Lasufin
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2024
- Κριτικές
- 2
- Like
- 740
- Πόντοι
- 86
Γιατί να σε πιάνει άγχος,απλά παρε ενα μικρο καλαθιΜε πιάνει πάντα το άγχος με τα πολλά κεράσια όταν μου λέτε τέτοια χαχαχα
Γιατί να σε πιάνει άγχος,απλά παρε ενα μικρο καλαθιΜε πιάνει πάντα το άγχος με τα πολλά κεράσια όταν μου λέτε τέτοια χαχαχα
Ε όχι δα αποκλείεταιΓια την ιστορία πιο πολύ δυσκολεύομαι να συναντήσω εσένα παρά την Ιωάννα.
Κι όμως ...Ε όχι δα αποκλείεται
....μαλλον κολλησε το συστημα απο τα μελιαΕγώ πάντως προσπαθώ να γράψω κριτική για την Αννουλα αλλά μάταια... Τρώμε άκυρο από το σύστημα!!!
Μόνο αλήθεια μαν!!!....μαλλον κολλησε το συστημα απο τα μελια
Δοκιμασε ξανα με λιγοτερα.....
ΜΕ ΣΑΜΠΟΤΑΡΟΥΝ χαχαχΕγώ πάντως προσπαθώ να γράψω κριτική για την Αννουλα αλλά μάταια... Τρώμε άκυρο από το σύστημα!!!
....τουλαχιστονΜΕ ΣΑΜΠΟΤΑΡΟΥΝ χαχαχ
πολλα μελια λεει(αλλες κριτικες εχουν τα 10πλασια)...τι θελουν δηλαδη να γραψω??...ραντεβου με το μικρο ξεκωλακι που ρουφηξε το καβλι μου και καταπινει χυσια????? αυτο ειναι πιο καλο δηλαδη???ΜΕ ΣΑΜΠΟΤΑΡΟΥΝ χαχαχ
Κανε μια προσπαθεια προσθετοντας αυτες τις λεξεις μπας και περαασει η κριτικη σουπολλα μελια λεει(αλλες κριτικες εχουν τα 10πλασια)...τι θελουν δηλαδη να γραψω??...ραντεβου με το μικρο ξεκωλακι που ρουφηξε το καβλι μου και καταπινει χυσια????? αυτο ειναι πιο καλο δηλαδη???
το εκανα και αυτο και δεν περασε καμια...χαχαχαχχα !!!!!Κανε μια προσπαθεια προσθετοντας αυτες τις λεξεις μπας και περαασει η κριτικη σου
Κ εγώ έχω χαρεί που γνώρισα έναν άνθρωπο σαν εσένα!@Anna24 ..
Προσωπικότητα : Έχει..
Κορμάρα: Έχει..
Προσωπάρα : Έχει..
Υπηρεσίες Άριστες : Έχει..
Δίνει Πόνο ; Και απο αυτό Έχει..
Θα προσπαθήσει να σου φάει χρόνο ; Δεν Έχει..
Ρε Άννα και να μην σε ξαναδώ λόγω διαθεσίμότητας.. εγω.. με αυτά τα ραντεβού που έκανα μαζί σου.. χάρηκα πραγματικά για τον χρόνο που περάσαμε μαζί.
Ναι ρε τύπε όντως η Αννουλα... Όλα αυτά... Μια από τα ίδια!!!@Anna24 ..
Προσωπικότητα : Έχει..
Κορμάρα: Έχει..
Προσωπάρα : Έχει..
Υπηρεσίες Άριστες : Έχει..
Δίνει Πόνο ; Και απο αυτό Έχει..
Θα προσπαθήσει να σου φάει χρόνο ; Δεν Έχει..
Ρε Άννα και να μην σε ξαναδώ λόγω διαθεσίμότητας.. εγω.. με αυτά τα ραντεβού που έκανα μαζί σου.. χάρηκα πραγματικά για τον χρόνο που περάσαμε μαζί.
Ευχαριστώ, με κολακευειςΚ εγώ έχω χαρεί που γνώρισα έναν άνθρωπο σαν εσένα!
η Ιωαννα ποια ειναι ρε παιδια; αυτο το girl next door με τρελαινει και εχω αποφασισει να το ζησω.. δεν εσω ιδιαιτερη εμπειρια στο αγοραιο αλλα αυτα τα κοριτσια Ιωαννα και Αννα ειδικα πρεπει να ειναι εμπειριες ομορφες..Ρε τι γίνεται...
Η Ιωάννα τι λέει για όλα αυτά αραγες ?
Ξέρει ξέρει...τυπε με το μεγάλο πουλί.... @Anna24 τι ξερεις?!?! Αμα ειναι τπτ καλο να περιμενω κ εγω