Anna24
Call-Girl
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2022
- Like
- 22.375
Ε και αυτο δείχνει το πόσο καλή είναι κατ εμεΤο μόνο θέμα με την Ιωάννα είναι ότι κάποιοι δεν μπορούν να την συναντήσουν...Μιλάμε για αναμονή όχι αστεία...
Ε και αυτο δείχνει το πόσο καλή είναι κατ εμεΤο μόνο θέμα με την Ιωάννα είναι ότι κάποιοι δεν μπορούν να την συναντήσουν...Μιλάμε για αναμονή όχι αστεία...
τίποτα δεν είναι πυρηνική φυσική, αλλά ακόμα και στα ευκολονοητα... δυσκολία διακρίνω και βλέπω.Δεν ήταν κ πυρηνική φυσική
Όχι από μένα πάντωςτίποτα δεν είναι πυρηνική φυσική, αλλά ακόμα και στα ευκολονοητα... δυσκολία διακρίνω και βλέπω.
Και εσένα δεν σε βρίσκω...Ε και αυτο δείχνει το πόσο καλή είναι κατ εμε
Ε κ εγώ καλή είμαι είπαμε χαχαχαΚαι εσένα δεν σε βρίσκω...
Ναι βρε ξέρω...Αλλα θέλει υπομονή σίγουρο αυτόΕ κ εγώ καλή είμαι είπαμε χαχαχα
Και είναι προς τιμήν σου και μόνο που το σκέφτεσαι και το μοιράζεσαι φανερά!!! Δείχνει τον υψηλής ποιότητας χαρακτήρα σου και το πόσο ακομπλεξάριστη είσαι!!! Οι περισσότερες θα κοιτούσαν να σου βγάλουν τα μάτια σε αντίστοιχη θέση, με οποιονδήποτε τρόπο ακόμα και unfair!!!Με βάση τις κριτικές που διαβάζω και το από το πόσο μπροστά είναι fully booked κ μετρώντας τον παράγοντα vfm, κ κοιτώντας τα stats των βαθμολογιών της και τον ενθουσιασμό των κριτικών καταλήγω πως είναι η καλύτερη κατά γενική ομολογία
Σε πολλούς δεν αρέσει αυτό αλλά I'm all for girl power and girls supporting girlsΚαι είναι προς τιμήν σου και μόνο που το σκέφτεσαι και το μοιράζεσαι φανερά!!! Δείχνει τον υψηλής ποιότητας χαρακτήρα σου και το πόσο ακομπλεξάριστη είσαι!!! Οι περισσότερες θα κοιτούσαν να σου βγάλουν τα μάτια σε αντίστοιχη θέση, με οποιονδήποτε τρόπο ακόμα και unfair!!!
Την αξίζει θα πω εγώΝαι βρε ξέρω...Αλλα θέλει υπομονή σίγουρο αυτό
δεν εισαι καλη....εισαι ΠΑΑΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ !!! ....Είναι κάποια πράγματα που δεν μπορώ/θέλω να κάνω ούτε κ θέλω να πιεσω τον εαυτό μου. Είμαι καλή σ αυτό που κάνω ακριβώς γιατί το κάνω χωρίς πίεση με χαμόγελο και διάθεση κ αυτό μεταφέρεται κ στον πελάτη
Τόσο πολύ που κάποια κορίτσια φτιάχνουν κλώνους και κάνουν κριτικές και διαδίδουν ψεύτικες πληροφορίες για συναδέλφισσες!!!Σε πολλούς δεν αρέσει αυτό αλλά I'm all for girl power and girls supporting girls
Άμα κοιτάμε να φάμε η μία την άλλη πόσο μάλλον σε ένα τέτοιο δύσκολο χώρο πως να περιμένουμε τίποτα καλύτερο από τους υπόλοιπους
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Την αξίζει θα πω εγώ
Με τέτοιο σκεπτικό και τέτοιο κακό κάρμα δεν θα μακροημερευσουν ούτε σε αυτόν το χώρο ούτε κ σε κανέναν άλλονΤόσο πολύ που κάποια κορίτσια φτιάχνουν κλώνους και κάνουν κριτικές και διαδίδουν ψεύτικες πληροφορίες για συναδέλφισσες!!!
Έτσι μου έχουν πει τουλάχιστον, κάτι γνωστοί από το χωριό!!
Και γραφουν στο νημα τους, με τον κλωνο βεβαια, ή με τον τυπο που βαλανε να φτιαξει τον κλωνο οτι την ψαχνουν, της εχουν στειλει μηνυμα και δεν την βρισκουν και ετσι βγαινει το ποσο περιζητητη ειναι.Τόσο πολύ που κάποια κορίτσια φτιάχνουν κλώνους και κάνουν κριτικές και διαδίδουν ψεύτικες πληροφορίες για συναδέλφισσες!!!
Έτσι μου έχουν πει τουλάχιστον, κάτι γνωστοί από το χωριό!!
μα δεν αναφέρθηκα σε σένα, γενικά το είπα.Όχι από μένα πάντως
Με βάση τις κριτικές που διαβάζω και το από το πόσο μπροστά είναι fully booked κ μετρώντας τον παράγοντα vfm, κ κοιτώντας τα stats των βαθμολογιών της και τον ενθουσιασμό των κριτικών καταλήγω πως είναι η καλύτερη κατά γενική ομολογία
Δεν μπορώ να γνωρίζω αν οι κριτικές υπερβάλλουν η όχι!Δεν έχω τίποτα με την Ιωάννα και ούτε θέλω να τη μειώσω, την έχω συναντήσει και είναι σκυλί του πολέμου, αλλά κατά τη γνώμη μου οι κριτικές την έχουν θεοποιήσει.
Με μόλις 2 ραντεβού την ημέρα, λογικό να έχει αναμονή πολλών εβδομάδων.
Εδώ αναμονή έχει επίσης η Νάταλι AGN που θεωρείται το καλύτερο gfe της αγοράς, και θα σταματήσει πάλι σύντομα.
Εγώ δεν θα έκανα κάτι τέτοιοΚλωνακια παντου,κλωνακι εσκασε σε γνωστό νημα γραφειου για παραδειγμα. Εγγραφή πριν μήνες,πρώτο μήνυμα σήμερα. Κλώνοι εμφανίζονται και όταν πέφτει η δουλειά σε κάποια.Καποιος κακός ίσως σκεφτεί πως είναι η ίδια κ γραφει μπας κ ανεβάσει τη δουλειά της.Δε ξέρω...απλώς λέω.
Το σωστό είναι να αφήσεις να μιλησει η δουλειά σου και μετά πάει από στόμα σε στόμα. Σε όλα τα επαγγέλματα ο πελάτης είναι η καλύτερη διαφήμιση που θα μπορούσες να έχεις.Εγώ δεν θα έκανα κάτι τέτοιο
Ελεος Αννα!Εγώ δεν θα έκανα κάτι τέτοιο
Εντάξει εμένα μαρεσει το μπλα μπλα οπότε μιλάω κ γω κ η δουλειά μου χαχαχαχαχαΤο σωστό είναι να αφήσεις να μιλησει η δουλειά σου και μετά πάει από στόμα σε στόμα. Σε όλα τα επαγγέλματα ο πελάτης είναι η καλύτερη διαφήμιση που θα μπορούσες να έχεις.