Panos 1978
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2022
- Κριτικές
- 13
- Like
- 7.457
- Πόντοι
- 2.046
Κυματιστα μαλλιά Αννα..
Δεν κάθονταιΚυματιστα μαλλιά Αννα..
Σαν το ίσιο μακρύ μαλλί μέχρι τον κώλο δεν έχει..Δεν κάθονται
...τι "μπουκλες" ρε Πανο!?!?!?! Σκεφτεσαι δλδ το αλανι το ομορφο εδω, με μαλλι μπουκλα, χτενισμα μικροαστης κυρατσας των '90 που ετοιμαζεται για να παει καλεσμενη σε γαμο?!?!?!?Μπουκλες..
Τι λέτε τώρα. Μια χαρά είναι η κοπέλα. Δεν θα της αλλάξουμε το στυλ και την προσωπικότητα .Κυματιστα μαλλιά Αννα..
Όχι δεν μου πάει αγάπη με ξεβγαζει πολύ γιατί είμαι κ αναιμικοΕγώ θα την προτιμούσα ξανθιά ή καστανοξανθη αλλά θα πέσετε να με φάτε. Όχι τίποτα Barbie ή πλατινε ξεπλυμενο, τα μισώ, απλα ξανθούς τόνους.
Τεσπά, το κορίτσι εχει κορμαρα και είναι φοβερο τυπακι κι ελπίζω να τη δω σύντομα από κοντά. Τα φιλιά μου Άννα!
Το χρώμα που έχεις τώρα σου πάει πολύΌχι δεν μου πάει αγάπη με ξεβγαζει πολύ γιατί είμαι κ αναιμικο
Δηλαδή σε κάτι τέτοιο στυλ;...τι "μπουκλες" ρε Πανο!?!?!?! Σκεφτεσαι δλδ το αλανι το ομορφο εδω, με μαλλι μπουκλα, χτενισμα μικροαστης κυρατσας των '90 που ετοιμαζεται για να παει καλεσμενη σε γαμο?!?!?!?
Μη λεμε οτι θελουμε....
Γιατί γελάτε ?Δηλαδή σε κάτι τέτοιο στυλ;
Δεν είναι για μένα βρεεεΓιατί γελάτε ?
Με αφέλειες και μπούκλα θα έδινε νεο αερα
Καλά είπαμεεεε που να συγκριθωΣαν αυτό ας πούμε;
Πραγματικα ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ κοντο !!!!!!!! Δεν Υπαρχει ΚΑΝ !!!!!!!!!!!!!!!!!!??
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Κοντό?? Με τίποτα
Δυνατος Ο Φιλος !!!!!!!!!!!δεν ημουνα...........
Καλά η σωστή απάντηση είναι ότι και να κάνεις θα σου πάει κουκλάρα μουΠραγματικα ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ κοντο !!!!!!!! Δεν Υπαρχει ΚΑΝ !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Εχασα δλδ !.......... ΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΡΕ γαμωτο !!!!....Καλά η σωστή απάντηση είναι ότι και να κάνεις θα σου πάει κουκλάρα μου