pnewman
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2012
- Like
- 12.288
- Πόντοι
- 3.556
Ευτυχώς που δεν είπες κατηγορία "πάλι καλά που έχουμε πούτσα"Εγώ δλδ που λέω "δε μετράει ούτε το μέγεθος ούτε η τεχνική αλλά η καλή διάθεση" που κατατάσσομαι?
Ευτυχώς που δεν είπες κατηγορία "πάλι καλά που έχουμε πούτσα"Εγώ δλδ που λέω "δε μετράει ούτε το μέγεθος ούτε η τεχνική αλλά η καλή διάθεση" που κατατάσσομαι?
Εσύ έχεις υπέροχο γούστο!Εγω προτιμώ εσενα οπως και να εισαι ,καλημερα!
Πού σηκώνεται θα έπρεπε να πειςΕυτυχώς που δεν είπες κατηγορία "πάλι καλά που έχουμε πούτσα"
Δεν θέλω να θίξω ένα τόσο ευαίσθητο θέμα σε βάθοςΠού σηκώνεται θα έπρεπε να πεις
Ααα...κάτι παραπάνω θα ξέρεις τότεςΔεν θέλω να θίξω ένα τόσο ευαίσθητο θέμα σε βάθος
Εξ ακοήςΑαα...κάτι παραπάνω θα ξέρεις τότες
Είσαι μια κατηγορία μόνος σου. Οι κατηγορίες είναι οι μικροτσούτσουνοι, οι κανονικοί, οι προικισμένοι και ο τζον100Εγώ δλδ που λέω "δε μετράει ούτε το μέγεθος ούτε η τεχνική αλλά η καλή διάθεση" που κατατάσσομαι?
Άλλες πάλι το γουστάρουν αξύριστο. Όπως βλέπεις γούστα είναι αυτάΣίγουρα λίγοι απο σας εμπιστεύεστε το ρητό "Το μέγεθος δεν μετράει "
Aυτή η φράση, όλα τα λεφτά.. Μας προσελκύουν οι άντρες με αυτοπεποίθηση, που τολμούν να αναλαμβάνουν πράξη. Και συνήθως η συγκεκριμένη κατηγορία αντρών είναι ικανοποιημένη με το μέγεθος του γεννητικού τους οργάνου.
κι εγω σε προτιμω διοτι σε ''διαβαζω'' ως τωρα υπεροχα...Σίγουρα λίγοι απο σας εμπιστεύεστε το ρητό "Το μέγεθος δεν μετράει " ειδάλλως δε θα υπήρχαν τόσο πολλά τεχνάσματα επιμήκυνσης του πεος. Να σας πω ότι εμείς οι γυναίκες το τελευταίο που θα κοιτάξουμε είναι το μέγεθος. Μας προσελκύουν οι άντρες με αυτοπεποίθηση, που τολμούν να αναλαμβάνουν πράξη. Και συνήθως η συγκεκριμένη κατηγορία αντρών είναι ικανοποιημένη με το μέγεθος του γεννητικού τους οργάνου.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εσύ έχεις υπέροχο γούστο!
Η ικανότητά σας στον προσανατολισμό και η αντίληψη χωρικής κατατόπισης οφείλεται στα επίπεδα τεστοστερόνης που έχετε στον οργανισμό σας.Εάν είχαν αντίληψη του μήκους (γενικά) θα ήταν καλές και στο παρκάρισμα!
ειστε εκτος θεματοςούτε για μια φορά δε μου πέρασε από το νου, έτσι όπως ετοιμαζόμουν για ραντεβού, να ρίξω μέσα στην τσάντα τη μεζούρα.
αντίθετα, αυτά που μπαίνουν πρωτίστως στην τσάντα μου είναι η καύλα μου, η καλή μου διάθεση, η επιθυμία μου για παιχνίδια ηδονής, η συμμετοχικότητα και η δοτικότητά μου.
επίσης, από τα πρώτα πράγματα είναι και η πεποίθησή μου οτι το ερωτικό μου ταίρι μου έχει διασφαλίσει οτι είναι άξιο να διαχειριστεί την καύλα που θα του εμπιστευτώ και μαζί του θα νιώσω ασφαλής να ανοιχτώ και να ξεπεράσω όρια και να γευτούμε μαζί στιγμές ηδονής.
η ανατομία τόσο του άντρα όσο και της γυναίκας πόσο ρόλο άραγε να παίζει αν δεν ξέρουν να τη χρησιμοποιήσουν προς όφελος της ηδονής ?
τα γούστα και τα βίτσια ποικίλουν και καθώς είμαι της άποψης πως στο σεξ ΟΛΑ επιτρέπονται κατόπιν συναινέσεως των συμμετεχόντων δίνω άλλη διάσταση στα ερωτικά μου θέλω.
δεν είμαι εργαζόμενη, δεν έχω την τρομερή εμπειρία και δε λέω πως γνωρίζω καλά τους άντρες, τις σκέψεις τους και τη συμπεριφορά τους, αλλά ξέρω οτι στην τελική δεν έχω βγει χαμένη ερωτικά, σεξουαλικά ... είμαι τυχερή γιατί οι ερωτικοί μου σύντροφοι μου έδωσαν 100% αυτό που επιθυμούσα τη στιγμή που επιλέχθηκαν αλλά είμαι ακόμα πιο τυχερή που κι εκείνοι το ίδιο μου επικοινωνούν για μένα.
στο σεξ, ακόμα και στον έρωτα, μη χρησιμοποιείτε μέτρα και σταθμά.
βουτήξτε στη θάλασσα της ηδονής και αφεθείτε, και νιώστε !!!
Ξέρω πάντως και γυναίκες που είναι "πιλότοι" αλλά είναι στα δάχτυλα του ενός χεριού! Μην το πέρνεις προσωπικά! Λέμε και καμιά μλκ να περάσει η ώρα!Η ικανότητά σας στον προσανατολισμό και η αντίληψη χωρικής κατατόπισης οφείλεται στα επίπεδα τεστοστερόνης που έχετε στον οργανισμό σας.
Η ικανότητά σας στον προσανατολισμό και η αντίληψη χωρικής κατατόπισης οφείλεται στα επίπεδα τεστοστερόνης που έχετε στον οργανισμό σας.