Νέα

Αντιρατσιστές στον Άγιο παντελεήμωνα....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα astra85
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 113
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Ερωτηση προς τον κ.Υπουργο προστασιας του μεταναστη...

Όταν τα κρατικά όργανα επιτίθενται σε ένα χώρο θρησκευτικής λατρείας και πετούν δακρυγόνα, σπάνε τα τζάμια και εισβάλουν, πως ακόμη δεν εχει διεταχθεί ΕΔΕ και το κυριότερο πως δεν έχει παραιτηθεί ο ίδιος????

Φανταζεστε τι θα γινόταν αν τα ΜΑΤ εισέβαλαν μεσα σε κανα αυτοσχεδιο τζαμι και εσπαγαν τα τζαμια ή ξυλοφορτωναν τους μεταναστες????

Κύριε Υπουργέ! Εδω ειναι Ελλαδα! Σαν Έλληνες πολίτες απαιτούμε την εφαρμογή του Συντάγματος! Εαν είστε ανίκανος να την εφαμόσετε να πάτε σπίτι σας! Αρκετά έχουμε ανεχθεί τον κάθε δουλοπρεπή πολιτικάντη!

Επισκέπτης

να δω συναυλια της Χ.Α. στην πλατεια εξαρχειων και τι στον κοσμο!  :rockon:

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66

να δω συναυλια της Χ.Α. στην πλατεια εξαρχειων και τι στον κοσμο!   :rockon:
τι θα κάνουν οι χρυσαυγίτες συγκέντρωση στα εξάρχεια?
έ ρε γλέντια λέμε...
έχει να γίνει της πόπης πάλι

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
απο τα πλανα στη τηλεοραση  πακιστανους και αλβανους ειδα.τωρα αν βρισκονταν και ελληνες εκει μαλλον δεν θα ειναι κατοικοι της συγκεκριμενης περιοχης.χωρις να εχω ρατσιστικη διαθεση και επειδη τυγχανει να μενουν εκει δυο γνωστοι μου,υπαρχει σοβαρο προβλημα.ιδιαιτερως το βραδυ δεν κυκλοφορεις...ποια η γνωμη σας?????
προβλημα ειναι γενικως η χωρα ολοκληρη...

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16

Συνημμένα

• Unveils07.slideshow.jpg
    Unveils07.slideshow.jpg
    144,9 KB · Εμφανίσεις: 26

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.349
Πόντοι
22.785
ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΘΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

[size=19pt]DRUMMERBOY !!!!!!!!!!!
[/size]

www.imagerous.com/] [/URL]

Bill_745

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2010
Like
2
Πόντοι
0
Βασικα της ΑΔΕΔΥ ηταν αυτη η πρωτοβουλια αφου ηθελαν να κανουν και συναυλια κατα του ρατσισμου  :-
Εχει αγανακτησει ο κοσμος,δεν λεω ωραιο ειναι να λεμε οτι ειμαστε φιλανθρωποι και συμπονετικοι προς τους μεταναστες αλλα οταν τους εχεις στη γειτονια σου και δημιουργουν προβληματα,αργα η γρηγορα θα αναπτυξεις ρατσιστικες αντιληψεις.

Πολύ σωστός αδερφέ, και στο κάτω-κάτω οι λεγόμενοι "αντιρατσιστές" αφού κόπτονται τόσο πολύ για τους λαθρομετανάστες ας τους μαζέψουν στα σπίτια τους να τους ταίζουν και να τους ποτίζουν. :sunglasses:
Ένα τρανό παράδειγμα είναι η ηθοποιός Άννα Βαγενά, η οποία έκανε την "αντιρατσίστρια" αλλά όταν όμως έπεσε θύμα ληστείας και ξυλοδαρμού από παράνομους αλλοδαπούς λίγο έξω από το σπίτι της άλλαξε άρδην στάση έναντι της λαθρομετανάστευσης. :think:

kovi1

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ηρθαν λοιπον και παρελασαν απο την γειτονια μας οι επαγγελματιες ιδεολογοι. Φυσικα αφου τελειωσε η πορεια γυρισαν ασφαλεις στα σπιτια τους... Αναθεμα αν εστω και το 10% απο αυτους εδωσε εστω και ενα κομματι ψωμι σε ενα ταλαιπωρο... Το θεμα δεν ειναι αλλοδαποι εναντιον ξενων το θεμα ειναι νομιμοτητα εναντιον παρανομιας. Οι περισσοτεροι βαλκανιοι που εχουν οικογενειες εχουν τα ιδια προβληματα με εμας. Απευθυνομαι σε ολους τους μη κατοικους και ρωταω! Ξερετε οτι ειναι extreme sport να πας σε atm? Οτι σε κοιτανε σαν εξωγηινο αν φορας κοστουμι η εισαι καλοντυμενος? Οτι μετα τις 8 κυκλοφορουν συμμοριες κλεφτων? Οτι πρεπει παντα να συνοδευεις την κοπελα-φιλη-αδερφη-μανα σου το βραδυ? Οτι ειναι απαγορευτικο να κρατανε τσαντα η να φορανε κοσμηματα? Οτι καθημερινα εχει 2-3 επιθεσεις στον δρομο? Οτι πρεπει να τσακωνεσαι διαρκως στην πολυκατοικια σου για στοιχειωδη θεματα υγειινης? Οτι οι περουσιες μας εχουν πεσει σε αξια κοντα στο 80%? Αν αυτο δεν ειναι πραγματικη χουντα τοτε πειτε μου τι ειναι πιο φασιστικο απο το να μην μπορουμε να κανουμε απλα καθημερινα πραγματα, χωρις φοβο, δευτερες σκεψεις και αισθημα ανασφαλειας. Οποιος θεωρει οτι ειμαι υπερβολικος τον προσκαλω να μεινει 48 ωρες στη γειτονια αυτη. Ολοι απο μακρια πολλα τραγουδια λετε! Και εγω εχω αγωνια για τα δαση του αμαζονιου αλλα δεν ζω εκεί για να βιωνω την πραγματικη κατασταση!!!!!

mixalis mixoy

Μέγας
Εγγρ.
31 Δεκ 2007
Κριτικές
16
Like
949
Πόντοι
3.925
            :)    :)    :)  Μήπως - Λέω ΜΗπως - είναι καλύτερο να αφήσουμε τους κατοίκους - πολίτες της περιοχής  να αποφασίσουν οι ίδιοι για την περιοχή τους?

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Oι αντιρατσιστες και οι υπολοιποι καραγκιοζηδες που ειναι πληρωμενα οργανα της νεας ταξης καλα θα κανουν να εξαφανιστουν γιατι στην πραγματικοτητα δεν ειναι αντιρατσιστες αλλα ΑΝΤΙΠΑΤΡΙΩΤΕς και ΑΝΘΕΛΛΗΝΕς!

Επισης οταν λενε αντιρατσιστες υπονοουν οτι υπαρχει ρατσισμος κατι που ειναι ενα τεραστιο ψεμα και η μονιμη καραμελα της νεας ταξης οπως και η προπαγανδα περι ανθρωπινων δικαιωματων που γινεται απο τους ιδιους τους τους εγκληματιες της νεας ταξης που ειναι οι ιδιοι που σκοτωνουν εκατομμυρια κοσμο!

Οι πραγματικοι ΕΛΛΗΝΕς θα πρεπει να κανουν δικες τους ανεξαρτητες πατριωτικες οργανωσεις και ομαδες και να μεινουν μακρια απο την ψευδοπατριωτικη νεοναζιστικη χρυση αυγη.

Επισκέπτης
Ηρθαν λοιπον και παρελασαν απο την γειτονια μας οι επαγγελματιες ιδεολογοι. Φυσικα αφου τελειωσε η πορεια γυρισαν ασφαλεις στα σπιτια τους... Αναθεμα αν εστω και το 10% απο αυτους εδωσε εστω και ενα κομματι ψωμι σε ενα ταλαιπωρο... Το θεμα δεν ειναι αλλοδαποι εναντιον ξενων το θεμα ειναι νομιμοτητα εναντιον παρανομιας. Οι περισσοτεροι βαλκανιοι που εχουν οικογενειες εχουν τα ιδια προβληματα με εμας. Απευθυνομαι σε ολους τους μη κατοικους και ρωταω! Ξερετε οτι ειναι extreme sport να πας σε atm? Οτι σε κοιτανε σαν εξωγηινο αν φορας κοστουμι η εισαι καλοντυμενος? Οτι μετα τις 8 κυκλοφορουν συμμοριες κλεφτων? Οτι πρεπει παντα να συνοδευεις την κοπελα-φιλη-αδερφη-μανα σου το βραδυ? Οτι ειναι απαγορευτικο να κρατανε τσαντα η να φορανε κοσμηματα? Οτι καθημερινα εχει 2-3 επιθεσεις στον δρομο? Οτι πρεπει να τσακωνεσαι διαρκως στην πολυκατοικια σου για στοιχειωδη θεματα υγειινης? Οτι οι περουσιες μας εχουν πεσει σε αξια κοντα στο 80%? Αν αυτο δεν ειναι πραγματικη χουντα τοτε πειτε μου τι ειναι πιο φασιστικο απο το να μην μπορουμε να κανουμε απλα καθημερινα πραγματα, χωρις φοβο, δευτερες σκεψεις και αισθημα ανασφαλειας. Οποιος θεωρει οτι ειμαι υπερβολικος τον προσκαλω να μεινει 48 ωρες στη γειτονια αυτη. Ολοι απο μακρια πολλα τραγουδια λετε! Και εγω εχω αγωνια για τα δαση του αμαζονιου αλλα δεν ζω εκεί για να βιωνω την πραγματικη κατασταση!!!!!

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom