erikos_E
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 19
- Like
- 6.923
- Πόντοι
- 2.646
Σεπτεμβρη μαζι με τα σχολειακαμια ιδεα ποτε γυριζουμε?
Σεπτεμβρη μαζι με τα σχολειακαμια ιδεα ποτε γυριζουμε?
Σεπτεμβρη μαζι με τα σχολεια
κανενα της λινκ δεν δουλευει... καποιος ίσως το τηλεφωνο της?
Πριν λίγες ώρες είχα συνάντηση με τη νεαρά, και πέρασα αρκετά καλά, θα τη ξανατιμήσω κι εγώ σίγουρα. Την είχα πάρει 3-4 φορές μερικές μέρες νωρίτερα χωρίς να απαντήσει, σήμερα όμως μου απάντησε με την πρώτη. Κανονίσαμε συνάντηση για το Ινόη στην πλατεία Αμερικής.
Έχει ακριβώς τον σωματότυπο που με κάνει τούρμπο, πετίτ και αδύνατο. Είναι 1,60 και 46 κιλά και με γλυκό προσωπάκι. Πεντακάθαρη και μοσχομυρωδάτη, κάναμε και 69 που προσωπικά το αποφεύγω στις περισσότερες περιπτώσεις. Πολύ καλά στησίματα και συμμετοχή, στο ιεραποστολικό πρέπει να την άκουσε όλο το ξενοδοχείο. Μου έκανε και μασαζάκι στο τέλος με κρεμούλα, πολύ χαλαρωτικό, κόντεψε να με πάρει ο ύπνος. Την βλέπω να πηγαίνει για στανταράκι μου. ;)
Πριν λίγες ώρες είχα συνάντηση με τη νεαρά, και πέρασα αρκετά καλά, θα τη ξανατιμήσω κι εγώ σίγουρα. Την είχα πάρει 3-4 φορές μερικές μέρες νωρίτερα χωρίς να απαντήσει, σήμερα όμως μου απάντησε με την πρώτη. Κανονίσαμε συνάντηση για το Ινόη στην πλατεία Αμερικής.
Έχει ακριβώς τον σωματότυπο που με κάνει τούρμπο, πετίτ και αδύνατο. Είναι 1,60 και 46 κιλά και με γλυκό προσωπάκι. Πεντακάθαρη και μοσχομυρωδάτη, κάναμε και 69 που προσωπικά το αποφεύγω στις περισσότερες περιπτώσεις. Πολύ καλά στησίματα και συμμετοχή, στο ιεραποστολικό πρέπει να την άκουσε όλο το ξενοδοχείο. Μου έκανε και μασαζάκι στο τέλος με κρεμούλα, πολύ χαλαρωτικό, κόντεψε να με πάρει ο ύπνος. Την βλέπω να πηγαίνει για στανταράκι μου. ;)
Μπράβο φιλαράκι.. .ωραίος.. ώρα - τιμή - κουλούρι??
Χρεώνει 80 ευρώ για μια ώρα, αλλά το κουλούρι της δεν το δίνει με τίποτα, και είναι πραγματικά υπέροχο. Αν έχει κανέναν γκόμενο και του το δίνει, είναι μεγάλος τυχεράκιας.
Από τη κουβέντα που έκανα, έχω την εντύπωση ότι οι πελάτες που την τιμούν επανειλημμένα και τους γνωρίζει, πρέπει να παίρνουν καλύτερες υπηρεσίες, μπορεί όμως και να κάνω λάθος.
Μια χαρα. Πλενει τα δοντια της , φοραει καθαρα ρουχα κλπ. Ακουσες κατι διαφορετικο ?Από καθαριότητα πως είναι η κοπέλα ?
Μια χαρα. Πλενει τα δοντια της , φοραει καθαρα ρουχα κλπ. Ακουσες κατι διαφορετικο ?
Πως αντεχετε μερικοι παλλιοι...Να ζηταει κοσμος το τηλεφωνο και αυτο να ειναι ποσταρισμενο τρεις φορες σε καθε σελιδα του νηματος...Ψυχραιμους σας βρισκω...