Διαγραμμένο μέλος 205234
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Απρ 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.234
- Πόντοι
- 201
σιγα μωρη καριολα ο 1ος ηταν ή ο τελευταιοςΑνθή Βούλγαρη: "Ένας διεστραμμένος μου έκλεβε τα εσώρουχα και κάλεσα την αστυνομία"
Η Ανθή Βούλγαρη, με αφορμή μια είδηση όπου γείτονας έκλεβε εσώρουχα από την απλώστρα γυναίκας, μοιράστηκε μια παρόμοια προσωπική της ιστορία.www.news247.gr
Τυχεροί οποίοι τσίμπησαν κάτι...σιγα μωρη καριολα ο 1ος ηταν ή ο τελευταιος
Ε τώρα αυτές ξέρεις πως κάνουν...Σιγά μην αφήσουν κάτι έτσισιγα μωρη καριολα ο 1ος ηταν ή ο τελευταιος
Χωρις μακιγιάζ το πολύ στο περίπτερο να πάει...Χωρίς μακιγιάζ δεν βλέπεται.
δεν ειναι οπως τα λες ! αυστηρος εισαι μαζι της φοβαμαιΧωρις μακιγιάζ το πολύ στο περίπτερο να πάει...
σιγουρα τα χει τα χρονακια της αλλα μουναρος καυλιαρα δειχνει καληΠλησιάζει τα 40 πια. Δεν είναι μικρή.
Αφήστε που είναι και vegan. Λίγο ξυνιλα την έχει..
Ότι στενό που "αγκαλιάζει" το σώμα, είναι από μόνο του, πολύ σε΄ξι. Δες π.χ. Χρύσα Φώσκολου στο OPEN! Να μη προλαβαίνεις να..."σουβαντίζεις"!Μου αρέσει πολύ όταν φοράει στενές φούστες ?
Ποδάρες, ωραίο πεντικιούρ και ωραίο πατούμενο!
Τα αγαθά κόποις κτώνται!Η εμφάνιση πάντα μετράει στην σωου-μπηζ ....έστω με τον τρόπο αυτόν .
Ούτε με μακιγιάζ βλέπεταιΧωρίς μακιγιάζ δεν βλέπεται.
Μήπως έφαγε απ' αυτά που ήθελε να "κεράσει" ένα πρωϊνό, τη καλεσμένη της, τη κα Ματίνα Παγώνη; Αλλά, εκείνη, δεν ενέδιδε στον πειρασμό και απειλούσε να αποχωρήσει από το στούντιο;Η Ανθή Βούλγαρη τρώει κόλλυβα για να... αναρρώσει από τον κορωνοϊό | Μάντολες Blog
Η Ανθή Βούλγαρη βρίσκεται σε καρανίνα, καθώς είναι θετική στον κορωνοϊό τουλάχιστον από την Τρίτη 4/1. Ωστόσο, εμφανίζεται στην εκπομπή «Κοινωνία Ώραmantoles.net
Ξέρει να "φτιάχνει" κόσμο η Ανθή...Απ' τις πιο καυλιάρες κοντές....μου βγάζει κάτι πρόστυχο και kinky.... πάντως όποιο πρωινό τη βλέπω καταλήγω σε μπουρδέλο.