Νέα

Αντίδραση της γυναίκας σε μια πολύ μεγάλη πούτσα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bellylove
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 198K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

miltos4

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2024
Like
60
Πόντοι
0
Αρχιτεκτων η κυρία ! Τουλάχιστον θα μετρηθεί σωστα και απο ολες τις πλευρες του το εργαλείο !!! :grin:

Honey98

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2024
Like
183
Πόντοι
0
Σου στέλνουν την πραμάτεια τους να τους βαθμολογήσεις
Η αλήθεια είναι ότι οι περισσότεροι είστε ευγενικοί, δεν μπορώ να πω :D:
Αλλά δεν μου ερχεται καλά να μην απαντήσω και τελικά αυτό οδηγεί σε κουβέντα και χρόνο!

Calico cat

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2022
Κριτικές
1
Like
3.021
Πόντοι
456
Λογικό είναι να τους αρέσουν τα μεγάλα.

Είναι όπως εμείς θέλουμε βυζαρες και κωλάρα στην γυναίκα.

Βέβαια πρέπει να ξέρεις και να το χρησιμοποιείς,αλλιώς δώρον άδωρον.
Αλλά αυτός ο συνδυασμός είναι ιδανικός για τις γυναίκες.
Ακριβως αυτό. Όπως σε έναν άντρα αρέσει μια κωλαρα και βυζαρες έτσι και στη γυναίκα αρέσει μια πούτσα 20 εκατοστά να την ξεσκίσει.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να περάσεις καλά με μια γυναίκα που θα είναι νορμάλ στο σώμα και στο προσωπο ή αντίστοιχα μια γυναίκα με έναν άντρα με νορμάλ προσόντα.

Απλά είναι τα πράγματα.

miltos4

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2024
Like
60
Πόντοι
0
Η αλήθεια είναι ότι οι περισσότεροι είστε ευγενικοί, δεν μπορώ να πω :D:
Αλλά δεν μου ερχεται καλά να μην απαντήσω και τελικά αυτό οδηγεί σε κουβέντα και χρόνο!
ε καλά μπορει να σου βγει και σε καλό αυτό ! Τουλάχιστον δεν σου κοστίζει χρήματα:grin::wink:

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.062
Πόντοι
3.556
Τυπε, 7 είναι, δεν είναι 77
μονο επτά πυρφόροι γουαητ ναητς τυπε. φθίνει το σαη :undecided::undecided::undecided:

Knight GIF

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.853
Πόντοι
9.931
Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 141 άτομα (33 μέλη και 108 επισκέπτες):confused::confused::confused:

miltos4

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2024
Like
60
Πόντοι
0
Ένα δίκιο το έχεις, αλλά σε καλό θα μου έβγαινε εάν "ψαχνόμουν" , πράγμα που δεν συμβαίνει :angel:
Τα καλύτερα έρχονται όταν δεν ψάχνεσαι ! Νόμος ! Επίσης γιατι το πας σοτ πονηρό?? μπορει να βρείς πελάτη πχ:angel:, ναέχει ανάγκη τις γνώσεις σου για παράδειγμα...:sunglasses:

SLIM SHADY

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
10.654
Πόντοι
2.536
Ένα δίκιο το έχεις, αλλά σε καλό θα μου έβγαινε εάν "ψαχνόμουν" , πράγμα που δεν συμβαίνει :angel:
Είπες ότι δεν ενδιαφέρεσαι και ήδη έφυγαν 30 άτομα. Άσε καμία αχτίδα ελπίδας τουλάχιστον...

pastelios

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιουλ 2021
Κριτικές
15
Like
8.691
Πόντοι
2.046
ξερα και ωμα...εκτος απο τα μεγαλα ψωλια που σου αρεσουν μηπως τα καταπινεις κιολας????

Ντουνταράς

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
6.911
Πόντοι
1.346
Eγώ προσωπικά ενδιαφέρομαι στα 80+ να πηγαίνω με μικρούλες όπως ο παππούς :woldman: Μίρεκ κι ας είναι γαριδάκι :glasses:

Συνημμένα

• 12803106_006_c9ae.jpg
    12803106_006_c9ae.jpg
    141,9 KB · Εμφανίσεις: 21

Honey98

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2024
Like
183
Πόντοι
0
ξερα και ωμα...εκτος απο τα μεγαλα ψωλια που σου αρεσουν μηπως τα καταπινεις κιολας????
Η αμεσότητα και η ειλικρίνεια είναι καλά προσόντα αλλά θέλει προσοχή γιατί πολλές φορές γίνονται αγένεια.
Πολλά μου αρέσουν αλλά δεν νομίζω να είσαι ο κατάλληλος για να τα συζητήσω.
Καλό σου απόγευμα αγόρι :angel:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.627
Πόντοι
12.756

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
1.475
Πόντοι
206
Ρε χαζοβιοληδες όλοι σας, εξαρτάται πάντα από το μουνι που έχει μια γυναίκα. Υπάρχουν για αυτούς που έχουν πιο μικρό πουλί γυναίκες που είναι στενές. Η φύση έχει προνοήσει ώστε να μπορούν όλοι οι άντρες να μένουν ευχαριστημένοι.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.952
Πόντοι
3.506
Ρε χαζοβιοληδες όλοι σας, εξαρτάται πάντα από το μουνι που έχει μια γυναίκα. Υπάρχουν για αυτούς που έχουν πιο μικρό πουλί γυναίκες που είναι στενές. Η φύση έχει προνοήσει ώστε να μπορούν όλοι οι άντρες να μένουν ευχαριστημένοι.
Παπάντζες. Όλες ψωλαραδες τους θέλουν και ας πονέσουν. Εκτός αν έχουν λεφτά.

Η φύση επιθυμεί την εξόντωση του ανίσχυρου , είτε αυτός είναι κουτσός , κοντός και άσχημος σαν και μένα ,είτε βλάξ

Σαν τα λιοντάρια , υπάρχει ο Λιονταρος και το χαρέμι του. Μη κοιτάς που η κοινωνία συντηρεί τους πάντες

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
1.475
Πόντοι
206
Καλά εσύ επειδή έχεις δει πολύ Χόλυγουντ από μικρός έχεις κολλήσει στο τρίπτυχο "νέος, ωραίος και πλούσιος". Δεν ξέρω το νοητικό σου πηλίκο ποιο είναι, πάντως θα σε βοηθούσε το να διαβάζεις λίγη λογοτεχνία ώστε να αναπτύξεις λίγη ενσυναίσθηση για το τι συμβαίνει γύρω σου. Έχω παρατηρήσει από κουβέντες γυναικών γύρω-τριγύρω ότι ο πόνος δεν τους είναι ευχάριστος, μάλλον κόβει από την ευχαρίστηση τους. Όσο για τα μεγάλα πουλιά, οι στενές γυναίκες πάντα λένε σε αυτή την περίπτωση "σιγά γιατί είμαι στενή από κάτω". Ίσως φοβούνται να μην τραυματιστούν. Όσο για τα περί επιβίωσης, δεν σκοτώνουμε πλέον μαμούθ για να επιβιώνουμε. Έχω δει άντρα γύρω στο 1,62 ο οποίος ήταν ένας θαυμάσιος διευθυντής τράπεζας. Άλλος ήταν ένας εξαιρετικός δικηγόρος. Ο άλλος μπορεί να είναι 1,85 και να είναι ένας άχρηστος τεμπέλης. Σκέψου, ωρίμασε, διάβασε λιγάκι.

BestFuckForYou

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2022
Like
220
Πόντοι
21
Δηλαδή άμα γουστάρανε πουτσα οι ελλεινιδες δεν γινότανε παιχνίδι εκεί έξω?τι βλακειες λένε μερικοί..εδώ αυτές δεν ψαχνοντε καθόλου άμα δεν εχεις πορτοφόλα χοντρή η αν δεν είσαι μέσα στη παρέα τους..
Αλβανός είσαι φίλε;

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.755
Πόντοι
2.356
Παπάντζες. Όλες ψωλαραδες τους θέλουν και ας πονέσουν. Εκτός αν έχουν λεφτά.

Η φύση επιθυμεί την εξόντωση του ανίσχυρου , είτε αυτός είναι κουτσός , κοντός και άσχημος σαν και μένα ,είτε βλάξ

Σαν τα λιοντάρια , υπάρχει ο Λιονταρος και το χαρέμι του. Μη κοιτάς που η κοινωνία συντηρεί τους πάντες
Όχι, δεν τους θέλουν όλες ψωλαραδες. Μύθος που έχει δημιουργηθεί από τις τσόντες είναι αυτός. Παρά πολλές πονάνε και δεν τους είναι ευχάριστα τα μεγάλα μεγέθη. Καμία γυναίκα δε γαμιέται για να πονάει.
Ούτε τρελαίνονται όλες στην εικόνα μίας μεγάλης πουτσας.
Φυσικά υπάρχουν γυναίκες που τη ζητάνε. Αλλά δεν είναι ο κανόνας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom