Αν κατάλαβα καλά, αν η αστυνομία κάνει ντου σε ένα μασατζίδικο έχει δικαίωμα να μπουκάρει σε όλα τα δωμάτια και όπου δει να γίνεται σεξ συλλαμβάνει και την κοπέλα και τον πελάτη ή μόνο την κοπέλα; Είχα την εντύπωση πως για να γίνει σύλληψη, πάει το στρουμφ-δόλωμα, κάνει σεξ και μετά πιάνουν την κοπέλα με τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα. Αν δηλαδή στο δίπλα δωμάτιο γίνεται πορνοτσιμπουκάτο σκηνικό δεν έχουν δικαίωμα να μπουν. Αν συμβαίνει το πρώτο, τότε είναι δύσκολα τα πράγματα για όλους τους συναγωνιστές! Υπάρχουν μεταξύ μας άνθρωποι παντρεμένοι, οικογενειάρχες και δεν είναι ό,τι καλύτερο να βρεθούν στο τμήμα τυλιγμένοι με τα σεντόνια σαν τον Κωνσταντάρα στην ταινία "η βίλα των οργίων". Αν ξέρει λεπτομέρειες κάποιος συναγωνιστής επί του θέματος ας πει.
Δεν έχω εμπειρία, υποθέσεις κάνω :
Παράνομο δεν είναι να γαμάς, αλλά να γαμάς επί πληρωμή αδήλωτη πόρνη. Το δε παράνομο δεν είναι, απ' όσο γνωρίζω για τον πελάτη, αλλά για την πόρνη.
Άρα, όσον αφορά τα ct και cg, φίλοι παντρεμμένοι δεν υπάρχει πρόβλημα, δεν δικαιούται κανείς να μπει στο δωμάτιο του ξενοδοχείου σας, είναι παράνομο.
Τώρα, όσον αφορά τα μασατζίδικα, ούτε εκεί μπορεί να μπουκάρει σε δωμάτιο με πελάτη η αστυνομία, αν πρώτα το κατάστημα δεν πέσει στην φάκα, δηλαδή αν η μασέρ το δώσει επ' αμοιβή σε αστυνομικό και την πιάσει στα πράσσα, τότε μάλλον θα μπουκάρει η αστυνομία και στα υπόλοιπα δωμάτια και όποιους βρει, γαμάνε δεν γαμάνε, πιστεύω, θα τους τραβολογάει για εξακρίβωση στοιχείων, αλλά μέχρι εκεί. Η ταλαιπωρία βέβαια ταλαιπωρία, αλλά ποιό το αδίκημα, θα ψαξουν τις τσέπες της θεραπεύτριας να δουν να δουν αν έχει χρήματα ; Ακόμη και αν με πιάσουν να γαμάω, μπορώ να ισχυριστώ ότι με γούσταρε και μου το έδωσε. Δεν υπάρχει αδίκημα. Αλλά επαναλαμβάνω, η ταλαιπωρία, ταλαιπωρία.
Δεν το θεωρώ πάντως πιθανό για μασατζίδικα. Ούτε έχω ακούσει να υπάρχει προηγούμενο.