ζορι και τον τσαμπουκα να επιβαλουν τον πολυπολιτισμο σε μια περιοχη που δεν τον θελει και το μονο που καταφερνουν ειναι να δημιουργουν επεισοδια!
Είναι γνωστό το ποιον του συγκεκριμένου αναρχομαλακοπίτουρα!!!!!!!!!!!!

ohyes

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2010
Like
9
Πόντοι
16
Το οτι η καθε κυβερνηση παιρνει επιδοτηση με το κεφαλι για καθε αλλοδαπο που εχει στην χωρα πιστευω οτι το ξερεις.

Δεν το γνωρίζω αυτό που λες και δυσκολεύομαι να το πιστέψω.

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
δείτε τον συγκεκριμμένο μαλακοπίτουρα!!!!!!!!!!!!

Επισκέπτης
Aυτό πού δεν μάς λένε είναι γιατί πήγαν για αντιρατσιστική διαδήλωση στον Αγ.Παντελεήμονα, όταν στην συγκεκριμένη περιοχή οι εναπομείναντες Ελληνες πολίτες είναι πλέον μειοψηφία!
Σε ποιόν απευθύνθηκαν; Στούς παράνομους μετανάστες;
Και σε αυτους.

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
εγω ξερω οτι απο ομονοια μεχρι ανω πατησια οι ελληνες ειναι μειοψηφια.ειδικα στο υψος της πλατειας αμερικης ειναι γκετο μαυρων.η κατασταση εχει ξεφυγει προ πολλου

nikos111969

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
6
εγω ξερω οτι απο ομονοια μεχρι ανω πατησια οι ελληνες ειναι μειοψηφια.ειδικα στο υψος της πλατειας αμερικης ειναι γκετο μαυρων.η κατασταση εχει ξεφυγει προ πολλου
Μαυροι, Πακιστανοι, Αβγανοι, Ελληνες, Αλβανοι, κ.τ.λ. Εχουμε γινει ενα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom