- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 164
- Like
- 5.204
- Πόντοι
- 21.265
Την έπαιρνα τηλέφωνο το πρωϊ για να κλείσω το απόγευμα, αλλά μιλούσε συνέχεια :S :S :S
Στειλε Viber και θα απαντησει
Την έπαιρνα τηλέφωνο το πρωϊ για να κλείσω το απόγευμα, αλλά μιλούσε συνέχεια :S :S :S
Στειλε Viber και θα απαντησει
Και πως νομιζα εγω οτι η Αννι ελειπε διακοπες πασχαλινου αυγου και γυρισε το βραδακι? Αρα στις 3 η ωρα που το γραφεις μαλλον εκτος Αθηνας θα την πηρες βολτα? :-Παιδιά τι κουκλάκι είναι αυτό? Βρεθήκαμε σήμερα και έπαθα πλάκα. Εκτός της κουκλιστικης ομορφιά της είναι και πολύ θετικός χαρακτήρας που προσπαθεί να σε ευχαριστησει χωρίς να κοιτα ρολόι στα πλαίσια των όχι της που δεν είναι και πολλα. Μπράβο στο φόρουμ που μας γνωρίζει τόσο εξαιρετικά κορίτσια.
Παιδιά τι κουκλάκι είναι αυτό? Βρεθήκαμε σήμερα και έπαθα πλάκα. Εκτός της κουκλιστικης ομορφιά της είναι και πολύ θετικός χαρακτήρας που προσπαθεί να σε ευχαριστησει χωρίς να κοιτα ρολόι στα πλαίσια των όχι της που δεν είναι και πολλα. Μπράβο στο φόρουμ που μας γνωρίζει τόσο εξαιρετικά κορίτσια.
Ξέρεις καμία που κοιτά ρολόι ;;;
Όχι στις 11 το πρωί στην Αθήνα.Και πως νομιζα εγω οτι η Αννι ελειπε διακοπες πασχαλινου αυγου και γυρισε το βραδακι? Αρα στις 3 η ωρα που το γραφεις μαλλον εκτος Αθηνας θα την πηρες βολτα? :-
Η αννα110 η Άντζελα 07 η Μαριλενα και αρκετές που δε μου έρχονται στο μυαλό τώραΞέρεις καμία που κοιτά ρολόι ;;;
Καλησπέρα, τα links στην προηγούμενη σελίδα δεν δουλεύουν, η κοπέλα δουλεύει ακόμα; Και αν ναι, πώς την βρίσκουμε;
Ευχαριστώ.
Καλησπέρα, τα links στην προηγούμενη σελίδα δεν δουλεύουν, η κοπέλα δουλεύει ακόμα; Και αν ναι, πώς την βρίσκουμε;
Ευχαριστώ.
Πολλες δουλευουν το πρωι γιατι μετα το μεσημερι εχουν άλλες υποχρωσεις. Άλλη δουλεια, οικογενεια, φροντιδα γερου κλπ.Πάντως πολύ δύσκολη η συνεύρεση μαζί της εκτός των πρωινών ωρών..
Πολλες δουλευουν το πρωι γιατι μετα το μεσημερι εχουν άλλες υποχρωσεις. Άλλη δουλεια, οικογενεια, φροντιδα γερου κλπ.
...τύπε?...Πολλες δουλευουν το πρωι γιατι μετα το μεσημερι εχουν άλλες υποχρωσεις. Άλλη δουλεια, οικογενεια, φροντιδα γερου κλπ.