Θα εκανες ποτε λεσβιακο ?
μωρή τί ήπιες ?
Θα εκανες ποτε λεσβιακο ?
βρε τπτ καλα ειμαι
πόσο καιρό εχ............να........ ............αρχίζει να ξεχειλίζει απο τα αυτιά
την ρωτησα αν θα εκανε λεσβιακο ...
απ αυτο καταλαβες οτι εχω καιρο να φαω λουτσο
Εγώ αυτή τη στιγμή αυτά...
δεν φταίω εγώ, ....ήταν ερώτηση out of the blue , εξέλαβα μιά αγωνία
...ο λούτσος είναι δυσεύρετος
Ηταν μια ερωτηση που δεν απαντηθηκε ποτε
Εμενα τ χταποδι μ'αρεσει
μονο με πολυ σπεσιαλ ονοματα .Θα εκανες ποτε λεσβιακο ?
με την βουλαρα ας πουμεμονο με πολυ σπεσιαλ ονοματα .
σιγουρα!!!!!!!!!!!!!με την βουλαρα ας πουμε
μονο με πολυ σπεσιαλ ονοματα .
xaxaxaaxxa!!!τουλαχιστον αυτες που αρεσουν σε μενα χρειαζονται μια σελιδα γ φωτογραφιση.οχι πολυσελιδο μονο γ τον κωλο τους. :-*Τελεια παρε τα ονοματα του ελ να παρω τα μουνια πεντχαουζ και μη με ζαλιζεις με τα φροκαλα σου
xaxaxaaxxa!!!τουλαχιστον αυτες που αρεσουν σε μενα χρειαζονται μια σελιδα γ φωτογραφιση.οχι πολυσελιδο μονο γ τον κωλο τους. :-*
Μερικοι κωλοι ειναι εργα τεχνης , πρεπει να αφιερωνονται σελιδες επι σελιδων για δαυτους . :-*
Μερικοι κωλοι ειναι εργα τεχνης , πρεπει να αφιερωνονται σελιδες επι σελιδων για δαυτους . :-*
Εννοειs για τουs κωλουs, που ξοδευουν ολο το χαρτι υγειαs???
Μια άλλη που παίζει στα μυστικά του αδάμ είναι καλή
Είναι ότι χειρότερο από άποψη εμφάνισης συμπεριφοράς και υποκριτικής έχει βγεί στο γυαλί. Μην την βλέπετε μακιγιαρισμένη και στοκαρισμένη. Είναι πολύ χειρότερη. Όσο για την συμπεριφορά της...αστα ν πάνε. Θα μαρτυρήσει αυτός που είναι μαζί της. Θα τον έχει συνεχώς στη δίαιτα από ολες τις απόψεις. Αν δεν περάσει το δικό της είναι ικανή να σε βάλει σε θάλαμο αερίων, να σου κόψει τα μαλλιά γουλί, να σε γδάρει ζωντανό, να σου βγάλει τα νύχια με την τανάλια, και γενικώς να σε κάνει να βλαστιμήσεις την ώρα και τη στιγμη που την γνώρισες. Όσο για το κοκο δεν νομίζω να κάνει κάτι το ιδιαίτερο. Όυτε στοματικό ούτε οθωμανικό. Μόνο απλό και πολύ σου είναι. Με το πλύσιμο έχει πέκα. Μπορεί να είναι 2 ώρες στο ντούζ και να μην σε αφήνει να κατουρίσεις. Αυτά!!!