Anna24
Call-Girl
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2022
- Like
- 21.297
Έλα μωρέ έτσι τον ξέρουμε έτσι τον αγαπάμεΝαι αλλά συνεχίζει με σεντονακια...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Be my guestttΘέλω να γλύψω ότι βλέπω στη φωτό , μωράκι μου
Έλα μωρέ έτσι τον ξέρουμε έτσι τον αγαπάμεΝαι αλλά συνεχίζει με σεντονακια...
Be my guestttΘέλω να γλύψω ότι βλέπω στη φωτό , μωράκι μου
....χειμωνας ερχεται, θα χρειαστουνΝαι αλλά συνεχίζει με σεντονακια...
Καλέ τι έρχεται ήρθε ήδη! Εγώ έχω βγάλει το χοντρό πάπλωμα....χειμωνας ερχεται, θα χρειαστουν
Εγώ επιστρέφω μόλις από παραλιαΚαλέ τι έρχεται ήρθε ήδη! Εγώ έχω βγάλει το χοντρό πάπλωμα
Δεν το κάνω επίτηδες, το έχω ξαναπεί έχω μεγαλώσει δίγλωσσητο μόνο μεμπτό που μπορώ να βρω στον γραπτό λόγο της κοπέλας είναι η συχνή χρήση της αγγλικής
με ατάκες
μου θυμίζει κάτι φίλους που είχαν πάει 2 μέρες Ιταλία και τους συνεπήρε τόσο η κουλτούρα και τράβαγαν όταν γύρισαν της λέξεις αλά ιταλικά
Μακάρι πάντως και εγω να μπορούσα να μιλήσω τα αγγλικά fluentlyΔεν το κάνω επίτηδες, το έχω ξαναπεί έχω μεγαλώσει δίγλωσση
Σεντονάκιας χαχαχα αστείο μου φανηκεΦίλε σε συμπαθώ αλλά γενικά γράφεις τεράστια κείμενα που ελάχιστοι πλέον τα διαβάζουν.Αν θες άλλαξε το nickname σου σε "σεντονάκιας" ή γράφε λίγο πιο πυκνά και συνοπτικά.Φιλική συμβουλή.
Ξεκίνα να διαβάζεις βιβλίαΜακάρι πάντως και εγω να μπορούσα να μιλήσω τα αγγλικά fluently
170Τι ύψος έχεις εάν επιτρέπεται??
Ε, βέβαια Αννούλα μου, τέτοια φοβερή γλώσσα, κάνει για δύο... (Επίτρεψε μου το "μου"... Παρότι γράφω εδώ για πρώτη φορά, μου βγήκε φυσικά μετά της δέουσας μελέτης των κειμένων σου και των φωτογραφιών σου)Δεν το κάνω επίτηδες, το έχω ξαναπεί έχω μεγαλώσει δίγλωσση
Με ποια γλώσσα είσαι καλύτερη?Δεν το κάνω επίτηδες, το έχω ξαναπεί έχω μεγαλώσει δίγλωσση
Φυσικά και στο επιτρέπω δεν είμαι των formalities ούτως η άλλωςΕ, βέβαια Αννούλα μου, τέτοια φοβερή γλώσσα, κάνει για δύο... (Επίτρεψε μου το "μου"... Παρότι γράφω εδώ για πρώτη φορά, μου βγήκε φυσικά μετά της δέουσας μελέτης των κειμένων σου και των φωτογραφιών σου)
Με την τρίτηΜε ποια γλώσσα είσαι καλύτερη?
Να τώρα, κατι τετοια μας λες....Φυσικά και στο επιτρέπω δεν είμαι των formalities ούτως η άλλως
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Με την τρίτη
Βάλε στα extra μάθημα για irregular verbs απ'την στιγμή που θα τα προφέρει η Άννα θα γίνονται erectular verbs
Να, γι'αυτό πήρα θάρρος και'γω τώρα... (παρότι νιούδι στο νήμα)Να τώρα, κατι τετοια μας λες....
Nα μπορούσαμε να λέγαμε και 'μείς "με το τρίτο πόδι"...... Φεύ και τρισφευΜε την τρίτη
Είμαστε καφενείο εδώ βάζεις και πόδι πάνω στο τραπέζιΝαί, αλλά από την στιγμή που θα τα προφέρει η Άννα θα γίνονται erectular verbs...
Να, γι'αυτό πήρα θάρρος και'γω τώρα... (παρότι νιούδι στο νήμα)
Γαμωτο σου, είσαι γαμω τα τυπακια ΓΑΜΩΤΟ ΣΟΥ.Είμαστε καφενείο εδώ βάζεις και πόδι πάνω στο τραπέζι
(Ελπίζω όμως όχι το "τρίτο πόδι" του barock:-))Είμαστε καφενείο εδώ βάζεις και πόδι πάνω στο τραπέζι