Διαγραμμένο μέλος 220472
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 30
- Like
- 20.492
- Πόντοι
- 8.846
...στο μεταξύ κλαίω βλέποντας το πρώτο από τα "παρόμοια θέματα"...αξέχαστες εποχές
10 εκατοστά ε? δηλαδή τόσο καιρό πάω με λάθος γυναίκεςΆμα είναι κολπική μήκος - πάχος μετραει πολυυυυ
Αν είναι κλειτοριδική και με 10εκ χύνει
Άμα είναι κολπικές όχι , γιατί χύνουν με την διείσδυση και όσο ποιο πολύ τους βαράς την μήτρα και ακόμα παραπέρα στο κόκαλο , λυσσάνε10 εκατοστά ε? δηλαδή τόσο καιρό πάω με λάθος γυναίκες
Όπως τα λες είναιΚαλο η πουτσα να εχει παραπανω εκατοστα
αλλα αν ο λογαριασμος στην τραπεζα εχει παραπανω μηδενικα
εκει να δειτε καυλα οι γυναικες!
Για πες λεπτομέρειεςΕμενα παντος μια γκομενα που την πήρα παρτούζα με ενα φιλαράκι που την ειχε μεγάλη έπαθε την πλάκα της.
Ποτέ παρτούζα με κάποιον που την έχει μεγαλύτερη.Εμενα παντος μια γκομενα που την πήρα παρτούζα με ενα φιλαράκι που την ειχε μεγάλη έπαθε την πλάκα της.
μια πρώην μου γούσταρε πισωκολλητό και με το ελεύθερο χέρι να τρίβει την κλειτορίδα της. If there is a will, there is a way που λένε και οι Αγγλοσάξονες.Άμα είναι κολπικές όχι , γιατί χύνουν με την διείσδυση και όσο ποιο πολύ τους βαράς την μήτρα και ακόμα παραπέρα στο κόκαλο , λυσσάνε
Αν είναι κλειτοριδικές αυτές χύνουν μόνο αν ακουμπάς πάνω στην κλειτορίδα τους
Κοινώς σε
Πισοκωλητο δεν χύνουν
Από πάνω δεν χύνουν , πλην αν αρχίσουν και τριβονται πάνω σου
Γνώρισα κλειτοριδικη που τελείωνε μονον έτσι.μια πρώην μου γούσταρε πισωκολλητό και με το ελεύθερο χέρι να τρίβει την κλειτορίδα της. If there is a will, there is a way που λένε και οι Αγγλοσάξονες.
ρε μαν εσυ δε ησουν αυτος που ελεγε οτι δε εχει επιτυχιες στις ελληνιδες και ασχολιοταν με τον αγοραιο γιατι δε μπορουσε αλλιως?τωρα ειχες πρωην?αποφασισε αδερφακο.μια πρώην μου γούσταρε πισωκολλητό και με το ελεύθερο χέρι να τρίβει την κλειτορίδα της. If there is a will, there is a way που λένε και οι Αγγλοσάξονες.
έχει και άλλα 10 εκ. θαμμένα στην μπάκατύποι μη στεναχωρηθείτε αλλά ο μέσος έλληνας την έχει 13,50 εκατοστά.
16,00, 18,00, 20,00, 25,00, 30,00= ονειρώξεις για το 95% του πληθυσμού (και μπου)...
Αχαχαχαχαχαχαχαχα10 εκατοστά ε? δηλαδή τόσο καιρό πάω με λάθος γυναίκες
Πλατινννννη?
Σε εμένα να δείτε τι λένε για τη πούτσα μου ...
είπα μια πρώην μου, όχι μια πρώην μου Ελληνίδαρε μαν εσυ δε ησουν αυτος που ελεγε οτι δε εχει επιτυχιες στις ελληνιδες και ασχολιοταν με τον αγοραιο γιατι δε μπορουσε αλλιως?τωρα ειχες πρωην?αποφασισε αδερφακο.
ενταξει ετσι πες το μαν,ξενες ανετα μπορεις να βρεις και εσυ και ο οποισδηποτε γιατι ειναι λογικες και οχι σαβουρες στο μυαλο σα τις ελληνιδες.είπα μια πρώην μου, όχι μια πρώην μου Ελληνίδα