Τι έγινε ρε παιδιά τελικά. Έγιναν οι αραβώνες ;
K kost_pap_8585 Μέλος Εγγρ. 22 Νοε 2024 Μηνύματα 43 Like 130 Πόντοι 0 σήμερα στις 00:50 #41 Τι έγινε ρε παιδιά τελικά. Έγιναν οι αραβώνες ;
D dkabouro Μέλος Εγγρ. 18 Ιαν 2017 Μηνύματα 90 Like 138 Πόντοι 0 σήμερα στις 10:05 #42 Georgekor84 έγραψε: Οκ όλα αυτά αλλά εσύ πως ξέρεις ότι έχει κατατεθεί μήνυση;; Κλικ για ολόκληρη προβολή... πρέπει να σου δώσω τη σχέση μου (συγγενική η άλλη) η κάποια ονόματα των θυμάτων η μπααα δεν σε ενδιαφέρουν!
Georgekor84 έγραψε: Οκ όλα αυτά αλλά εσύ πως ξέρεις ότι έχει κατατεθεί μήνυση;; Κλικ για ολόκληρη προβολή... πρέπει να σου δώσω τη σχέση μου (συγγενική η άλλη) η κάποια ονόματα των θυμάτων η μπααα δεν σε ενδιαφέρουν!
G Georgekor84 Μέλος Εγγρ. 10 Απρ 2024 Μηνύματα 356 Κριτικές 1 Like 777 Πόντοι 81 σήμερα στις 15:05 #43 dkabouro έγραψε: πρέπει να σου δώσω τη σχέση μου (συγγενική η άλλη) η κάποια ονόματα των θυμάτων η μπααα δεν σε ενδιαφέρουν! Κλικ για ολόκληρη προβολή... Αυτό που λες είναι αρκετό. Απλά μου έκανε εντύπωση.
dkabouro έγραψε: πρέπει να σου δώσω τη σχέση μου (συγγενική η άλλη) η κάποια ονόματα των θυμάτων η μπααα δεν σε ενδιαφέρουν! Κλικ για ολόκληρη προβολή... Αυτό που λες είναι αρκετό. Απλά μου έκανε εντύπωση.