Νέα

Αντιρατσιστές στον Άγιο παντελεήμωνα....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα astra85
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 113
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

astra85

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Οκτ 2010
Κριτικές
65
Like
1.210
Πόντοι
3.067
απο τα πλανα στη τηλεοραση  πακιστανους και αλβανους ειδα.τωρα αν βρισκονταν και ελληνες εκει μαλλον δεν θα ειναι κατοικοι της συγκεκριμενης περιοχης.χωρις να εχω ρατσιστικη διαθεση και επειδη τυγχανει να μενουν εκει δυο γνωστοι μου,υπαρχει σοβαρο προβλημα.ιδιαιτερως το βραδυ δεν κυκλοφορεις...ποια η γνωμη σας?????

nikos111969

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
6
απο τα πλανα στη τηλεοραση  πακιστανους και αλβανους ειδα.τωρα αν βρισκονταν και ελληνες εκει μαλλον δεν θα ειναι κατοικοι της συγκεκριμενης περιοχης.χωρις να εχω ρατσιστικη διαθεση και επειδη τυγχανει να μενουν εκει δυο γνωστοι μου,υπαρχει σοβαρο προβλημα.ιδιαιτερως το βραδυ δεν κυκλοφορεις...ποια η γνωμη σας?????
  Η γνωμη μας ?????  Μαζεψαν την σαρα και την μαρα και την εβαλαν Κυψελη και Αγ.Παντελεημωνα.Να φυγουν και να πανε Κηφησια Εκαλη κ.τ.λ. Διαφορετικα να πανε στο διαολο ολοι οι ξενοι.

OP
OP
astra85

astra85

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Οκτ 2010
Κριτικές
65
Like
1.210
Πόντοι
3.067
  Η γνωμη μας ?????   Μαζεψαν την σαρα και την μαρα και την εβαλαν Κυψελη και Αγ.Παντελεημωνα.Να φυγουν και να πανε Κηφησια Εκαλη κ.τ.λ. Διαφορετικα να πανε στο διαολο ολοι οι ξενοι.
συμφωνω αλλα δυστυχως το γαμημενο το συστημα παντα πρωτασει να γκετοποιουνται πιο φτωχες συνοικιες.

nikos111969

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
6
συμφωνω αλλα δυστυχως το γαμημενο το συστημα παντα πρωτασει να γκετοποιουνται πιο φτωχες συνοικιες.
  Και εμεις τι φταιμε.Αυτοι πους μαζεψαν εδω ας τους παρουν σπιτι τους.Ξερεις οτι κατω απο το σπιτι μου μαζευονται μαυροι και φωναζουν ολο το βραδυ ??  Οσο για την μερα εχω κατι Ρουμανους απο το πρωι μεχρι το βραδυ με μια μπυρα στο χερι.????

OP
OP
astra85

astra85

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Οκτ 2010
Κριτικές
65
Like
1.210
Πόντοι
3.067
ξερω δυστυχως πολυ καλα.ειχα κοπελα πριν 1,5 χρονο που εμενε μ.βοδα.παρκαρα και εκανα το σταυρο μου...

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
23
Πόντοι
16
  Η γνωμη μας ?????   Μαζεψαν την σαρα και την μαρα και την εβαλαν Κυψελη και Αγ.Παντελεημωνα.Να φυγουν και να πανε Κηφησια Εκαλη κ.τ.λ. Διαφορετικα να πανε στο διαολο ολοι οι ξενοι.

+ απειρο !!!!

να μεινουν ομως οι ξενες

nikos111969

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
6
ξερω δυστυχως πολυ καλα.ειχα κοπελα πριν 1,5 χρονο που εμενε μ.βοδα.παρκαρα και εκανα το σταυρο μου...
Αρα τα ξερεις καλα.Εχω δικιο.Εχω φτασει στο σημειο και λεω να βρασω μια κατσαρολα νερο και να τους ριξω απο το μπαλκονι.Δεν πρεπει αλλα τι να κανω ??

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
23
Πόντοι
16
Αρα τα ξερεις καλα.Εχω δικιο.Εχω φτασει στο σημειο και λεω να βρασω μια κατσαρολα νερο και να τους ριξω απο το μπαλκονι.Δεν πρεπει αλλα τι να κανω ??

να κανεις το μαλακα. αν τους ριξεις καυτο νερο θα τους πληρωνεις μια ζωη

OP
OP
astra85

astra85

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Οκτ 2010
Κριτικές
65
Like
1.210
Πόντοι
3.067
δεν ειναι να μπλεκεις ρε με τα τομαρια.μπορει μετα να βρεθεις καμενος.καλυτερα κανε το μαλακα οπως λεει και ο αλλος συναγωνιστης

rythmodamasths90

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Βασικα της ΑΔΕΔΥ ηταν αυτη η πρωτοβουλια αφου ηθελαν να κανουν και συναυλια κατα του ρατσισμου  :-
Εχει αγανακτησει ο κοσμος,δεν λεω ωραιο ειναι να λεμε οτι ειμαστε φιλανθρωποι και συμπονετικοι προς τους μεταναστες αλλα οταν τους εχεις στη γειτονια σου και δημιουργουν προβληματα,αργα η γρηγορα θα αναπτυξεις ρατσιστικες αντιληψεις.

nikos111969

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
6
Βασικα της ΑΔΕΔΥ ηταν αυτη η πρωτοβουλια αφου ηθελαν να κανουν και συναυλια κατα του ρατσισμου  :-
Εχει αγανακτησει ο κοσμος,δεν λεω ωραιο ειναι να λεμε οτι ειμαστε φιλανθρωποι και συμπονετικοι προς τους μεταναστες αλλα οταν τους εχεις στη γειτονια σου και δημιουργουν προβληματα,αργα η γρηγορα θα αναπτυξεις ρατσιστικες αντιληψεις.
ΣΩΣΤΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ..... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

nikos111969

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
6
Και γιατι να παει η ΑΔΕΔΥ να κανει εκδιλωση σε μια περιοχη που βραζει ??Ας παει τοτε και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ να κανει το ιδιο στα εξαρχεια.Για να δω τοτε τα αναρχια τι θα πουν

OP
OP
astra85

astra85

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Οκτ 2010
Κριτικές
65
Like
1.210
Πόντοι
3.067
Και γιατι να παει η ΑΔΕΔΥ να κανει εκδιλωση σε μια περιοχη που βραζει ??Ας παει τοτε και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ να κανει το ιδιο στα εξαρχεια.Για να δω τοτε τα αναρχια τι θα πουν
σωστος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Επισκέπτης
Aυτό πού δεν μάς λένε είναι γιατί πήγαν για αντιρατσιστική διαδήλωση στον Αγ.Παντελεήμονα, όταν στην συγκεκριμένη περιοχή οι εναπομείναντες Ελληνες πολίτες είναι πλέον μειοψηφία!
Σε ποιόν απευθύνθηκαν; Στούς παράνομους μετανάστες;

nikos111969

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
6
Aυτό πού δεν μάς λένε είναι γιατί πήγαν για αντιρατσιστική διαδήλωση στον Αγ.Παντελεήμονα, όταν στην συγκεκριμένη περιοχή οι εναπομείναντες Ελληνες πολίτες είναι πλέον μειοψηφία!
Σε ποιόν απευθύνθηκαν; Στούς παράνομους μετανάστες;
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ μπουρδελο κρατος.

motor_bukow

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
6

Η ΑΔΕΔΥ πρακτικά είναι εσωτερικό όργανο του ΠΑΣΟΚ. Επιχείρηση εκτελούν...

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Λογικα είμαστε γείτονες!!!!!!!
Χτες τους πέταγα αυγά!!!!!!!!!!

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Η ΑΔΕΔΥ πρακτικά είναι εσωτερικό όργανο του ΠΑΣΟΚ. Επιχείρηση εκτελούν...
Τα πες όλα.
:rockon: :rockon: :rockon:
Αντι να δουν πως θα λυθουν τα προβλήματα με τους μισθους και την ανεργία μου κάνουν συναυλιες υπέρ των λαθροματαναστων!!!
Βρε ουστ πουλημένα τομάρια!!!!!!!!!!!

nikos111969

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
6
Τα πες όλα.
:rockon: :rockon: :rockon:
Αντι να δουν πως θα λυθουν τα προβλήματα με τους μισθους και την ανεργία μου κάνουν συναυλιες υπέρ των λαθροματαναστων!!!
Βρε ουστ πουλημένα τομάρια!!!!!!!!!!!
Ετσι ακριβως ειναι οπως το ειπες. Το οτι η καθε κυβερνηση παιρνει επιδοτηση με το κεφαλι για καθε αλλοδαπο που εχει στην χωρα πιστευω οτι το ξερεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom