Νέα

Άντε και γαμηθείτε .....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Υπουργός
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 130
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Εβλεπα πριν απο λιγο σε επαναληψη την εκπομπη της της Δρουζας για ενα τρανς την Αγαπη / επειδη το επιασα στο μισο την εκπομπη δεν ξερω και ουτε με ενδιαφερει απο που ξεκινησε η συζητηση / αυτο ομως που εκανε εντυπωση ειναι οταν η  Δρουζα εβγαλε σε τηλεφωνικη συνδεση τον πατερα του τρανς ο οποιος ελεγε εν μεσω λυγμων στο τρανς : εμεις θα σε δεχτουμε οπως εισαι,ελα κοντα μας και τα σχετικα / και πεταγεται  η Δρουζα και λεει : και δεν ντρεπεστε που ο γιος σας ειναι τρανς ???? /  εσυ και ολες οι Ελλεεινιδες / να ντρεπεσαι εσυ που κανεις τηλεδικες,να ντρεπονται οι Ελλεεινιδες που ειναι γαμιολες,να ντρεπεται η Ελληνικη Κοινωνια που βαζει ετικετες σε ανθρωπους / τελικα ειμαστε μια πολυ "ασχημη" χωρα που βαριεμαι να ζω σε αυτη / σκατα στα μουτρα σας υποκριτες που γεμιζετε τα βραδυα τον παραδρομο της Συγγρου για να σας γαμησει κανενα τραβελι και το πρωι με το κοστουμι και την γραβατα μου το παιζετε οικογενειαρχες / να πα να γαμηθειτε πουτανας γιοι και πουτανας κορες .....

Επισκέπτης
Πεστα ρε φιλε!Αυτος ο ψευτοσυντηριτισμος και η ψευτοηθικη και σεμνοτυφια εχει φαει αυτη την χωρα.Απο που και να κοιταξεις σαπιλα.

Επισκέπτης
φανταζομαι οτι εισαι κατα του πατερα..εγω θα σου πω οτι τους πουστηδες δε τους κατηγορω γιατι δεν φταινε που ειναι πουστηδες αλλα θα σου κανω μια ερωτηση...εαν το παιδι σου ηταν πουστης η η κορη σου πουτανα κ την γαμουσαν 100 την ημερα θα σου αρεσε?

OP
OP
Υπουργός

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
AssFiller καλα εκανες και εβαλες αστερακια για να προστατεψεις το σαϊτ / αλλα σε αυτη την πουτανα χωρα που ζουμε αυτα τα αστερακια και η προστασια ορισμενων σημαινοντων προσωπων μας μαρανε / μαλακα Ελληνα ζησε στη χωρα που σου αξιζει ...... 

χχχχχ

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Οκτ 2007
Κριτικές
35
Like
6
Πόντοι
1.230
φανταζομαι οτι εισαι κατα του πατερα..εγω θα σου πω οτι τους πουστηδες δε τους κατηγορω γιατι δεν φταινε που ειναι πουστηδες αλλα θα σου κανω μια ερωτηση...εαν το παιδι σου ηταν πουστης η η κορη σου πουτανα κ την γαμουσαν 100 την ημερα θα σου αρεσε?
Ρε μόρτη αλλού είναι το θέμα. Φυσικά δεν θα μου άρεσε και θα κάνω τα αδύνατα δυνατά να μην καταντήσουν έτσι τα παιδιά μου.
Στην παρούσα περίπτωση ό πατέρας είπε σε συγχωρώ για τί για αυτον είναι παιδί του και η κυρία  του λέει με άλλα λόγια μα δεν ντρέπεσαι να τον/την συγχωρείς που σε έχει κάνει ρεζίλι.
Ποια είσαι εσύ κυρία τσουτσού που θα κρίνει τα αισθήματα ενός πατέρα.

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
193
Πόντοι
6.055
Εβλεπα πριν απο λιγο σε επαναληψη την εκπομπη της της Δρουζας για ενα τρανς την Αγαπη / επειδη το επιασα στο μισο την εκπομπη δεν ξερω και ουτε με ενδιαφερει απο που ξεκινησε η συζητηση / αυτο ομως που εκανε εντυπωση ειναι οταν η  Δρουζα εβγαλε σε τηλεφωνικη συνδεση τον πατερα του τρανς ο οποιος ελεγε εν μεσω λυγμων στο τρανς : εμεις θα σε δεχτουμε οπως εισαι,ελα κοντα μας και τα σχετικα / και πεταγεται  η Δρουζα και λεει : και δεν ντρεπεστε που ο γιος σας ειναι τρανς ???? /  εσυ και ολες οι Ελλεεινιδες / να ντρεπεσαι εσυ που κανεις τηλεδικες,να ντρεπονται οι Ελλεεινιδες που ειναι γαμιολες,να ντρεπεται η Ελληνικη Κοινωνια που βαζει ετικετες σε ανθρωπους / τελικα ειμαστε μια πολυ "ασχημη" χωρα που βαριεμαι να ζω σε αυτη / σκατα στα μουτρα σας υποκριτες που γεμιζετε τα βραδυα τον παραδρομο της Συγγρου για να σας γαμησει κανενα τραβελι και το πρωι με το κοστουμι και την γραβατα μου το παιζετε οικογενειαρχες / να πα να γαμηθειτε πουτανας γιοι και πουτανας κορες .....

'Ετσι, χώστε με τρέλααααααααααααααααααααααααααα  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :idiot: :idiot: :headbang: :headbang: :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Ρε μόρτη αλλού είναι το θέμα. Φυσικά δεν θα μου άρεσε και θα κάνω τα αδύνατα δυνατά να μην καταντήσουν έτσι τα παιδιά μου.
Στην παρούσα περίπτωση ό πατέρας είπε σε συγχωρώ για τί για αυτον είναι παιδί του και η κυρία  του λέει με άλλα λόγια μα δεν ντρέπεσαι να τον/την συγχωρείς που σε έχει κάνει ρεζίλι.
Ποια είσαι εσύ κυρία τσουτσού που θα κρίνει τα αισθήματα ενός πατέρα.

σε αυτο δεν διαφωνω μαλλον δεν το καταλαβα καλα...σορρυ

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
Και αυτό ρε φίλε δεν είναι όπως το λες. Φαντάσου τι θα γινόταν εάν δεν υπήρχαν εκδιδόμενες. Δεν είναι τυχαία το αρχαιότερο επάγγελμα. Η ανάγκη ύπαρξής του το έκανα να ζει μέχρι σήμερα. Από την άλλη πιο πολύ θα σταθώ στην ανάγκη του τρανς να γίνει αποδεκτό μέσα από μια εκπομπή που ας μη την χαρακτηρίσω αυτή και τις όμοιές της. Από τη στιγμή που έκανε την επιλογή του, πάει να πει πως έχει αποφασίσει και δεν ενδιαφέρεται για τις γνώμες των άλλων. Δε μπορεί μετά να προσπαθεί να επιβάλλει την επιλογή του σε άτομα που δεν ενδιαφέροντε κατόπιν εορτής και μάλιστα μέσα από το γυαλί. Εάν είναι έτσι υπάρχουν πολύ σοβαρότερα θέματα να προβληθούν και να προωθηθούν προς λύση μέσα από την τηλεόραση.

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
193
Πόντοι
6.055
Κύριε ΥΠΟΥΡΓΕ,

οι εκπομπές τις Δρούζας ως γνωστόν ανήκουν στην κατηγορία των τηλεσκουπιδιών που αρνούμαι πεισματικά να δω όπως και πολλοί άλλοι.....Με τα σκατά ασχολείσαι? :uglystupid: :uglystupid:

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
Καλά έκανες και έσβησες το προηγούμενο σχόλιο, γιατί ήταν λίγο τραβηγμένο.Άποψή σου βέβαια αλλά ξέρεις το μόνο εύκολο για τους άλλους μία μύνηση.

polemistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
6
Πόντοι
16
Αυτή ήταν που την τρέχαν με εγκαύματα στα πόδια επειδή περπάτησε πάνω σε κάρβουνα φωνάζοντας 'Μπορώ' ?

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Υπουργέ λιγο παράξενη η υπογραφή σου

Και βλέπεις και μεσημεριανές εκπομπές

Δεν ξέρω, κάτι δεν κολλάει εδω

Επισκέπτης
Και αυτό ρε φίλε δεν είναι όπως το λες. Φαντάσου τι θα γινόταν εάν δεν υπήρχαν εκδιδόμενες. Δεν είναι τυχαία το αρχαιότερο επάγγελμα. Η ανάγκη ύπαρξής του το έκανα να ζει μέχρι σήμερα. Από την άλλη πιο πολύ θα σταθώ στην ανάγκη του τρανς να γίνει αποδεκτό μέσα από μια εκπομπή που ας μη την χαρακτηρίσω αυτή και τις όμοιές της. Από τη στιγμή που έκανε την επιλογή του, πάει να πει πως έχει αποφασίσει και δεν ενδιαφέρεται για τις γνώμες των άλλων. Δε μπορεί μετά να προσπαθεί να επιβάλλει την επιλογή του σε άτομα που δεν ενδιαφέροντε κατόπιν εορτής και μάλιστα μέσα από το γυαλί. Εάν είναι έτσι υπάρχουν πολύ σοβαρότερα θέματα να προβληθούν και να προωθηθούν προς λύση μέσα από την τηλεόραση.

εγω θα σου πω κατι..εμενα εδω με λενε ψευτοηθικολογο συντηρητικο μαλακα κ τα σχετικα αλλα εγω καταλαβαινω οτι εχουμε γεμισει ανθρωπους που δικαιολογουν τα παντα...για σκεψου τον πατερα...παλια οι γονεις μας την πουτανα την λεγανε πουτανα κ τωρα τα συζηταμε σαν να μην συμβαινει τιποτα...εγω παντως καλυτερα να πεθανω παρα να ανεχτω να μου  πηδανε την κορη εαν κανω 100 την ημερα επειδη ειανι το αρχαιοτερο εππαγγελαμα..ο καθενας θα κανει οτι θελει στη ζωη του βεβαια

OP
OP
Υπουργός

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Υπουργέ λιγο παράξενη η υπογραφή σου

Και βλέπεις και μεσημεριανές εκπομπές

Δεν ξέρω, κάτι δεν κολλάει εδω

Ετυχε και ειδα μεσημεριατικη ζωνη / thrash tv δεν βλεπω / απλα ανεφερα κατι που με κανε να ντραπω που ειμαι μελος της Ελληνικης Κοινωνιας

Zac Clouseau

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
8
Πόντοι
6
η Ντρουζα καλά κάνει αφού υπάρχει κόσμος που αγοράζει αυτό που πουλάει. Δεν είναι μεμπτό. Κουρδιστό πορτοκαλάκι είναι κι αυτή.

Μεμπτό είναι να κάθεσαι εσύ σαν τη γλυκοπατάτα μπροστά στην τηλεόραση και να αγοράζεις ότι σου ξερνάει στη μάπα. ΠΧ αυτό που περιγράφεις.

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Ετυχε και ειδα μεσημεριατικη ζωνη / thrash tv δεν βλεπω / απλα ανεφερα κατι που με κανε να ντραπω που ειμαι μελος της Ελληνικης Κοινωνιας

Τιποτε δεν ειναι τυχαίο.

Θες να μας πεις λίγο για την υπογραφή σου;

Και σε ρωτάω όπως και ο Jules - με τι ασχολείσαι;

OP
OP
Υπουργός

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
η Ντρουζα καλά κάνει αφού υπάρχει κόσμος που αγοράζει αυτό που πουλάει. Δεν είναι μεμπτό. Κουρδιστό πορτοκαλάκι είναι κι αυτή.

Μεμπτό είναι να κάθεσαι εσύ σαν τη γλυκοπατάτα μπροστά στην τηλεόραση και να αγοράζεις ότι σου ξερνάει στη μάπα. ΠΧ αυτό που περιγράφεις.

Ωραια τα λες και οπως ειπα προς Θεου δεν βλεπω thrash tv / αλλα αυτο που ειπε η Δρουζα το πιστευει η Ελληνικη Κοινωνια / δηλαδη εσυ φιλε ( δεν ξερω αν εχεις παιδια ) που εχεις ενα γιο που ειναι τραβελι πρεπει να ντρεπεσαι και να μην βγαινεις απο το σπιτι σου !!! / πως σου φαινεται ??? / φιλε αυτες οι εκπομπες ειναι μια μικρογραφια της κοινωνιας που ζεις .....

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
AssFiller καλα εκανες και εβαλες αστερακια για να προστατεψεις το σαϊτ / αλλα σε αυτη την πουτανα χωρα που ζουμε αυτα τα αστερακια και η προστασια ορισμενων σημαινοντων προσωπων μας μαρανε / μαλακα Ελληνα ζησε στη χωρα που σου αξιζει ...... 
Υπουργέ κορόϊδο πιάστηκες που έβαλες αυτό τον τίτλο στο θρεντ που άνοιξες.
Έπρεπε να πεις απλώς "αγαπάω" τη Δρούζα, ξέρεις εσύ, είσαι πολύ "αγαπησιάρης".
Α και η γενική δεν είναι "της Δρούζας" απ όσο θυμάμαι.

Zac Clouseau

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
8
Πόντοι
6
κάνεις λάθος φίλε. Αυτοί προσπαθούν να σε πείσουν ότι αυτή είναι η κοινωνία που ζεις. Και το μέγα λάθος είναι ότι έχουν έτοιμη πελατεία. Όταν έχεις το κοντρολ στο χερι έχεις και την επιλογή. Εκτός κι αν τη βρίσκεις με δακρύβρεχτες σκηνοθετημένες μεσημεριανές αηδιές.

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
193
Πόντοι
6.055
κάνεις λάθος φίλε. Αυτοί προσπαθούν να σε πείσουν ότι αυτή είναι η κοινωνία που ζεις. Και το μέγα λάθος είναι ότι έχουν έτοιμη πελατεία. Όταν έχεις το κοντρολ στο χερι έχεις και την επιλογή. Εκτός κι αν τη βρίσκεις με δακρύβρεχτες σκηνοθετημένες μεσημεριανές αηδιές.

+10000000000000000000000 Δεν έχω να πω ΤΙΠΟΤΑ αλλο. Καλύφθηκα ΠΛΗΡΩΣ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom