Νέα

Αντίδραση της γυναίκας σε μια πολύ μεγάλη πούτσα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bellylove
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 198K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.288
Πόντοι
3.556
Εγώ δλδ που λέω "δε μετράει ούτε το μέγεθος ούτε η τεχνική αλλά η καλή διάθεση" που κατατάσσομαι? :confused: :think: :grin:
Ευτυχώς που δεν είπες κατηγορία "πάλι καλά που έχουμε πούτσα" :confused:

Mantw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2021
Like
1.881
Πόντοι
216
Σίγουρα λίγοι απο σας εμπιστεύεστε το ρητό "Το μέγεθος δεν μετράει " ειδάλλως δε θα υπήρχαν τόσο πολλά τεχνάσματα επιμήκυνσης του πεος. Να σας πω ότι εμείς οι γυναίκες το τελευταίο που θα κοιτάξουμε είναι το μέγεθος. Μας προσελκύουν οι άντρες με αυτοπεποίθηση, που τολμούν να αναλαμβάνουν πράξη. Και συνήθως η συγκεκριμένη κατηγορία αντρών είναι ικανοποιημένη με το μέγεθος του γεννητικού τους οργάνου.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εγω προτιμώ εσενα οπως και να εισαι ,καλημερα!
Εσύ έχεις υπέροχο γούστο!

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.292
Πόντοι
4.546
Εγώ δλδ που λέω "δε μετράει ούτε το μέγεθος ούτε η τεχνική αλλά η καλή διάθεση" που κατατάσσομαι? :confused: :think: :grin:
Είσαι μια κατηγορία μόνος σου. Οι κατηγορίες είναι οι μικροτσούτσουνοι, οι κανονικοί, οι προικισμένοι και ο τζον100 :grin:

Morgan_F

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2010
Like
687
Πόντοι
81
. Μας προσελκύουν οι άντρες με αυτοπεποίθηση, που τολμούν να αναλαμβάνουν πράξη. Και συνήθως η συγκεκριμένη κατηγορία αντρών είναι ικανοποιημένη με το μέγεθος του γεννητικού τους οργάνου.
Aυτή η φράση, όλα τα λεφτά.
Γιατί προφανώς για να έχει αυτοπεποίθηση, ξέρει ότι μετράει και εκεί ?

• Like
Αντιδράσεις: Mantw

Alexis_cool

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2008
Like
4.777
Πόντοι
456
Σίγουρα λίγοι απο σας εμπιστεύεστε το ρητό "Το μέγεθος δεν μετράει " ειδάλλως δε θα υπήρχαν τόσο πολλά τεχνάσματα επιμήκυνσης του πεος. Να σας πω ότι εμείς οι γυναίκες το τελευταίο που θα κοιτάξουμε είναι το μέγεθος. Μας προσελκύουν οι άντρες με αυτοπεποίθηση, που τολμούν να αναλαμβάνουν πράξη. Και συνήθως η συγκεκριμένη κατηγορία αντρών είναι ικανοποιημένη με το μέγεθος του γεννητικού τους οργάνου.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εσύ έχεις υπέροχο γούστο!
κι εγω σε προτιμω διοτι σε ''διαβαζω'' ως τωρα υπεροχα...
την καλησπερα μου...:hi:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 183895

Επισκέπτης
Καλησπέρα παρέα ξέρει κανείς αν παίζει καμία κοινότητα για cuckold φασεις με ιδιαίτερα προικισμένα άτομα για real συναντήσεις ;

Εγγρ.
20 Σεπ 2021
Like
1.406
Πόντοι
216
ούτε για μια φορά δε μου πέρασε από το νου, έτσι όπως ετοιμαζόμουν για ραντεβού, να ρίξω μέσα στην τσάντα τη μεζούρα.
αντίθετα, αυτά που μπαίνουν πρωτίστως στην τσάντα μου είναι η καύλα μου, η καλή μου διάθεση, η επιθυμία μου για παιχνίδια ηδονής, η συμμετοχικότητα και η δοτικότητά μου.
επίσης, από τα πρώτα πράγματα είναι και η πεποίθησή μου οτι το ερωτικό μου ταίρι μου έχει διασφαλίσει οτι είναι άξιο να διαχειριστεί την καύλα που θα του εμπιστευτώ και μαζί του θα νιώσω ασφαλής να ανοιχτώ και να ξεπεράσω όρια και να γευτούμε μαζί στιγμές ηδονής.
η ανατομία τόσο του άντρα όσο και της γυναίκας πόσο ρόλο άραγε να παίζει αν δεν ξέρουν να τη χρησιμοποιήσουν προς όφελος της ηδονής ?
τα γούστα και τα βίτσια ποικίλουν και καθώς είμαι της άποψης πως στο σεξ ΟΛΑ επιτρέπονται κατόπιν συναινέσεως των συμμετεχόντων δίνω άλλη διάσταση στα ερωτικά μου θέλω.
δεν είμαι εργαζόμενη, δεν έχω την τρομερή εμπειρία και δε λέω πως γνωρίζω καλά τους άντρες, τις σκέψεις τους και τη συμπεριφορά τους, αλλά ξέρω οτι στην τελική δεν έχω βγει χαμένη ερωτικά, σεξουαλικά ... είμαι τυχερή γιατί οι ερωτικοί μου σύντροφοι μου έδωσαν 100% αυτό που επιθυμούσα τη στιγμή που επιλέχθηκαν αλλά είμαι ακόμα πιο τυχερή που κι εκείνοι το ίδιο μου επικοινωνούν για μένα.
στο σεξ, ακόμα και στον έρωτα, μη χρησιμοποιείτε μέτρα και σταθμά.
βουτήξτε στη θάλασσα της ηδονής και αφεθείτε, και νιώστε !!!

sparos-gr

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Οκτ 2015
Κριτικές
20
Like
995
Πόντοι
1.011
Εάν είχαν αντίληψη του μήκους (γενικά) θα ήταν καλές και στο παρκάρισμα!

shadow

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
9.649
Πόντοι
2.456
δεν θα ξεχάσω ποτε Μια γκομενα που οταν ξεβρακώθηκα και ειδε το τσουτσουνι μου εφυγε τρέχοντας και φώναζε μακρια απο το Ανακοντα μακριααα :confused:

Mantw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2021
Like
1.881
Πόντοι
216
Εάν είχαν αντίληψη του μήκους (γενικά) θα ήταν καλές και στο παρκάρισμα!
Η ικανότητά σας στον προσανατολισμό και η αντίληψη χωρικής κατατόπισης οφείλεται στα επίπεδα τεστοστερόνης που έχετε στον οργανισμό σας.

αμαμητος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2019
Like
1.451
Πόντοι
216
ούτε για μια φορά δε μου πέρασε από το νου, έτσι όπως ετοιμαζόμουν για ραντεβού, να ρίξω μέσα στην τσάντα τη μεζούρα.
αντίθετα, αυτά που μπαίνουν πρωτίστως στην τσάντα μου είναι η καύλα μου, η καλή μου διάθεση, η επιθυμία μου για παιχνίδια ηδονής, η συμμετοχικότητα και η δοτικότητά μου.
επίσης, από τα πρώτα πράγματα είναι και η πεποίθησή μου οτι το ερωτικό μου ταίρι μου έχει διασφαλίσει οτι είναι άξιο να διαχειριστεί την καύλα που θα του εμπιστευτώ και μαζί του θα νιώσω ασφαλής να ανοιχτώ και να ξεπεράσω όρια και να γευτούμε μαζί στιγμές ηδονής.
η ανατομία τόσο του άντρα όσο και της γυναίκας πόσο ρόλο άραγε να παίζει αν δεν ξέρουν να τη χρησιμοποιήσουν προς όφελος της ηδονής ?
τα γούστα και τα βίτσια ποικίλουν και καθώς είμαι της άποψης πως στο σεξ ΟΛΑ επιτρέπονται κατόπιν συναινέσεως των συμμετεχόντων δίνω άλλη διάσταση στα ερωτικά μου θέλω.
δεν είμαι εργαζόμενη, δεν έχω την τρομερή εμπειρία και δε λέω πως γνωρίζω καλά τους άντρες, τις σκέψεις τους και τη συμπεριφορά τους, αλλά ξέρω οτι στην τελική δεν έχω βγει χαμένη ερωτικά, σεξουαλικά ... είμαι τυχερή γιατί οι ερωτικοί μου σύντροφοι μου έδωσαν 100% αυτό που επιθυμούσα τη στιγμή που επιλέχθηκαν αλλά είμαι ακόμα πιο τυχερή που κι εκείνοι το ίδιο μου επικοινωνούν για μένα.
στο σεξ, ακόμα και στον έρωτα, μη χρησιμοποιείτε μέτρα και σταθμά.
βουτήξτε στη θάλασσα της ηδονής και αφεθείτε, και νιώστε !!!
ειστε εκτος θεματος

sparos-gr

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Οκτ 2015
Κριτικές
20
Like
995
Πόντοι
1.011
Η ικανότητά σας στον προσανατολισμό και η αντίληψη χωρικής κατατόπισης οφείλεται στα επίπεδα τεστοστερόνης που έχετε στον οργανισμό σας.
Ξέρω πάντως και γυναίκες που είναι "πιλότοι" αλλά είναι στα δάχτυλα του ενός χεριού! Μην το πέρνεις προσωπικά! Λέμε και καμιά μλκ να περάσει η ώρα!

shadow

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
9.649
Πόντοι
2.456

Stories

Νέο!