kostaspapa7777
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2016
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ευχαριστώ
Συναντηςη με Αννα, δήλωσε Ρουμάνα (αμφιβάλω), στο γνωστό ξενοδοχείο στο μεταξι, εμφανίστηκε με κασουαλ ντυσιμο, τζινακι μπλουζιτσα... Όπου έβγαζε κατι νεανικό αλλα οχι και φοιτήτρια. Κωλαρακι ποίημα ! Και μουνακι απο τα ποιο όμορφα που εχω δει σαν τριαντάφυλλο! Βυζι ομως απογοητευςη. Καθαρή, συμπαθητική χωρίς πρωτοβουλίες και χωρίς να βγάζει το κατι παραπάνω. Προτείνεται για δοκιμή αλλα οχι για επανάληψη! Τιμή οτι εχει αναφερθεί παραπάνω
Διχαζονται ποι γνωμες. μαλλον δεν τα βρηκατε Κε Τζων Παπαςουτε ρουμανα, ουτε φοιτητρια
την ειχα παρει πριν κανα μηνα (μετα απο 2+χρονια) και απογοητευτικα
το προσωπο εχει σπασει πολυ, εμενα μου κανει για 30αρα, παλια σου εβγαζε κατι το νεανικο(ουτε τοτε ηταν φοιτητρια οπως μου ειχε πει) τωρα.....αστα
πρωτοβουλειες μηδεν, ευτυχως αντεχει στο σφυροκοπημα, μονο αυτο την σωνει, τπτ αλλο, γιατι ουτε ομορφουλα την λες ουτε γλυκουλα, χωρια που το βυζι ειναι Νο -1
α, και με το ρολοι στο χερι, εφυγε στα 50 λεπτα.
ουτε ρουμανα, ουτε φοιτητρια
την ειχα παρει πριν κανα μηνα (μετα απο 2+χρονια) και απογοητευτικα
το προσωπο εχει σπασει πολυ, εμενα μου κανει για 30αρα, παλια σου εβγαζε κατι το νεανικο(ουτε τοτε ηταν φοιτητρια οπως μου ειχε πει) τωρα.....αστα
πρωτοβουλειες μηδεν, ευτυχως αντεχει στο σφυροκοπημα, μονο αυτο την σωνει, τπτ αλλο, γιατι ουτε ομορφουλα την λες ουτε γλυκουλα, χωρια που το βυζι ειναι Νο -1
πριν μήνες που την συναντησα δεν ήταν ετσι. Ίσως έχει πέσει πολλή δουλειά κ άλλαξε .πάντως αν δουλεύει με χρονομετρο είναι μαλακια..Εμένα πιο πολύ αυτό με χάλασε, γιατί είχα μείνει με την εντύπωση ότι είναι χαλαρή με τον χρόνο της (όχι σε υπερβολικό βαθμό βέβαια).
Κι ενώ έχω κάνει ως τώρα 2 απόπειρες να την συναντήσω, αλλά δεν ταιριάξαμε με τις ώρες μας, τώρα μετά απ' αυτό το βλέπω χλωμό να το επιχειρήσω, εάν μάλιστα και άλλοι συμπαίκτες επιβεβαιώσουν ότι είναι (ή έχει γίνει πλέον) με το ρολόι στο χέρι.
Η σωστή τιμή για την Άννι θα έπρεπε να είναι 60-70/ώρα. Ανύπαρκτο και πεσμένο στήθος, πίπα για κλάμματα. Μόνα θετικά ο σωματότυπος (σε όσους αρέσουν οι μικρωκαμωμένες), ο κώλος (που δεν τον δίνει) και η διάθεση και η άνεση χρόνου που σου διαθέτει αν της αρέσεις.
Άλλοι ποιο πίσω λένε ότι είναι Amateur το θέμα δεν είναι τι είναι ,αν έχει ψυχολογικά να κάτσει σπίτι της , κάποιοι περάσαν καλά πριν καιρό τώρα όχι.
μπα δεν έχει πεσει πολυ δουλεια...σιγα...πριν μήνες που την συναντησα δεν ήταν ετσι. Ίσως έχει πέσει πολλή δουλειά κ άλλαξε .πάντως αν δουλεύει με χρονομετρο είναι μαλακια..
Σωστά!!!μπα δεν έχει πεσει πολυ δουλεια...σιγα...
Δεν σου περναει και η ιδεα απο το μυαλο οτι μπορει και η κοπελα να ερωτευθηκε? Αν εισαι ερωτευμενη, λειτουργεις παντα με το ρολοι.
Τίτλοι Τέλους...... Ο κλασικός Έλληνας [size=13pt] Ο ΜΑ ΛΑ ΚΑΣ [/size] πρώτα ξεκωλιαζουν τα call girls το παίζουν καλά παιδιά φίλοι για να έχουν έξτρα υπηρεσίες..., και μόλις τις βαρεθούν τις βρίζουν με άσχημα λόγια ( καλά να πάθουν αφού τους πιστεύουν)
Εχω μιλήσει με πολλές ανεξάρτητες call girls μεσα σε αυτές και την Anni φοιτήτρια για την ακμή..., και την παρακμή που βιώνουν κατά την διάρκεια της δουλειάς τους,και όλες καταλήγουν σε κοινό παρονομαστή..., οτι για να πάρουν 80€ δεν τις ενδιαφέρει αν τις γαμανε νέοι 18 έως 45 ετών η κάποιος γέρος 50 έως 90 ετών που μπορείνα ειναι και μπαμπάς τους, αρκεί να πάρουν τα λεφτά, και ούτε τις ενδιαφέρει η υγεία τους αφού δέχονται να τις χύνουν στο στόμα και στο πρόσωπο για 80€ κωλο ευρώ. Βέβαια οι περισσότερες είναι τόσο μαλακισμενες που νομίζουν ότι όταν ο πελάτης την γαμησει ακαποτα, δέχονται χύσιμο στο στόμα και στο πρόσωπο, νομίζουν ότι αν βάλουν betadine και Listerine δεν να κολλήσουν ηπατίτιδα AIDS και πολλές άλλες αρρώστιες, άσε που καμία ανεξάρτητη δεν κάνει ποτέ εξετάσεις υγείας....και άμα την ρωτήσεις...ολες λέμε την ίδια ατάκα "" έκανα πριν ενα μήνα"" Τόσα μέλη που είμαστε εδώ μέσα ένας να έχει κακιά αρρώστια και κάνει γλυφωμουνι χυσι στόμα η πρόσωπο.., την γαμησαμε όλοι μας. Για να λέμε όμως και το σωστό, η συγκεκριμένη call girls "" Άννα φοιτήτρια"" και η "" Mari Anna"" σίγουρα η ποιο καθαρές από όλες εδώ μέσα με μεγάλη διαφορά, γιατί η μια τα κανει όλα με προφυλακτικό ακόμα και την πίπα, και η άλλη δεν κάνει ούτε χύσιμο στο στόμα ούτε πρόσωπο, και μπράβο τους.
μπραβο το εχω πει και εγω για την Αννι οτι ειναι πεντακαθαρη και προσεχει , σεβετε και τον πελατη και τον εαυτο της για εξετασεις δεν ξερω αν κανει ομως απο οτι εχω κοψει πρεπει να κανει. τωρα τα του σερβις ο καθενας εχει την δικη του αποψηΕχω μιλήσει με πολλές ανεξάρτητες call girls μεσα σε αυτές και την Anni φοιτήτρια για την ακμή..., και την παρακμή που βιώνουν κατά την διάρκεια της δουλειάς τους,και όλες καταλήγουν σε κοινό παρονομαστή..., οτι για να πάρουν 80€ δεν τις ενδιαφέρει αν τις γαμανε νέοι 18 έως 45 ετών η κάποιος γέρος 50 έως 90 ετών που μπορείνα ειναι και μπαμπάς τους, αρκεί να πάρουν τα λεφτά, και ούτε τις ενδιαφέρει η υγεία τους αφού δέχονται να τις χύνουν στο στόμα και στο πρόσωπο για 80€ κωλο ευρώ. Βέβαια οι περισσότερες είναι τόσο μαλακισμενες που νομίζουν ότι όταν ο πελάτης την γαμησει ακαποτα, δέχονται χύσιμο στο στόμα και στο πρόσωπο, νομίζουν ότι αν βάλουν betadine και Listerine δεν να κολλήσουν ηπατίτιδα AIDS και πολλές άλλες αρρώστιες, άσε που καμία ανεξάρτητη δεν κάνει ποτέ εξετάσεις υγείας....και άμα την ρωτήσεις...ολες λέμε την ίδια ατάκα "" έκανα πριν ενα μήνα"" Τόσα μέλη που είμαστε εδώ μέσα ένας να έχει κακιά αρρώστια και κάνει γλυφωμουνι χυσι στόμα η πρόσωπο.., την γαμησαμε όλοι μας. Για να λέμε όμως και το σωστό, η συγκεκριμένη call girls "" Άννα φοιτήτρια"" και η "" Mari Anna"" σίγουρα η ποιο καθαρές από όλες εδώ μέσα με μεγάλη διαφορά, γιατί η μια τα κανει όλα με προφυλακτικό ακόμα και την πίπα, και η άλλη δεν κάνει ούτε χύσιμο στο στόμα ούτε πρόσωπο, και μπράβο τους.
Εχω μιλήσει με πολλές ανεξάρτητες call girls μεσα σε αυτές και την Anni φοιτήτρια για την ακμή..., και την παρακμή που βιώνουν κατά την διάρκεια της δουλειάς τους,και όλες καταλήγουν σε κοινό παρονομαστή..., οτι για να πάρουν 80€ δεν τις ενδιαφέρει αν τις γαμανε νέοι 18 έως 45 ετών η κάποιος γέρος 50 έως 90 ετών που μπορείνα ειναι και μπαμπάς τους, αρκεί να πάρουν τα λεφτά, και ούτε τις ενδιαφέρει η υγεία τους αφού δέχονται να τις χύνουν στο στόμα και στο πρόσωπο για 80€ κωλο ευρώ. Βέβαια οι περισσότερες είναι τόσο μαλακισμενες που νομίζουν ότι όταν ο πελάτης την γαμησει ακαποτα, δέχονται χύσιμο στο στόμα και στο πρόσωπο, νομίζουν ότι αν βάλουν betadine και Listerine δεν να κολλήσουν ηπατίτιδα AIDS και πολλές άλλες αρρώστιες, άσε που καμία ανεξάρτητη δεν κάνει ποτέ εξετάσεις υγείας....και άμα την ρωτήσεις...ολες λέμε την ίδια ατάκα "" έκανα πριν ενα μήνα"" Τόσα μέλη που είμαστε εδώ μέσα ένας να έχει κακιά αρρώστια και κάνει γλυφωμουνι χυσι στόμα η πρόσωπο.., την γαμησαμε όλοι μας. Για να λέμε όμως και το σωστό, η συγκεκριμένη call girls "" Άννα φοιτήτρια"" και η "" Mari Anna"" σίγουρα η ποιο καθαρές από όλες εδώ μέσα με μεγάλη διαφορά, γιατί η μια τα κανει όλα με προφυλακτικό ακόμα και την πίπα, και η άλλη δεν κάνει ούτε χύσιμο στο στόμα ούτε πρόσωπο, και μπράβο τους.