xanthiforever
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2009
- Κριτικές
- 40
- Like
- 2.965
- Πόντοι
- 3.375
Όχι από σένα ΑννούλαΠοιο άκυρο καλεεεε
Όχι από σένα ΑννούλαΠοιο άκυρο καλεεεε
Με εσένα μόνο καλή μπορεί να είναι!Καλημερουδιαααα
....η καβλα δεν ειναι στην υποταγη ή στην κυριαρχια αλλα στην εικονα που βλεπεις οταν το αλανι το ομορφο εδω ερχεται σε οργασμο!!!! Εικονα ανεκτιμητηΕνδιαφέρον.........αν καταφέρεις να δαμάσεις τον φίλο μου τον @Odin_ θα σου βγάλω το καπέλο
Για αυτό και η Αννούλα είναι στα must μου. Κέφια έχεις σήμερα . Καλημέρα σε σένα και στο κορίτσι....η καβλα δεν ειναι στην υποταγη ή στην κυριαρχια αλλα στην εικονα που βλεπεις οταν το αλανι το ομορφο εδω ερχεται σε οργασμο!!!! Εικονα ανεκτιμητη
Η Άννα έχει το καλύτερο οργασμό.
Άσε το παιδί να εκφραστεί .Ξεκίνα με έναν , χθες ξεπηδηξαν πολλά νήματα που <<αξίζουν>> την προσοχή σου.
Η Άννα έχει το καλύτερο οργασμό.
Δεν είναι μόνο αυτό. Η έκφραση που παίρνει κατα την κορύφωση.Εννοώντας ότι χύνει εύκολα;
οργασμό??? Δεν μπορώ να διαφωνίσω γιατί δεν ήμουνα μπροστά, αλλά μην ξεχνάμε οτι εκείνη την ω΄ρα δουλεύει και δεν κάνει έρωτα με τον φίλο της.Η Άννα έχει το καλύτερο οργασμό.
Το ένα δεν αναιρεί το άλλο αδερφέ...οργασμό??? Δεν μπορώ να διαφωνίσω γιατί δεν ήμουνα μπροστά, αλλά μην ξεχνάμε οτι εκείνη την ω΄ρα δουλεύει και δεν κάνει έρωτα με τον φίλο της.
Όπως είπα δεν ήμουνα μπροστά. Μια επισήμανση έκανα....Το ένα δεν αναιρεί το άλλο αδερφέ...
Το ότι δουλεύει εκείνη την ώρα δεν τις απαγορεύει να έρθει σε οργασμό αν το νιώθει όντως...
η τύπισσα παίζει (οριακά) να μισεί τους άντρεςΤο ένα δεν αναιρεί το άλλο αδερφέ...
Το ότι δουλεύει εκείνη την ώρα δεν τις απαγορεύει να έρθει σε οργασμό αν το νιώθει όντως...
Τι εννοείς;;;η τύπισσα παίζει (οριακά) να μισεί τους άντρες
Δεν την εχω παρει, αλλα απο της φοτο της, με τον καταλληλο παρτενερ πρεπει να κανει πολυ καλο γαμισηΗ Άννα έχει το καλύτερο οργασμό.
ανεβάζει που και που στο ίνστα κάτι ωραίαΤι εννοείς;;;
Δεν έχω ινστα οπότε δεν ξέρω τι κάνει εκεί...ανεβάζει που και που στο ίνστα κάτι ωραία
...μαγκα μου εχεις προσωπικη εμπειρια κ βιωματα η απλα υποθετεις? Γτ εγω αλλη εικονα εχω σχηματισει για το κοριτσι !η τύπισσα παίζει (οριακά) να μισεί τους άντρες