Νέα

Ανταλλαγή ζευγαριών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Dame12
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 34
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

SLIM SHADY

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
10.527
Πόντοι
1.336
Τύπε νηματοθέτη βρισκόμαστε στο boudotcom. Αν είστε ζευγάρι υπάρχει το πριβέ. EU αλλά θέλει πιστοποίηση με κάμερα. Αν δεν έχεις γυναίκα και γουστάρεις, υπάρχει το forbiten fruit και το sdc με συνδρομή. Εδώ το πολύ πολύ να σου βρούμε το τηλέφωνο της θείας Ελένης :wink:
Κι αυτό με δυσκολία!!!
Και απο εδω βρισκεις ζευγαρι να παιξεις είτε σολο ή σαν ζευγαρι. Οχι πολλα, ομως βρισκεις. Τροπο θελει οχι κοπο

tzakomo

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2011
Like
140
Πόντοι
1
Πολύ χυμα Αγγελία όντως .. πως πειρμενεις να σε πάρουν στα σοβαρά ;

• Like
Αντιδράσεις: enduro

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.693
Πόντοι
3.656
Πολύ χυμα Αγγελία όντως .. πως πειρμενεις να σε πάρουν στα σοβαρά ;

τυπε η αληθεια να λεγεται,ειμαστε πολυ επιλεκτικοι και λεπτολογοι εμεις ο χυστες του μπου :confused::confused::confused:
διαλεγουμε παντα τα καλυτερα γυφτακια στο εμετουργειο,και οι καλτσες και τα σωβρακα απο την λαϊκη στη φυλης ειναι παντα απο μπουκες της υψηλοτερης ποιοτητας :confused::confused::confused:

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.120
Πόντοι
3.656
Στο μεταξύ .... αυτές οι μαλακίες ... γράφονται ...

στη χώρα που ψάχνουν

1)πόσοι έχουν μπει στην κωλοτρυπίδα της γκόμενας
2)πόσους γαμιάδες είχε πριν η γκόμενα .......

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.693
Πόντοι
3.656
τυποι δηλωνω παρων στην ανταλλαγη συντροφων με αλλους μυστες μονο ελπιζω να μην εχω προβλημα που θα παρω το μουνετο που θα φερουν,αλλα δεν θα εχω εγω ενα για να τους δωσω :confused::confused::confused:
ειναι μια ασημαντη τεχνικη λεπτομερεια,ποιος ειναι αλλωστε τοσο παραλογος να δωσει σημασια σε κατι τετοιο; :think: :confused::confused::confused:

Τελευταία τροποποίηση:

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.120
Πόντοι
3.656
τυποι δηλωνω παρων στην ανταλλαγη συντροφων με αλλους μυστες μονο ελπιζω να μην εχω προβλημα που θα παρω το μουνετο που θα φερουν,αλλα δεν θα εχω εγω ενα για να τους δωσω :confused::confused::confused:
ειναι μια ασημαντη τεχνικη λεπτομερεια,ποιος ειναι τοσο παραλογος να δωσει σημασια σε κατι τετοιο; :confused::confused::confused:
Σιγά ρε τύπε .... δεν υπάρχει θέμα ...

Απλά πρόσεξε να είναι οργανωμένοι ... το ξέρεις το ανέκδοτο ......

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.172
Πόντοι
3.846
Παίκτη υπάρχουν νήματα για swingers και swingers bar που θα βρεις πολλά ζευγάρια. Πόσταρε εκεί καλύτερα.
Αν και είμαι σίγουρος ότι τα ενδιαφερόμενα ζευγάρια έχουν ήδη στείλει μήνυμα.

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.395
Πόντοι
456
Στο μεταξύ .... αυτές οι μαλακίες ... γράφονται ...

στη χώρα που ψάχνουν

1)πόσοι έχουν μπει στην κωλοτρυπίδα της γκόμενας
2)πόσους γαμιάδες είχε πριν η γκόμενα .......
Ο Έλληνας δε θα γίνει ποτέ δυτικός.
Ανατολίτης ήταν πάντα, αφού το ξέρουμε.

rhgas1146

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2021
Like
129
Πόντοι
0
λαρισα,υπαρχει κανενα ζευγαρι για παιχνιδι?ειμαστε 45 κ 35χρ.

nzg

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Μαρ 2008
Κριτικές
36
Like
3.342
Πόντοι
5.595
Όπως αναφέρει η NYPost, οι ταξιδιώτες καρφιτσώνουν αφίσες με ανάποδους ανανάδες στις πόρτες των δωματίων του ξενοδοχείου τους και στις καμπίνες των κρουαζιερόπλοιων, για να ενημερώσουν τα υπόλοιπα ζευγάρια που τους αρέσει να ανταλλάζουν ερωτικούς παρτενέρ πως είναι ανοιχτοί σε αυτό το ενδεχόμενο.

Μάλιστα, κάποιοι παίρνουν μαζί τους μέχρι και χαλάκια καλωσορίσματος που έχουν πάνω ένα σχέδιο με το φρούτο!

Το hashtag #UpsideDownPineapple έχει συγκεντρώσει 138 εκατομμύρια προβολές στο TikTok, με ορισμένα κλιπ να υποστηρίζουν ότι οι swingers αφήνουν ακόμη και έναν πραγματικό ανανά αναποδογυρισμένο μπροστά από το Airbnb τους για να υποδείξουν ότι τους αρέσει η ανταλλαγή παρτενέρ.

«Οι ορμές των ανθρώπων τείνουν να ξεφεύγουν κατά τη διάρκεια των διακοπών», είπε ο John Kamau, Διευθύνων Σύμβουλος της εφαρμογής «Cruise Ship Mingle», λέγοντας ότι είναι σοκαρισμένος από τον αριθμό των ζευγαριών που έχουν υιοθετήσει το τελευταίο διάστημα αυτόν τον τρόπο μυστικής επικοινωνίας.

Εναλλακτικά, μερικοί swingers προτιμούν να είναι πιο διακριτικοί και έτσι επιλέγουν να φορούν κονκάρδες ή σκουλαρίκια με ανάποδους ανανάδες για να δηλώσουν την ταυτότητά τους σε άλλους swingers.

ανάποδοι ανανάδες έχουν γίνει πλέον το πιο trendy σύμβολο, χάρη στο TikTok.

Με το «καυτό καλοκαίρι» του 2022 να έχει ήδη ξεκινήσει και πολλούς swingers να θέλουν να αναπληρώσουν τις εμπειρίες που μπορεί να έχασαν λόγω των επανειλημμένων lockdown, η viral πλατφόρμα βίντεο έχει γεμίσει με ιστορίες και πληροφορίες σχετικά με το swinging, καθώς το #swingtok έχει συγκεντρώσει περισσότερες από 1,7 δισεκατομμύρια προβολές.

Ο ανάποδος ανανάς εμφανίζεται συχνά στα βίντεο με το #swingtok – επιπλέον απόδειξη της αυξανόμενης δημοτικότητας του συμβόλου.

Σύμφωνα με τον δημοφιλή ιστότοπο ταξιδιωτικών συμβουλών «Cruise Mummy», οι ανανάδες εμφανίζονται συχνά στις πόρτες των καμπίνων των κρουαζιερόπλοιων.

«Αν δείτε ανανά στην πόρτα ενός κρουαζιερόπλοιου, σημαίνει ότι οι άνθρωποι στην καμπίνα είναι έτοιμοι να συναντήσουν άλλα ζευγάρια για “διασκέδαση ενηλίκων”», έγραψε ένας ανώνυμος στον ιστότοπο.

Τα κρουαζιερόπλοια ήταν εδώ και καιρό ένα μέρος για ερωτικούς πειραματισμούς, σύμφωνα με ειδικούς, με ορισμένους ατρόμητους ταξιδιώτες να ενθαρρύνονται από το γεγονός ότι βρίσκονται μακριά από το σπίτι τους.

«Οι περισσότεροι άνθρωποι σε μια κρουαζιέρα είναι εντελώς άγνωστοι… και πολλοί είναι πρόθυμοι να πειραματιστούν σε σημείο που κάτω από άλλες συνθήκες δεν θα το έκαναν», προσθέτει ο Kamau του «Cruise Ship Mingle».

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι έχει πάει σε περισσότερες από δώδεκα κρουαζιέρες τα τελευταία τέσσερα χρόνια και έχει παρατηρήσει μια σημαντική αύξηση στον αριθμό των ανάπο#swingtokδων που βρίσκονται κολλημένοι στις πόρτες των καμπίνων.#swingtok

• Like
Αντιδράσεις: stelda

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.120
Πόντοι
3.656
ειναι μια ασημαντη τεχνικη λεπτομερεια,ποιος ειναι αλλωστε τοσο παραλογος να δωσει σημασια σε κατι τετοιο; :think: :confused::confused::confused:
Ρε τύπε .... άλλοι 60ρηδες .... 75ρηδες .... ξεδοντιάριδες με όλους τους μύκητες που υπάρχουν στα νύχια των ποδιών που βγαίνουν από την παντόφλα ...... πάνε σε swinger clubs .... με αφρικάνες 20αρες από πιάτσα ....
ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Johnny walker 48

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2023
Like
57
Πόντοι
0
Κάποιο ζευγάρι για ζευγάρι Θεσσαλονίκη απόψε dm me

Stories

Νέο!

Stories