Επισκέπτης
Επειδη καπου χαθηκα στις σελιδες της κορασιδος.....θυμηστε μου γιατι το τηλεφωνο ΔΕΝ το δινει η ιδια αλλα το λαμβανουμε απο αλλη πηγη
Γιατι ντρεπεται.Επειδη καπου χαθηκα στις σελιδες της κορασιδος.....θυμηστε μου γιατι το τηλεφωνο ΔΕΝ το δινει η ιδια αλλα το λαμβανουμε απο αλλη πηγη
Οκ.. μου αρκει.Γιατι ντρεπεται.
εχει κανενας νεο απο την αννι?
Μην δινεις σημασια φιλε μου λες οι πουτανες προσκυνουν το χρημα! Δεν εχουν λογο και 11 απο τα δεκα που λενε ειναι ψεματα! Αλλωστε αυτος ειναι και ο σκοπος του που ειναι ελλαδα. Και η Anni τα ιδια κανει οπως και ιλες οι ανεξαρτητες βαζουν του πελατες σε κατηγοριες Α' Καλος πελατης (δεν ζηταει πολλα τλειωνει γρηγορα) Β' Πελατης γκομενος (φραγκατος για να του τα τρωει) Γ' Πελατης δυσκολος (ζηταει πολλα) Αν εισαι στην Α και Β κατηγορια πιθανον να σου δωσει το κινητο της το νεο οσες φορες και να το αλλαξει! Γενικα οι πουτανες δεν εχουν αισθηματα για τιποτα στην ζωη τους ΜΟΝΟ για τα λεφτα μπορουν να κανουν τα παντα!τι να σου πω ρε φιλε μου περιεργη κατασταση η Αννι.... εγω την τιμουσα συχνα ξαφνικα κατι επαιξε αλαξε τηλ και καμια ενημερωση απο την ιδια
το τηλεφωνο της το νεο το δινει ο Brittania... εγω δεν θα ξανα παρω Αννι στραβωνω με τους ανθρωπους που τους εχω φτιαξει οικονομικα και με γραφουν ετσι... δεν τρεχει τπτ ομως εχει ο καιρος γυρισματα....
τι να σου πω ρε φιλε μου περιεργη κατασταση η Αννι.... εγω την τιμουσα συχνα ξαφνικα κατι επαιξε αλαξε τηλ και καμια ενημερωση απο την ιδια
το τηλεφωνο της το νεο το δινει ο Brittania... εγω δεν θα ξανα παρω Αννι στραβωνω με τους ανθρωπους που τους εχω φτιαξει οικονομικα και με γραφουν ετσι... δεν τρεχει τπτ ομως εχει ο καιρος γυρισματα....
Μην δινεις σημασια φιλε μου λες οι πουτανες προσκυνουν το χρημα! Δεν εχουν λογο και 11 απο τα δεκα που λενε ειναι ψεματα! Αλλωστε αυτος ειναι και ο σκοπος του που ειναι ελλαδα. Και η Anni τα ιδια κανει οπως και ιλες οι ανεξαρτητες βαζουν του πελατες σε κατηγοριες Α' Καλος πελατης (δεν ζηταει πολλα τλειωνει γρηγορα) Β' Πελατης γκομενος (φραγκατος για να του τα τρωει) Γ' Πελατης δυσκολος (ζηταει πολλα) Αν εισαι στην Α και Β κατηγορια πιθανον να σου δωσει το κινητο της το νεο οσες φορες και να το αλλαξει! Γενικα οι πουτανες δεν εχουν αισθηματα για τιποτα στην ζωη τους ΜΟΝΟ για τα λεφτα μπορουν να κανουν τα παντα!
Μην δινεις σημασια φιλε μου λες οι πουτανες προσκυνουν το χρημα! Δεν εχουν λογο και 11 απο τα δεκα που λενε ειναι ψεματα! Αλλωστε αυτος ειναι και ο σκοπος του που ειναι ελλαδα. Και η Anni τα ιδια κανει οπως και ιλες οι ανεξαρτητες βαζουν του πελατες σε κατηγοριες Α' Καλος πελατης (δεν ζηταει πολλα τλειωνει γρηγορα) Β' Πελατης γκομενος (φραγκατος για να του τα τρωει) Γ' Πελατης δυσκολος (ζηταει πολλα) Αν εισαι στην Α και Β κατηγορια πιθανον να σου δωσει το κινητο της το νεο οσες φορες και να το αλλαξει! Γενικα οι πουτανες δεν εχουν αισθηματα για τιποτα στην ζωη τους ΜΟΝΟ για τα λεφτα μπορουν να κανουν τα παντα!
Για να ληξει η ιστορια με πελατες Α,Β Γ κλπ. και κάθε είδους αμπελοφιλοσοφίες , την Αννα την συναντησα τυχαια και μουδωσε το τηλεφωνο το καινουργιο. Το παλιο καταστραφηκε με ολο το πελατολογιο. Τωρα γιατι δεν εκανε καινουργιο θρεντ αναζητειστε αλλου τα αιτια. Αλλα ντελάλης δεν θα γινω της κοπελας. Αντε. Και χρονια πολλα
Δεν εχει καμια σχεσει....αυτη.Αυτό πρέπει να είναι το καινούργιο τηλ. για όποιον ενδιαφέρεται. Εγώ πάλι δεν θα πάρω.
Αυτό πρέπει να είναι το καινούργιο τηλ. για όποιον ενδιαφέρεται. Εγώ πάλι δεν θα πάρω.
Αυτό πρέπει να είναι το καινούργιο τηλ. για όποιον ενδιαφέρεται. Εγώ πάλι δεν θα πάρω.
Απο τα βυζια καταλαβαινεις πως δεν ειναι η Αννι. Η Αννι δεν εχει βυζακι, μονο ρογες!!!
Συναντηση τυχαια με την Aννα πριν μερικεs 4-5 μερεs στο Bill,εγω ειχα ραντεβου με αλλη κοπελλα κ εκεινη με αλλον.ουτε σκουλαρικι εχει στην κοιλια της... ουτε 1.80 υψος και τακουνια δεν βαζει ποτε. το μαλι ειναι ξανθο
Συναντηση τυχαια με την Aννα πριν μερικεs 4-5 μερεs στο Bill,εγω ειχα ραντεβου με αλλη κοπελλα κ εκεινη με αλλον.
Μιλησαμε για λιγο στο διαδρομο εξω απο την πορτα μου.Καποιο προβλημα την αναγκασε να παει για λιγο στη χωρα τηs.To παλιο κινητο χαθηκε κ οτι ειχε μεσα.Εχει νεο νουμερο κ συντομα,οπωs ειπε,θα βαλει αγγελια.Πληροφοριακα ειναι ξανθια κ εχει αδυνατησει κ αλλο!
εγω 5 φορες εχω παει στο μπιλ μεσα στον αυγουστο και δεν την εχω πετυχει .. και 2 ανθρωποι απο εδω μεσα την εχουν πετυχει στον διαδρομο.... αμα εισαι γκαντεμης ρε φιλε τι να λεμε τωρα