Billdabill
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2021
- Like
- 277
- Πόντοι
- 20
Καύλα είναι...Όντως και εγώ έχω δει να φοράει τα τσοντεικα της...Δυνατό...και κάθε πρωί στο ποδολαγνους δίνει υλικο
Αυτό μας νοιάζει ότι είναι αξιαγάμητη!Είναι για σκηνικά δυναταΚλασσική Ελλεεινίδα που από τα μεσημεριανάδικα έγινε παρουσιάστρια σε ενημερωτική (ο Θεός να την κάνει) πρωινή εκπομπή, πιο χαζή και απο τα λάχανα...... Και νομίζει πώς έπιασε τον παπά από τα @@ , ποιός ξέρει πόσα έχει κάνει για να πάρει την θέση!!! Αξιαγάμητη πάντως δεν λέω!!!
Να την πηδηξουμε θελουμε. Οχι να την προσλαβουμεΑυτό μας νοιάζει ότι είναι αξιαγάμητη!Είναι για σκηνικά δυνατα
ΣωσταΝα την πηδηξουμε θελουμε. Οχι να την προσλαβουμε
Η Ντόρα ειναι καύλαρος, τις κάνει σκόνη και τις δυο,πρέπει ομως ο στυλίστας να την κουμαντάρει με διαφορετικό τρόπο...Η Κουτροκόη τις θέλει και τις δύο για πρωϊνό.
Η Ντόρα ειναι καύλαρος, τις κάνει σκόνη και τις δυο,πρέπει ομως ο στυλίστας να την κουμαντάρει με διαφορετικό τρόπο...
Θα ζητησω πνευματικα γι αυτο το αβαταρ να ξερεις..??Ἔτσι...
Θα ζητησω πνευματικα γι αυτο το αβαταρ να ξερεις..??
Μην το λες...η αντιθεση του ασπρου φλοκιου στο περιποιημενο γυαλιστερο μαυρο μαλλι ειναι καυλωτικη απο μονη της.ε δεν λεει και καπου αλλου να την χυσεις την συγκεκριμένη
θα συμφωνουσα, εαν μου αρεσε το προσωπο τηςΜην το λες...η αντιθεση του ασπρου φλοκιου στο περιποιημενο γυαλιστερο μαυρο μαλλι ειναι καυλωτικη απο μονη της.