ypotaktikos97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Απρ 2023
- Κριτικές
- 24
- Like
- 7.857
- Πόντοι
- 3.446
Αυτό εννοούσα και εγώ στο προηγούμενο μήνυμα μου. Οτι είναι άλλο το απο κοντά και άλλο το μπου. Εδώ μέσα με όσα διαβάζεις είναι εύκολο να αντιδράσεις, ή ενδεχομένως να εκνευριστείς με κάποια προσβλητικά σχόλια που ίσως σου γίνουν, λογικό είναι αυτό, άνθρωποι είμαστε αλίμονο. Προφανώς και εκεί πρέπει να αντιδράσεις και να τον βάλεις τον άλλον στην θέση του, δηλαδή τι θα τον αφήνεις να σε προσβάλλει; Aν τον αφήσεις, θα κάνει τα ίδια και σε κάποια άλλη κοπέλα, ενώ αν δει οτι υπήρχε αντίδραση, ενδεχομένως να το ξανασκεφτεί την επόμενη φορά.Αααακριβως αυτό! Δεν υπάρχει κανένας ρόλος. What you see is what you get!
Και δεν νομίζω ΚΑΝΕΊΣ να έχει αναφέρει ότι ήμουν από κοντά απότομη ξινή αυστηρή η οτιδήποτε παρεμφερές.
Τώρα ο τρόπος που θα το χειριστείς μόνο διαφέρει, αυτό είναι δική σου απόφαση, , αν δηλαδή θα του απαντήσεις στο ίδιο ύφος, αν θα το ρίξεις στην ειρωνεία ή αν θα το ρίξεις στο χιούμορ- αυτοσαρκασμό οπως κανω συνήθως εγώ, αυτό το αποφασίζεις μόνη σου. Για μένα το χειρίζεσαι σωστά.
Εγώ πάντως εστιάζω στο απο κοντά, εκεί είναι η όλη ουσία για μένα. Το να υπάρχει μια σωστή συμπεριφορά και απο τις 2 πλευρές για να πάει καλά και το ραντεβού. Εφόσον οι κριτικές λένε καλά πράγματα, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.