Νέα

Ανταλλαγή ζευγαριών – συντρόφων - swinging...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Andras37Athina
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 165K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

θα ανταλλασες συντροφο?

• ΝΑΙ

Ψήφοι: 60 85,7%
  • ΟΧΙ

Ψήφοι: 10 14,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    70

siropiastos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1.230
Δεν τον βλεπει ως αντρα,και το ειπε μηπως ηθελα εγω καποιον εκτος απο αυτον κ για τον λογο αυτο το προτεινε.

Ε μπορει να φοβαται κερατο με κανονικο αντρα γι'αυτο  :2funny: :2funny: :2funny:

τωρα..να μη πολυμιλησω γιατι θα γινω κακος....κοιταξτε βρε να βγαλετε τα ματια σας μονοι σας! αργοτερα βλεπετε..

leon4

Νέο Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0
τι να πω ρε παιδια...
  διαβασα πολλεσ απο τις απαντησεις και ειλικρινα ειναι υποκριτικες νομιζω...

Η μου θυμιζουν το οσα δεν φτανει η αλεπου..........

Οι περισσοτεροι φοβοι φιλων απο εδω μεσα ειναι να μην κολησει η γυναικα τους με τον αλλο γαμια και τους παρατήσει..
Αυτο δείχνει τεράστια ανασφάλεια..

Επίσης ανασφάλεια δείχνει και το γεγονός να κατηγορείτε όσους γουστάρουν σαν κερατάδες κλπ΄΄΄
Με την ίδια ευκολία θα μπορούσαν να σας κατηγορήσουν και εσας αυτοι σαν μαλάκες που τα σκάτε χοντρα για να γαματε..
θα μπορουσαν να πουν οτι δεν ειστε αξιοοι να βγαλετε κανα μουνι τις προκοπης που θα μπορουσατε να το κυκλοφορήσετε και εξω κλπ/.....

Η αλήθεια δεν ειναι ουτε στην μια ουτε στην αλλη περιπτωση...

ο καθένας στο κρεβάτι του κανει οτι γουστάρει και όπως την βρίσκει...

Η ουσια και στο μονο πράγμα που συνφωνώ απόλυτα έιναι ότι "μαγκιες"τετοιου είδους στα ζευγαρια επιτρέπονται μονο αν εχουν φτασει στο σημειο να ξεχωρίζουν την καβλα και το σεξ από τα αισθήματα..

trelosj

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2006
Κριτικές
25
Like
6
Πόντοι
10
στην γερμανια που εχω κοιταξει υπαρχουν πολλα αξιολογα swinging clubs,εχω δοκιμασει και ημουν πολυ ευχαριστημενος..εδω στην ελλαδα εψαξα λιγο ιντερνετ και βρικα αυτο το forum..

αυτο ισως δειχνει οτι δεν ειναι καλα τα πραγματα εδω...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
στην γερμανια που εχω κοιταξει υπαρχουν πολλα αξιολογα swinging clubs,εχω δοκιμασει και ημουν πολυ ευχαριστημενος..εδω στην ελλαδα εψαξα λιγο ιντερνετ και βρικα αυτο το forum..

αυτο ισως δειχνει οτι δεν ειναι καλα τα πραγματα εδω...
το κινημα περναει κριση τυπε μου

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.314
Πόντοι
22.785
Η δομημένη  παρτούζα

Σε αυτήν την περίπτωση, οι συμμετέχοντες είναι πολύ πιο οργανωμένοι και έχουν προσχεδιάσει αρκετά πράγματα.
Οι συμμετέχοντες επιλέγονται με πιο αυστηρά κριτήρια καταλληλότητας. :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
Η σύνθεση των φύλων και των σεξουαλικών προτιμήσεων είναι τέτοια ώστε να εξυπηρετεί τον αρχικό σχεδιασμό. :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum:
Συνήθως το πράγμα ξεκινάει από έναν σταθερό πυρήνα ατόμων, και ο βαθμός της διεύρυνσης και της εναλλαγής προσώπων εξαρτάται από το ζητούμενο.
Η γνωριμία των προσώπων είναι συνήθως ένας θετικός όρος, αν και δεν αποκλείονται guest stars. Οι «κοσμικές» σχέσεις των συμμετεχόντων ενδέχεται να αναστέλλονται πλήρως ή μερικώς ή κατά περίπτωση. Ο χρόνος και ο τόπος που λαμβάνει χώρα η δράση είναι προσεκτικά επιλεγμένος και συνήθως σταθερός. Το ομαδικό swinging είναι ένα τυπικό παράδειγμα αυτού του είδους.
Η ροπή των BDSMrs στα πρωτόκολλα και η παγίωση των ρόλων, καθιστά αυτό το είδος προσφιλές στον χώρο.
Μοιράζονται ρόλοι, προσχεδιάζονται δράσεις και υλοποιούνται σενάρια.
Η δομημένη παρτούζα είναι ένας από τους βασικούς τρόπους για υλοποίηση φαντασιώσεων.

Ο φορμαλισμός της είναι κάτι που θέλει προσεκτική ανάγνωση, καθώς ναι μεν μπορεί να παραπέμπει στην μεταφορά των κοινωνικών αναστολών ή στην αναπαραγωγή αμφισβητήσιμων κοινωνικών αξιών επί κλίνης, μπορεί όμως να αφορά και στην εναγώνια προσπάθεια των συμμετεχόντων να αναπαραστήσουν με ακρίβεια σε πραγματικές συνθήκες το περιεχόμενο των φαντασιώσεών τους..........................

temeteros

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2006
Like
8
Πόντοι
1
Ειναι σχετικα λιγα ακομη τα ζευγαρια που δοκιμαζουν κατι τετοιο στην ελλαδα αν και μετριουνται σε καποιες χιλιαδες αυτη τη στιγμη..Δεν ειναι κακη εμπειρια αρκει να υπαρχει μετρο και να γινεται που και που και οχι συνεχεια...Αν γινεται συνεχεια το ζευγαρι εχει χασει την επαφη του και αναζητει διεξοδο στο κενο...

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.152
Πόντοι
456
Ειναι σχετικα λιγα ακομη τα ζευγαρια που δοκιμαζουν κατι τετοιο στην ελλαδα αν και μετριουνται σε καποιες χιλιαδες αυτη τη στιγμη..Δεν ειναι κακη εμπειρια αρκει να υπαρχει μετρο και να γινεται που και που και οχι συνεχεια...Αν γινεται συνεχεια το ζευγαρι εχει χασει την επαφη του και αναζητει διεξοδο στο κενο...
Εχεις προσωπικη εμπειρια?
Αν ναι καποιες λεπτομερειες θα βοηθουσαν!
π.χ αμηχανια,συμπεριφορες κ.λ.π απο τις μαζωξεις

temeteros

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2006
Like
8
Πόντοι
1

σε μεγαλες μαζωξεις δεν εχω βρεθει...αλλα σε παρεες δυο ζευγαριων αρκετες φορες..υπαρχει σιγουρα μεγαλη αμηχανια αλλα αυτο εξαρταται και απο το ποση εμπειρια εχουν τα ζευγαρια και τι χημεια υπαρχει μεταξυ τους...στο σεξουαλικο κομματι σιγουρα δεν ειναι οπως τα βλεπουμε στις τσοντες αλλα πιο πολυπλοκα γιατι ολοι βλεπουν το swinging διαφορετικα 

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.314
Πόντοι
22.785

Πολλά εγχειρήδια και συμβουλές έχουν γραφτεί για την οργάνωση και της επιτυχίας μιας καλής παρτούζας για μένα όμως δύο είναι οι βασικότεροι κανόνες.
Ή όλοι ασχολούνται με όλους, ή όλοι ασχολούνται μαζί μου........................
Αυτό που με αναστατώνει στην παρτούζα είναι το μπέρδεμα, το πλήθος απο χέρια, χείλη, πόδια και πούτσες να με αγγίζουν. :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum:
Δεν αντέχω καθόλου τις στημένες παρτούζες ούτε αυτές που οργανώνονται, ούτε αυτές που κάθε συμμετέχων έχει συγκεκριμένο ρόλο, τύπου τσόντας.
Σιγά μην μοιράσουμε και σενάριο. :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck:
Η παρτούζα θέλει κέφι, φαντασία και αυτοσχεδιασμό.  :rockon: :rockon: :rockon:
Οι καλύτερες είναι οι τυχαίες, τώρα θα μου πεις πως σου τυχαίνουν αλλά έλα που εμένα μέχρι στιγμής ήταν όλες τυχαίες.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μια καλή περίπτωση και εύκολη, είναι οι υπαίθρειες, σε παραλίες, πάρκα ....................
Εκεί μπορεί να ξεκινήσουν 2 άτομα και σε 5 λεπτά να γίνουν 8 ή και 10.
Το κακό είναι οτι μπορούν να μαζευτούν άτομα που δε γουστάρεις, ένα νεύμα βέβαια αρκεί να μην σε αγγίζουν αλλά δεν μπορείς να τους απαγορέψεις να σε κοιτάνε κιόλας, σε δημόσιο χώρο βγάζεις τα μάτια σου..........................
Μια άλλη περίπτωση, που μου συνέβει εμένα στο πρώτο μου τρίο, είναι να γνωρίσεις σε bar έναν και ο φίλος/φίλοι του στο τέλος να προτείνουν να ακολουθήσουν. :s&m_2: :s&m_2:
Επίσης πολλές φορές θέτουν όρους, μη φιλάς στο στόμα, μη γαμίσεις τον έναν, μη πιπώσεις τον άλλον μιας και κάποια πράγματα είναι μόνο για τους στενούς συγγενείς. :bottom:
Όλα αυτα δε πρέπει να σε αποθαρρύνουν, μπορείς να δοκιμάσεις και να κρίνεις αν σου ταιριάζει το σπόρ ή οχι. :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2:
Μιλώντας άνοιξε καί η όρεξη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Πολλά εγχειρήδια και συμβουλές έχουν γραφτεί για την οργάνωση και της επιτυχίας μιας καλής παρτούζας για μένα όμως δύο είναι οι βασικότεροι κανόνες.
Ή όλοι ασχολούνται με όλους, ή όλοι ασχολούνται μαζί μου........................
Αυτό που με αναστατώνει στην παρτούζα είναι το μπέρδεμα, το πλήθος απο χέρια, χείλη, πόδια και πούτσες να με αγγίζουν. :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum:
Δεν αντέχω καθόλου τις στημένες παρτούζες ούτε αυτές που οργανώνονται, ούτε αυτές που κάθε συμμετέχων έχει συγκεκριμένο ρόλο, τύπου τσόντας.
Σιγά μην μοιράσουμε και σενάριο. :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck:
Η παρτούζα θέλει κέφι, φαντασία και αυτοσχεδιασμό.  :rockon: :rockon: :rockon:
Οι καλύτερες είναι οι τυχαίες, τώρα θα μου πεις πως σου τυχαίνουν αλλά έλα που εμένα μέχρι στιγμής ήταν όλες τυχαίες.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μια καλή περίπτωση και εύκολη, είναι οι υπαίθρειες, σε παραλίες, πάρκα ....................
Εκεί μπορεί να ξεκινήσουν 2 άτομα και σε 5 λεπτά να γίνουν 8 ή και 10.
Το κακό είναι οτι μπορούν να μαζευτούν άτομα που δε γουστάρεις, ένα νεύμα βέβαια αρκεί να μην σε αγγίζουν αλλά δεν μπορείς να τους απαγορέψεις να σε κοιτάνε κιόλας, σε δημόσιο χώρο βγάζεις τα μάτια σου..........................
Μια άλλη περίπτωση, που μου συνέβει εμένα στο πρώτο μου τρίο, είναι να γνωρίσεις σε bar έναν και ο φίλος/φίλοι του στο τέλος να προτείνουν να ακολουθήσουν. :s&m_2: :s&m_2:
Επίσης πολλές φορές θέτουν όρους, μη φιλάς στο στόμα, μη γαμίσεις τον έναν, μη πιπώσεις τον άλλον μιας και κάποια πράγματα είναι μόνο για τους στενούς συγγενείς. :bottom:
Όλα αυτα δε πρέπει να σε αποθαρρύνουν, μπορείς να δοκιμάσεις και να κρίνεις αν σου ταιριάζει το σπόρ ή οχι. :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2:
Μιλώντας άνοιξε καί η όρεξη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μέχρι δέκα έχεις καταφέρει? τι λες ρε παιδί μου...μόνο ο τερματοφύλακας έμεινε στην απέξω δηλαδή  :'(

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom