Νέα

Ανταλλαγη εκτυπωτη σε μαγαζι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kamenosentelws
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4
  • Εμφανίσεις 871
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kamenosentelws

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
6
Ένα φιλαράκι έχει έναν εκτυπωτή και θέλει να τον ανταλλάξει σε ένα κατάστημα και να αγοράσει κάτι άλλο(όχι απαραίτητα εκτυπωτή).Γνωρίζεται για κανένα τέτοιο πρόγραμμα ανταλλαγής?

KOSTAS_23

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
Στα πιο πολλά μαγαζιά μέσα σε 1 περίοδο λογική μέχριπερίπου 20 μέρες αν δεν είσαι ευχαριστημένος από 1 προιον μπορείς να το αλλαξεις.Εγώ στο Πλαίσιο είχα πάρει για παράδειγμα Wireless adapter USB για το laptop μου και είδα παρόλο που λειτουργούσε μια χαρά ότι υπήρχε στην ίδια τιμή καλύτερο μοντέλο με μεγαλύτερη εμβέλεια.Και το επέστρεψα και μου το άλλαξαν.

OP
OP
K

kamenosentelws

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
6
Δεν εννοούσα αυτό.Έχει τον εκτυπωτή χρόνια και θέλει να τον ανταλλάξει ώστε να πετύχει κάποια έκπτωση σε άλλο προιόν.

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Δεν εννοούσα αυτό.Έχει τον εκτυπωτή χρόνια και θέλει να τον ανταλλάξει ώστε να πετύχει κάποια έκπτωση σε άλλο προιόν.

Ας δοκιμάσει να τον πουλήσει ως μεταχειρισμένο.Ανταλλαγές δε γίνονται πουθενά.Σε κανένα είδος.Έχουν ξεφτυλιστεί τόσο οι τιμές που δεν παίρνει κανείς μεταχειρισμένο,πόσο μάλλον από μαγαζί.

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Ένα φιλαράκι έχει έναν εκτυπωτή και θέλει να τον ανταλλάξει σε ένα κατάστημα και να αγοράσει κάτι άλλο(όχι απαραίτητα εκτυπωτή).Γνωρίζεται για κανένα τέτοιο πρόγραμμα ανταλλαγής?
ξερο ενα σουβλατσιδικο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom