arrianos333
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ακριβως.
αν το κανει θα εχει μονοπωλειο.
αν το κανει,θελω να μη με μπαναρει συνεχεια ο τυπος....θα ειμαι καλο παιδι
ακριβως.
αν το κανει θα εχει μονοπωλειο.
κ στην μανα μου τι θα πω φιλε μου οτι εχω ενα σιτε για πουτανες??ωραια τα λες!!
ξεκινησε απο 2005 και ηταν τοτε μοναδικο στην Ελλαδα γι'αυτο μαζεψε γρηγορα το κοσμο του.... τωρα υπαρχουν αλλα 4(απο αυτα που ξερω) και δεν μπορουν να μαζεψουν τοσο κοσμο.....το μπου νομιζω ειχε γινει γνωστο ηδη απο την ημερομηνια εναρξης του.....κανω λαθος;;; :-
δεν χρειαζεται να τα μαθαινει ολα η μαμακ στην μανα μου τι θα πω φιλε μου οτι εχω ενα σιτε για πουτανες??ωραια τα λες!!
ξεκινησε απο 2005 και ηταν τοτε μοναδικο στην Ελλαδα γι'αυτο μαζεψε γρηγορα το κοσμο του.... τωρα υπαρχουν αλλα 4(απο αυτα που ξερω) και δεν μπορουν να μαζεψουν τοσο κοσμο.....
ε ναι κατι διαφορετικο πρεπει να'ναι....οποτε κ ο τυπος πρεπει να βρει κατι μοναδικο,για να μαζεψει κοσμο,κ να γινει μεγαλο σαιτ.
δεν ξερω τι εκανε αυτος για μενα σου λεω εσυ θα το ελεγες στην δικια σου??
δεν ξερω τι εκανε αυτος για μενα σου λεω εσυ θα το ελεγες στην δικια σου??
ε και τι εγινε? το σαιτ θες να ανοιξεις οχι να δουλευεις εσυ στα φαναρια...... ακομα οταν δουλευα στο web cam το ξερανε οι δικοι μουδεν ξερω τι εκανε αυτος για μενα σου λεω εσυ θα το ελεγες στην δικια σου??
ε ναι κατι διαφορετικο πρεπει να'ναι....
ναι ρε φιλε επιχειρηση να ανοιξουμε αλλα να ειναι κ κατι σοβαρο!εσεις πιο θεωρειται το καλυτερο σαιτ το πιο ομορφο?λοιπον παιδες την κανω παω για μπανακι για να παω στην αννουλα να φυγουνε τα χοντρα κ μετα γκαζι κ τριγυρω!!τα λεμε αυριο ευχαριστω για το ενδιαφερον σας....
αν ειχα ιδεες ηδη θα ειχα κανει κατι δικο μου τωρα εκτος απο τα στουντιο δεν εχω τιποτα στο μυαλο.. ξανθια ειμαι βλεπετε?εχεις καμια ιδεα;
ναι ρε φιλε επιχειρηση να ανοιξουμε αλλα να ειναι κ κατι σοβαρο!εσεις πιο θεωρειται το καλυτερο σαιτ το πιο ομορφο?λοιπον παιδες την κανω παω για μπανακι για να παω στην αννουλα να φυγουνε τα χοντρα κ μετα γκαζι κ τριγυρω!!τα λεμε αυριο ευχαριστω για το ενδιαφερον σας....
κι'εγω για ρωσικη σαλατακ γω μετα θα κανω κ ενα για το παστιτσιο