Νέα

Αντιγραφο Συμβολαιου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα majestic69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 35
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Κάνεις πλάκα εδώ μέσα. Δεν εξηγείται διαφορετικά.

ναι εγω ολο πλακα κανω και γαμαω τα καλυτερα μουνια.ασε μας ρε φιλαρακο εισαι και ψαρακλας ακομη....παλιωσε λιγακι και μετα μιλα.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
ναι εγω ολο πλακα κανω και γαμαω τα καλυτερα μουνια.ασε μας ρε φιλαρακο εισαι και ψαρακλας ακομη....παλιωσε λιγακι και μετα μιλα.
αποτελεί παράσημο ή κάποιο ιδιαίτερο κοινωνικό στάτους το "πάλιωμα" εδώ;

εσύ πως πάλιωσες; ρωτώντας ένα κάρο παπαριές;

OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
με τα αστερακια παλιωνεις οχι με τις παπαριες.αλλα δεν μιλησα σε σενα τσολια μου γιατι μπλεκεσαι?αν ξερεις να απαντησεις κατι περι του θεματος καλος αλλιως μην πεταγεσαι σαν την πουτσα γιατι με αυτο τον τροπο εχετε ξευτιλισει ολα τα θρεντ.Και για το τι γραφω εγω δικαιωμα μου ο καθενας γραφει οτι θελει το θεμα ειναι ποιοι τσιμπανε και απαντανε?Για φαντασου να μην μου απανταγε κανεις?θα συνεχιζα να ανοιγα θεματα? :hmm: :hmm:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
με τα αστερακια παλιωνεις οχι με τις παπαριες.αλλα δεν μιλησα σε σενα τσολια μου γιατι μπλεκεσαι?αν ξερεις να απαντησεις κατι περι του θεματος καλος αλλιως μην πεταγεσαι σαν την πουτσα γιατι με αυτο τον τροπο εχετε ξευτιλισει ολα τα θρεντ.Και για το τι γραφω εγω δικαιωμα μου ο καθενας γραφει οτι θελει το θεμα ειναι ποιοι τσιμπανε και απαντανε?Για φαντασου να μην μου απανταγε κανεις?θα συνεχιζα να ανοιγα θεματα? :hmm: :hmm:
σιγά μωρή αποβολή μην περιμένουμε να μας απευθύνεις και τον λόγο.
δεν είναι όλοι ενημερωμένοι με τη μαλακία που σε δέρνει και κάθονται και ασχολούνται σοβαρά με την πάρτη σου.
ααα και για να μην ξεχνιομαστε
Και για το τι γραφω εγω δικαιωμα μου ο καθενας γραφει οτι θελει

OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Να γραφει οτι θελει ως θεμα οχι να μπαινει ως τζιτζιφιογκος σε καθε θρεντ και να το χαλαει.τελος παντων. :pipa3: :pipa3:

Φαναρι

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
0

Δηλαδή για να μπορεί να μιλήσει κάποιος εδώ μέσα θα πρέπει  να βρωμίσει σαπίλα πρώτα;

OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Ερωτησεις :

1. Θελω να βρω μετοχους εταιριας και ποσο ποσοστο εχει ο καθενας?
2. Θελω να βρω ποια ειναι τα εξοδα μιας εταιριας και ποσα λεφτα παιρνει ο καθε υπαλληλος εως διευθυνων συμβουλος?
3.Γινεται ενας να ειναι μετοχος αλλα να μην ειναι στο ΔΣ?
4.Στο ΔΣ ποια γνωμη υπερισχυει αν δεν συμφωνουν οι μετοχοι?
5.Για ποιο λογω αποφασιζουνε να μην δωσουνε λεφτα στους μετοχους?
6.Τι πρεπει να κανει ενας μετοχος για να μην τον κλεβουνε?

Αυτα να μπορει καποιος και ξερει να μου τα απαντησει.

arcans82

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2012
Like
20
Πόντοι
16
Ερωτησεις :

2. Θελω να βρω ποια ειναι τα εξοδα μιας εταιριας και ποσα λεφτα παιρνει ο καθε υπαλληλος εως διευθυνων συμβουλος?

1.αυτο γινετε αλλα θελει ψαξιμο απο δικηγορο.
2.αυτο ξεχνατο,και να βρεις τιποτα(δυσκολα)θα ειναι εικονικα και τα εξοδα και οι αμοιβες.
3.γινετε.
4.η γνωμη του ιδιοκτητη και μεγαλομετοχου τις εταιριας ισχυει συνηθως.
5.για πολλους και διαφορους λογους.
6.να μην κοιματε ορθιος.

καλα ειναι να μας πεις τι εταιρια ειναι,γιατι εταιρια με εταιρια εχουν διαφορες πολλες,δεν ειναι ολες το ιδιο.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
και παντρευτηκες και στο λας βεγκας με κουμπαρο τον ελβις.μην ξεχνας να το λες αυτο. :grin:

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Τα συμβόλαια είναι δημόσια έγγραφα και συνεπώς έχει πρόσβαση σ' αυτά ο καθένας.
Το μόνο που αρκεί, είναι να γνωρίζεις τον αριθμό του συμβολαίου - αυτό και μόνο δείχνει ότι έχεις έννομο συμφέρον.

Εξαιρούνται οι διαθήκες, αλλά εκεί δεν ξέρεις αριθμό...

fantaros25

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Ερωτησεις :

1, αν δημοσιευει οικονομικες καταστασεις γινεται. αλλιως δικηγορος και αν...
2. εξοδα μονο τα γενικα αν δημοσιευει, το δευτερο απλα ξεχνα το. εκτος απο δυσκολο, ειναι και παρανομο να τα δωσουν σε οποιονδηποτε
3. ευκολα
4. του μεγαλομετοχου. παντα.
5. για παρα πολλους και διαφορους λογους
6. οταν λες "κλεβουνε τον μετοχο" τι εννοεις ???

Fuckable

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
18
Like
5
Πόντοι
11

Δηλαδή το "παλιός" είναι άμεσα συνυφασμένο με ένα περίδρομο μαλακίες που πρέπει να λές ή με την ημερομηνία εγγραφής, λέω εγώ τώρα :think: :think: :think:

OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
1, αν δημοσιευει οικονομικες καταστασεις γινεται. αλλιως δικηγορος και αν...
2. εξοδα μονο τα γενικα αν δημοσιευει, το δευτερο απλα ξεχνα το. εκτος απο δυσκολο, ειναι και παρανομο να τα δωσουν σε οποιονδηποτε
3. ευκολα
4. του μεγαλομετοχου. παντα.
5. για παρα πολλους και διαφορους λογους
6. οταν λες "κλεβουνε τον μετοχο" τι εννοεις ???

Να ξερει τι δικαιουται δλδ τα εξοδα ειναι τοσα τα εσοδα τοσα οι φοροι τοσα δικαιουμαι το 20% απο τα κερδη να το παρει.Να μην του λενε οτι ποσο ναναι και τερμα.
Επισης οι μετοχοι που δεν ειναι στο ΔΣ με τους μετοχους που ειναι στο ΔΣ τι διαφορες εχει?καποιοι εινια αδικημενοι?

fantaros25

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Να ξερει τι δικαιουται δλδ τα εξοδα ειναι τοσα τα εσοδα τοσα οι φοροι τοσα δικαιουμαι το 20% απο τα κερδη να το παρει.Να μην του λενε οτι ποσο ναναι και τερμα.
Επισης οι μετοχοι που δεν ειναι στο ΔΣ με τους μετοχους που ειναι στο ΔΣ τι διαφορες εχει?καποιοι εινια αδικημενοι?
δεν διανεμονται τα κερδη ουτως η αλλως....και μερισμα παιρνουν ολοι. παει ανα μετοχη. αλλα αν διανεμηθει μερισμα.
αυτοι που ειναι στο ΔΣ παιρνουν αποφασεις, αυτοι που δεν ειναι δεν παιρνουν. το πως μπαινει καποιος στο ΔΣ
αποφασιζεται απο την πλειοψηφια.

gourmet

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Κριτικές
10
Like
249
Πόντοι
290
Θελω να βρω μετοχους εταιριας και ποσο ποσοστο εχει ο καθενας?

1. εαν μιλάμε για ΑΕ είναι δύσκολο εαν δεν υπάρχει νομικό κώλυμα.
2. εαν είναι ΑΕ ψάξε τον ισολογισμό, όλες είναι υποχρεωμένες να τον παρουσιάζουν σε εφημερίδα. ειδάλλως ως μέτοχος μπορείς να ζητήσεις τα πρακτικά του ΔΣ όπου γίνεται η παρουσίαση του ισολογισμού
3. γίνεται. σκέψου ολες τις εταιρείες που είναι στο χρηματιστήριο, έχουν χιλιάδες μετόχους αλλά δεν έιναι όλοι στο ΔΣ
4. οι μέτοχοι δεν παίζουν ρόλο (εκτός εαν υπάρχει ειδικό καθεστώς). τις αποφάσεις τις παίρνει το ΔΣ κατα πλειοψηφία
5. το ΔΣ δεν είναι υποχρεωμένο να διανείμει κέρδη στους μετόχους, μπορεί να επικαλεστεί πολλούς λόγους, όμως πρέπει να δηλωθεί σε συμβούλιο ο λόγος και να εγκριθεί απο το ΔΣ
6. Στην Ελλάδα ζούμε ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος. αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να παρακολουθείς τα συμβούλια και να ζητάς αντιγραφα απο τους ισολογισμούς

OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Θελω να βρω μετοχους εταιριας και ποσο ποσοστο εχει ο καθενας?

1. εαν μιλάμε για ΑΕ είναι δύσκολο εαν δεν υπάρχει νομικό κώλυμα.
2. εαν είναι ΑΕ ψάξε τον ισολογισμό, όλες είναι υποχρεωμένες να τον παρουσιάζουν σε εφημερίδα. ειδάλλως ως μέτοχος μπορείς να ζητήσεις τα πρακτικά του ΔΣ όπου γίνεται η παρουσίαση του ισολογισμού
3. γίνεται. σκέψου ολες τις εταιρείες που είναι στο χρηματιστήριο, έχουν χιλιάδες μετόχους αλλά δεν έιναι όλοι στο ΔΣ
4. οι μέτοχοι δεν παίζουν ρόλο (εκτός εαν υπάρχει ειδικό καθεστώς). τις αποφάσεις τις παίρνει το ΔΣ κατα πλειοψηφία
5. το ΔΣ δεν είναι υποχρεωμένο να διανείμει κέρδη στους μετόχους, μπορεί να επικαλεστεί πολλούς λόγους, όμως πρέπει να δηλωθεί σε συμβούλιο ο λόγος και να εγκριθεί απο το ΔΣ
6. Στην Ελλάδα ζούμε ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος. αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να παρακολουθείς τα συμβούλια και να ζητάς αντιγραφα απο τους ισολογισμούς

φιλε μου σε ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες σου νασαι καλα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom