Πόσο τον έχεις φίλε...θα σου πουν οι ειδικοί που κατατασσεσαι...Έχουμε σελίδα για μεγάλη πούτσα. Έχουμε και για μικρή πούτσα. Για μεσαία τίποτα; Είμαστε των άκρων
Έχω ζητήσει επανακαταμέτρηση
Πόσο τον έχεις φίλε...θα σου πουν οι ειδικοί που κατατασσεσαι...Έχουμε σελίδα για μεγάλη πούτσα. Έχουμε και για μικρή πούτσα. Για μεσαία τίποτα; Είμαστε των άκρων
Ευχαριστω το φίλο μου, bellylove, όπως και τον αγαπημένο apolonas1 που σε άλλο σημειο μου είχε και αυτός ζητησει να παρλιαρω επι της παντρεμένης! Το θεμα είναι να βρω άλλη μια παντρεμενη επειγόντως γιατι ο καυσωνας μου φερνει επιπλέον καβλες!!!! Αλλά αναμένοντας το όνειρο και αφου επιμένετε, να σας πω κατι για την περιπτωση της τύπισσας που τωρα λιάζει τα ατέλειωτα σούπερ κωλομέρια της στην αγαπημενη μου Κρήτη. Να δηλώσω: Δεν υπάρχει πιο κάβλα μέρος στην Ελλάδα από την Κρήτη, τελεία!Επέστρεψε ο giorgaraskalamatianos με τις ωραιες ιστοριες του !!!Αξιζει να μας πει νομίζω πως αντεδρασε η παντρεμένη που πηδαει την πρωτη φορα που την εφαγε!!!
Δεν είμαι η μόνη που το καλοκαίρι έχει ακόμα περισσότερες ορμές!
τον χειμωνα πέφτουν τα ντεσιμπελ??Δεν είμαι η μόνη που το καλοκαίρι έχει ακόμα περισσότερες ορμές!
Το χειμώνα δε θα σε ακολουθήσω στο μπάνιο να σου τριβτώ όπως το καλοκαίριτον χειμωνα πέφτουν τα ντεσιμπελ??
Γιατι τωρα με ακόλουθηςΤο χειμώνα δε θα σε ακολουθήσω στο μπάνιο να σου τριβτώ όπως το καλοκαίρι
Εντωμεταξύ, την φώτο μόνο εγώ την άνοιξα. Αλλά δεν κατάλαβα τίποτα Δώσε περιγραφήΕυχαριστω το φίλο μου, bellylove, όπως και τον αγαπημένο apolonas1 που σε άλλο σημειο μου είχε και αυτός ζητησει να παρλιαρω επι της παντρεμένης! Το θεμα είναι να βρω άλλη μια παντρεμενη επειγόντως γιατι ο καυσωνας μου φερνει επιπλέον καβλες!!!! Αλλά αναμένοντας το όνειρο και αφου επιμένετε, να σας πω κατι για την περιπτωση της τύπισσας που τωρα λιάζει τα ατέλειωτα σούπερ κωλομέρια της στην αγαπημενη μου Κρήτη. Να δηλώσω: Δεν υπάρχει πιο κάβλα μέρος στην Ελλάδα από την Κρήτη, τελεία!
Η κυρία είναι μανουλα τριών τεκνων 45αρα, με επιμηκισμενες κρεμαστες βυζομπουκάλες και ρήαλ εξτρα σαϊζ κωλάρα. Το μουνι είναι παδελα, της χωνεις μπουνιά και σου απαντάει «βάλε και τ’άλλο χέρι»! Η κωλοτρουπίδα της παιρνει στο ασάλιωτο τρία αντρικά δάχτυλα και με λίγο σάλιο ανοιγει σε γαρύφαλο! Μου είπε ότι από παρθένα μαλακίζεται από τον κώλο και ότι από 10 χρονών τον έχει ανοιξει με ένα γκλόπ του χωροφύλακα πατέρα της! Χού νόους? Δεν επιμένω ποτέ σε αυτά, αφήνω τις κυρίες να σερβίρουν όπως θέλουν τις ιστορίες και τους δράκους, χα χα!
Περνάει το χρόνο της βλέποντας τσόντες στο διαδίκτυο! Δεν δουλεύει και καπάκι ο κρητικός συζυγος της έχει εξασφαλίσει υπηρετρια, να την βοηθάει στο σπίτι! Τα παιδία έχουν ήδη μεγαλώσει, η μικρότερη πέρυσι πήγαινε τριτη γυμνασίου.
Τη συνάντησα σε σουπερ μαρκετ περιοχής κέντρου, πέρυσι τον Ιούλιο. Συνηθως δε φοράω σώβρακο και το παλαμάρι διαγράφεται στο αριστερό μπατζάκι, ειδικά το καλοκαίρι όταν το παντελόνι είναι από λεπτο βαμβακερό. Ενώ ήμουν δίπλα της σε ένα διαδρομο την έπιασα να καρφωνει τα σκέλια μου! Τον χούφτωσα και την κοίταξα στα μάτια! Η προσέγγιση ήταν ολίγον μπρουτάλ αλλά τη συνόδευσα με ένα χαμογελαστό «χαίρεται, όμορφη κυρία μου!» και η μαντάμ χαμογέλασε έστω και ψυχρά!
Σε λίγο στην τουαλέτα διπλανου καφέ η μανταμ έκανε αυτοψία! Εγω με κατεβασμένο το παντελόνι και αυτή σκυφτή να με αγκαλιάζει στη μέση, να προσπαθεί να τον φιλήσει και να την έχει πιάσει ένας κλαυσίγελος μετά λυγμών! «Επιτέλους … το όνειρό μου, … είναι δικό μου, … το θέλω, το θέλω!» ψιθύριζε ενώ σάλια και μύξες της κόβαν την αναπνοή! Στην τουαλέτα σταματησαμε σε προσπάθειες της μανταμ να δει αν μπορει να μπουκώσει το πουτσοκέφαλο, στην αυτοψία της να δει αν το πετσί τραβιεται προς τα πίσω και αποκαλυπτεται το καβλί, σε πουτσοσκάμπιλα από μένα στη μουρη της κυρίας, το ντεκολτέ και τη βυζοχαράδρα της και εννοείται σε χυδαίο χουφτωμα της μανταμ πανταχόθεν!
Καλά γαμησια σε όλους! Καταλαβαίνω ότι υπάρχουν παντου ανάγκες αλλά και εγω θέλω την παντρεμένη μου! Βοήθεια, συναγωνιστές! Στη φωτό, το όργανον χαλαρόν, όπως όταν σαγήνευσε την καβλιάρα 45αρα!
Στο ξανά είπα, για να σε ακολουθήσω πρέπει πρώτα κάτι να σου μεγαλώσειΓιατι τωρα με ακόλουθης
Εχω ελπιδες ,θα παω να κανω ταμαΕντωμεταξύ, την φώτο μόνο εγώ την άνοιξα. Αλλά δεν κατάλαβα τίποτα Δώσε περιγραφή
Στο ξανά είπα, για να σε ακολουθήσω πρέπει πρώτα κάτι να σου μεγαλώσεις
αυτη η αντιδραση πως θα την πουμε ρε φιλε;Καλησπέρα!!Aνοιγω αυτο ο θεμα για να ακούσουμε αποψεις για την αντιδραση των γυναικών σε μεγαλα εργαλεία αλλα και πως ειναι το σεξ!!Μεγαλο ενδιαφέρον εχουν οι απόψεις των κοριτσίων του forum αλλα και των προικισμένων τύπου mimis69,giorgaraskalamatianos κτλ...
EPICΗ κυρία είναι μανουλα τριών τεκνων 45αρα, με επιμηκισμενες κρεμαστες βυζομπουκάλες και ρήαλ εξτρα σαϊζ κωλάρα. Μου είπε ότι από παρθένα μαλακίζεται από τον κώλο και ότι από 10 χρονών τον έχει ανοιξει με ένα γκλόπ του χωροφύλακα πατέρα της!
πολυ καλο ποστ....ακομη και μεγαλυτερες δεν εχουν ιδεα, πχ μια προσφατα μου ελεγε για εκατ του πρωην...Μην εμπιστεύεστε τις περισσότερες όταν εκφέρουν άποψη για συγκεκριμένα εκατοστά, εκτός αν είναι αρκετά έμπειρες ή επαγγελματίες.
Οι περισσότερες δεν έχουν ιδέα από εκατοστά, τι 15, τι 18. Είτε τις είχε παραμυθιασει κανάς πρώην, είτε τα έχουν ακούσει από φίλες, είτε από το ίντερνετ και τις τσόντες.
Από συζήτηση της κοπέλας μου με μία φίλη της για έναν πρώην της φίλης, η φίλη ισχυριζόταν ότι τα 17-18 δεν είναι μεγάλα και κάτι το ιδιαίτερο. Η κοπέλα είχε το πολύ 1-2 πριν από αυτόν και επέμενε τότε ότι ο πρώην της δεν την είχε κοροϊδέψει. Μετά από λίγο καιρό τα έφτιαξε με έναν τύπο που ισχυριζόταν ότι τον είχε 17. Το μόνο που έμαθα ήταν ότι τον πρώτο καιρό παραπονιόταν συνεχώς καθώς πονούσε.
Μία άλλη φορά, έχοντας βγει με παρέα συμφοιτητών (ένας από αυτούς στενός μου φίλος) και δύο συμφοιτητριων (πολύ μέτριες και οι δύο) τις είχαμε ρωτήσει τι άποψη είχαν για το αν μετράει το μέγεθος και πόσο πολύ μετράει. Η μία ανέφερε ότι πάει μόνο με 18+ γιατί δεν ικανοποιείται επαρκώς με λιγότερα. Η άλλη είπε ότι από 16 είναι καλά. Η πρώτη μερικούς μήνες μετά τα έφτιαξε με τον στενό φίλο. Πριν κάνουν σεξ δεν είχε ενδιαφερθεί για το μέγεθος του αλλά αυτός της είπε ότι την έχει 18 και αν θα το αντέξει, η κοπέλα τον πίστεψε για τα καλά και του είπε ότι φαίνεται αρκετά μεγάλη. Στην πραγματικότητα την έχει 16...
Η πιο καταλληλη περιοδος για ταμα ειναι τωρα.Εχω ελπιδες ,θα παω να κανω ταμα
Είναι γούστα αυτά... συνήθως αυτές που τους αρέσουν τα μεγάλα καυλια τον τρώνε από τον κωλο. Τώρα για τις υπόλοιπες, έχω κάνει μια έρευνα... διότι και εμένα με έτρωγε η περιέργεια...έτσι ρώτησα πολλές πουτανες που έχω γαμησει...τι είναι το ιδανικό καυλι...επειδή όπως ξέρετε ασχολούνται συνεχώς με καυλια και τα έχουν δοκιμάσει όλα...και όλες μου έχουν πει ότι το ιδανικό μέγεθος είναι από 17 έως 19 εκατοστά, αλλά θα πρέπει να είναι ίσια η πουτσα , όχι σαν αγγούρι διότι δεν μπαίνει μέσα ίσια και πονάνε, και ούτε πολύ χοντρή επίσης αλλα ούτε και λεπτή . Αυτό είναι το ιδανικό καυλι για τις περισσότερες πουτανες που έχω ρωτήσει. Ωχχ την θέλουν και σκληρή ???Καλησπέρα!!Aνοιγω αυτο ο θεμα για να ακούσουμε αποψεις για την αντιδραση των γυναικών σε μεγαλα εργαλεία αλλα και πως ειναι το σεξ!!Μεγαλο ενδιαφέρον εχουν οι απόψεις των κοριτσίων του forum αλλα και των προικισμένων τύπου mimis69,giorgaraskalamatianos κτλ...