athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.628
- Πόντοι
- 12.756
χρονια αγαπητε αυτο το τροπαριΗ δημοκρατία θα μας φάει ρεεεεεε....πήρε άδεια λες και δουλεύει η είναι φαντάρος!!!!
χρονια αγαπητε αυτο το τροπαριΗ δημοκρατία θα μας φάει ρεεεεεε....πήρε άδεια λες και δουλεύει η είναι φαντάρος!!!!
και με αδειες μην το ξεχναμε αυτο..εδω εδωσαν αδεια σε αλβανο πολυ σκληρο κακοποιο αν ειναι δυνατον και αυτος απλα την κοπανησε
εκαναν παραπονα οι υπολοιποι φυλακοβιοι με αναταραχη στην φυλακη του γιατι εκοψαν την αδεια σε αλλον βαρυποινητητυπε επρεπε να του δωσουνε και τα λεφτα για το ταξι του τυπου
εγω αμα ημουν θα τους εκανα και παραπονα
Και φουελ πας και πάσο για one way στην Αλβανία.τυπε επρεπε να του δωσουνε και τα λεφτα για το ταξι του τυπου
εγω αμα ημουν θα τους εκανα και παραπονα
εκαναν παραπονα οι υπολοιποι φυλακοβιοι με αναταραχη στην φυλακη του γιατι εκοψαν την αδεια σε αλλον βαρυποινητη
Μα δουλειά έκανε αφού....τυπε τι ειναι αυτα τα πραγματα; ουτε 5-6 τυπους δεν μπορεις να καθαρισεις σημερα
μπαινεις στην στενη και δεν σου δινουν ουτε αδεια μετα
Και φουελ πας και πάσο για one way στην Αλβανία.
γαμησε τα...βεβαια συνηθως ειναι μονο για τους γηγενεις αυτα τα λουξατα κελια και οχι για αλλες εθνικοτητεςΠάλι καλά που ακόμα δεν είμαστε σαν τους βόρειους που στο κελί τους έχουν τηλεοράσεις ιντερνετ και πλέιστέισον. Κάθε τρεις και λίγο θα έκανα έγκλημα
Πάλι καλά που ακόμα δεν είμαστε σαν τους βόρειους που στο κελί τους έχουν τηλεοράσεις ιντερνετ και πλέιστέισον. Κάθε τρεις και λίγο θα έκανα έγκλημα
Καταγγελία ΑΥΡΙΟ στον Ο.Η.Ε.!!!τυποι η ελλαδα καταπαταει βαναυσα τα ανθρωπινα δικαιωματα των κακοποιων
Τύπε, πάλι τα ίδια θα λέμε;Πάλι καλά που ακόμα δεν είμαστε σαν τους βόρειους που στο κελί τους έχουν τηλεοράσεις ιντερνετ και πλέιστέισον. Κάθε τρεις και λίγο θα έκανα έγκλημα
Νομίζω το σκέφτονται ήδη πολλοί τύποιτυπε καλυτερα να μπουμε στενη.θα εχουμε και φαγητο και θερμανση το χειμωνα
Και τζαμπα σεξ.....τυπε καλυτερα να μπουμε στενη.θα εχουμε και φαγητο και θερμανση το χειμωνα
Νομίζω το σκέφτονται ήδη πολλοί τύποι
Λες να γίνουμε τόσοι πολλοί που να έχει προτεραιότητα με ΑΣΕΠ?τυπε ευκαιρια ειναι τωρα που δραπετευουν οι αλλοι χυυστες και υπαρχουν κενες θεσεις
Λες να γίνουμε τόσοι πολλοί που να έχει προτεραιότητα με ΑΣΕΠ?
τυπε θα θελουμε μεσο για να μπουμε φυλακη