Gamikos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 23
- Like
- 1.179
- Πόντοι
- 1.011
Βρέθηκα στην Αθηνα κ λόγο ακύρωσης ραντεβού που είχα κανονίσει πολύ πριν κατέβω έψαχνα για μια γρήγορη λύση που τελικά αποδιχτικε vfm η συνάντηση κλείστηκε με ενα 2 τηλεφωνήματα έφτασε στην ώρα τησ όμορφα ντυμένη πεντακάθαρη κ μόλις μπήκε μέσα μου όρμηξε έπαθα την πλάκα μου ειδικά με την πίπα τησ στην πολυθρόνα κ αυτη στα γόνατα στα ορθια αυτη ξαπλωμένη στην άκρη του κρεβατιού κ να τον παίρνει ανάποδα μέχρι πνιγμού τα πάντα λα.
Στενό πεντακάθαρο μουνάκι κωλαράκι για πολλές σφαλιάρες στα 4 είναι κόλαση κοντούλα λίγο κ αβυζι αλλα έχει τοση όρεξη για πούτσο που σε κάνει να τα χάνεις πετάχτηκαν 4 γύροι κοινώς το μωρό την ιδρώνει την φανέλα δν σε αφήνει σε ησυχία.
Βογγητά αληθινά η οχι δν ξέρω αλλα ήταν την καταλιλη στιγμή με την καταλιλη ένταση.
Έμεινα πολυ ευχαριστιμενοσ αξίζει κάθε ευρω τησ.
Στενό πεντακάθαρο μουνάκι κωλαράκι για πολλές σφαλιάρες στα 4 είναι κόλαση κοντούλα λίγο κ αβυζι αλλα έχει τοση όρεξη για πούτσο που σε κάνει να τα χάνεις πετάχτηκαν 4 γύροι κοινώς το μωρό την ιδρώνει την φανέλα δν σε αφήνει σε ησυχία.
Βογγητά αληθινά η οχι δν ξέρω αλλα ήταν την καταλιλη στιγμή με την καταλιλη ένταση.
Έμεινα πολυ ευχαριστιμενοσ αξίζει κάθε ευρω τησ.