nimertis
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 51
- Πόντοι
- 16
ΑΝΤΕ ΡΕ αρραβωνιασμενα παιδια αφηστε τα χαζα.....
E ενταξει,δεν το ξαναανεφερε
Αλλα για swinging ουτε λογος
ΑΝΤΕ ΡΕ αρραβωνιασμενα παιδια αφηστε τα χαζα.....
Δεν τον βλεπει ως αντρα,και το ειπε μηπως ηθελα εγω καποιον εκτος απο αυτον κ για τον λογο αυτο το προτεινε.
Ε μπορει να φοβαται κερατο με κανονικο αντρα γι'αυτο
πες τα ρε γλυκοστομη!! μας εχει φαει το λονδινο!!!!! (με την συζυγο εννοω!! )
μηπως ξερει κανεις σκηνικο σε μαδριτη η βαρκελωνη??
το κινημα περναει κριση τυπε μουστην γερμανια που εχω κοιταξει υπαρχουν πολλα αξιολογα swinging clubs,εχω δοκιμασει και ημουν πολυ ευχαριστημενος..εδω στην ελλαδα εψαξα λιγο ιντερνετ και βρικα αυτο το forum..
αυτο ισως δειχνει οτι δεν ειναι καλα τα πραγματα εδω...
πεθανε μαζι με τον υπαρκτο σοσιαλισμο....το κινημα περναει κριση τυπε μου
μονο το πασοκ εκανε σοσιαλισμο τυπε μουπεθανε μαζι με τον υπαρκτο σοσιαλισμο....
μονο το πασοκ εκανε σοσιαλισμο τυπε μου
μονο το πασοκ εκανε σοσιαλισμο τυπε μου
ανδρεας forever... με προλαβε αλλος...μονο το πασοκ εκανε σοσιαλισμο τυπε μου
Εχεις προσωπικη εμπειρια?Ειναι σχετικα λιγα ακομη τα ζευγαρια που δοκιμαζουν κατι τετοιο στην ελλαδα αν και μετριουνται σε καποιες χιλιαδες αυτη τη στιγμη..Δεν ειναι κακη εμπειρια αρκει να υπαρχει μετρο και να γινεται που και που και οχι συνεχεια...Αν γινεται συνεχεια το ζευγαρι εχει χασει την επαφη του και αναζητει διεξοδο στο κενο...
Εχεις προσωπικη εμπειρια?
Αν ναι καποιες λεπτομερειες θα βοηθουσαν!
π.χ αμηχανια,συμπεριφορες κ.λ.π απο τις μαζωξεις
Εχεις προσωπικη εμπειρια?
Αν ναι καποιες λεπτομερειες θα βοηθουσαν!
π.χ αμηχανια,συμπεριφορες κ.λ.π απο τις μαζωξεις
Πολλά εγχειρήδια και συμβουλές έχουν γραφτεί για την οργάνωση και της επιτυχίας μιας καλής παρτούζας για μένα όμως δύο είναι οι βασικότεροι κανόνες.
Ή όλοι ασχολούνται με όλους, ή όλοι ασχολούνται μαζί μου........................
Αυτό που με αναστατώνει στην παρτούζα είναι το μπέρδεμα, το πλήθος απο χέρια, χείλη, πόδια και πούτσες να με αγγίζουν.
Δεν αντέχω καθόλου τις στημένες παρτούζες ούτε αυτές που οργανώνονται, ούτε αυτές που κάθε συμμετέχων έχει συγκεκριμένο ρόλο, τύπου τσόντας.
Σιγά μην μοιράσουμε και σενάριο.
Η παρτούζα θέλει κέφι, φαντασία και αυτοσχεδιασμό.
Οι καλύτερες είναι οι τυχαίες, τώρα θα μου πεις πως σου τυχαίνουν αλλά έλα που εμένα μέχρι στιγμής ήταν όλες τυχαίες.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μια καλή περίπτωση και εύκολη, είναι οι υπαίθρειες, σε παραλίες, πάρκα ....................
Εκεί μπορεί να ξεκινήσουν 2 άτομα και σε 5 λεπτά να γίνουν 8 ή και 10.
Το κακό είναι οτι μπορούν να μαζευτούν άτομα που δε γουστάρεις, ένα νεύμα βέβαια αρκεί να μην σε αγγίζουν αλλά δεν μπορείς να τους απαγορέψεις να σε κοιτάνε κιόλας, σε δημόσιο χώρο βγάζεις τα μάτια σου..........................
Μια άλλη περίπτωση, που μου συνέβει εμένα στο πρώτο μου τρίο, είναι να γνωρίσεις σε bar έναν και ο φίλος/φίλοι του στο τέλος να προτείνουν να ακολουθήσουν.
Επίσης πολλές φορές θέτουν όρους, μη φιλάς στο στόμα, μη γαμίσεις τον έναν, μη πιπώσεις τον άλλον μιας και κάποια πράγματα είναι μόνο για τους στενούς συγγενείς.
Όλα αυτα δε πρέπει να σε αποθαρρύνουν, μπορείς να δοκιμάσεις και να κρίνεις αν σου ταιριάζει το σπόρ ή οχι.
Μιλώντας άνοιξε καί η όρεξη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
μέχρι δέκα έχεις καταφέρει? τι λες ρε παιδί μου...μόνο ο τερματοφύλακας έμεινε στην απέξω δηλαδή :'(
Η δομημένη παρτούζα