arrianos333
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
μπα,θα σε φαμε...
το παστιτσιο κ ο μουσακας εχουν περισσοτερους φανς
αααα
κανε φορουμ για τα σουβλακια
εχουν περισσοτερους φαν κ απο το παστιτσιο κ απο το μουσακα μαζι
μπα,θα σε φαμε...
θα εχουμε ανταγονισμο δεν ξερεις ακομα πως θα διαφιμηζω την σαλατα μουμπα,θα σε φαμε...
θα εχουμε ανταγονισμο δεν ξερεις ακομα πως θα διαφιμηζω την σαλατα μου
φανταζομαι φαναταζομαι...
αυτο λεω κι'εγω............παντως,περα απο την πλακα,δυσκολο να βρεις καποια ιδεα που θα πιασει τοπο οπως το μπουρδελα.
παντως,περα απο την πλακα,δυσκολο να βρεις καποια ιδεα που θα πιασει τοπο οπως το μπουρδελα.
θα περασει καιρος μεχρι να το μαθουνεκτος...εαν καταστρεψουμε αυτο το σαιτ κ τα αλλα 3-4 που ασχολουνται με το ιδιο περιεχομενο,κ ξαναρχισουμε απο την αρχη παλι,κανοντας ενα καινουριο.
θα ειναι και ελληνικο και ιντερνασιοναλ και ελληνικα και αγγλικα δλδμπα,προτιμω ελληνικο καθαρα,παρα ιντερνασιοναλ κ ετσι :-
ενω θα ειναι και στις 2 γλωσσες, και στα ελληνικα και στα αγγλικααμα ειναι international,θα ειναι κ ελληνικο. ;)
ενω θα ειναι και στις 2 γλωσσες, και στα ελληνικα και στα αγγλικα
εγω δεν δυσκολευομαι καθολου.. χρονια στο webcam, ψαρεματα στο χιλτοναρα θα εχουμε κ μελη απο το εξωτερικο...
οσο το σκεφτομαι,παθαινω...δε ξερω γτ,αλλα δυσκολευομαι να επικοινωνησω με ατομα που δε γνωριζουν ελληνικα
παιδια και γω την ιδια απορια εχω
εγω εχω την ιδεα ετοιμη,
εχω επικοινωνησει μεσω ημεηλ με τρεις εταιρειες κατασκευης ιστοσελιδων και ζητησα τιμες αλλα καμμια τους δεν μπηκε στον κοπο να μου απαντησει,τοση δουλεια εχουν?
εγω δεν δυσκολευομαι καθολου.. χρονια στο webcam, ψαρεματα στο χιλτον
μπαααααααααααααα δεν μπερδευομαι εγω γλωσσα του σωματος ειναι οτι πρεπει και δεν εχει προφοραε εχουν μια διαφορετικη προφορα...κ μπερδευεσαι