¨ανοιξε? Ξέρει κανεις?
Δεν κρατιέστε, λέμε.....
¨ανοιξε? Ξέρει κανεις?
Δεν κρατιέστε, λέμε.....
Γεματο πουσταρες ειμαστε φιλε. Αλλα καλυτερα για να εχουμε λιγοτερο ανταγωνισμο. Αστους αυτους να γαμιουνται μεταξυ του; κι εμεις οσο γαμιουνται να γαμαμε γκομενακια!!bravo παλικαρια μου (το παλικαρια μου εντος εισαγωγικών).
ανοιξε μπουρδέλο για άντρες και το topic γεμισε με σελίδες απο ανυπόμονους.
Μα έχουμε τόσους φουστηδες στην Ελλάδα ?
υπολογίζεται ότι 25-30% των ανδρών είναι gay ή bi..bravo παλικαρια μου (το παλικαρια μου εντος εισαγωγικών).
ανοιξε μπουρδέλο για άντρες και το topic γεμισε με σελίδες απο ανυπόμονους.
Μα έχουμε τόσους φουστηδες στην Ελλάδα ?
οχι και πολυ φανατικους παντωςαλλά αφού είναι για άντρες!
οχι και πολυ φανατικους παντως
δεν το αγοραζω το Turbo-X οτι και να λεςμε έκανες και γέλασα τύπε μου :-*
δεν το αγοραζω το Turbo-X οτι και να λες
Ετοιμάζεται ΣΤΟΥΝΤΙΟ στην Ιερά Οδό που αντί για Γυναίκες θα εκδίδονται ΑΝΤΡΕΣ! Νέοι Γυμνασμένοι που θα προσφέρουν τα πάντα σε ΑΝΤΡΕΣ!Μαλιστα θα πηγαίνουν Ολλοι όσοι έχουν ιδικές προτιμήσης!{Της Πουτάνας θα γίνεται εκεί}ΟΡΓΙΑ!
Ετοιμάζεται ΣΤΟΥΝΤΙΟ στην Ιερά Οδό που αντί για Γυναίκες θα εκδίδονται ΑΝΤΡΕΣ! Νέοι Γυμνασμένοι που θα προσφέρουν τα πάντα σε ΑΝΤΡΕΣ!Μαλιστα θα πηγαίνουν Ολλοι όσοι έχουν ιδικές προτιμήσης!{Της Πουτάνας θα γίνεται εκεί}ΟΡΓΙΑ!
Το πασπαλίζεις το λουκουμάκι δηλαδήΝα δοκιμάσουμε και κάτι διαφορετικό. Από καιρό ετοιμαζόταν. Τώρα σε λίγες μέρες θα λειτουργήσει. Αγόρια, γυμνασμένα για Μασάζ, και ότι άλλο πρόκυψη! Εγώ θα πάω να δω τη παίζει!!