Anna24
Call-Girl
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2022
- Like
- 21.014
Δεν την γνωρίζω καν την κοπέλα δεν έχω κάτι να κερδίσω που την αναφέρω, απλώς λέω τα σύκα σύκα.Ντουέτο κάνετε, Άννα ?
Δεν κάνω ντούο γενικώς!
Δεν την γνωρίζω καν την κοπέλα δεν έχω κάτι να κερδίσω που την αναφέρω, απλώς λέω τα σύκα σύκα.Ντουέτο κάνετε, Άννα ?
Καλα εσενα μια τα μποφορ σε πειραζουν μια θα κατεβεις σε 5 μήνες κλπ και αρχισες παλι τα θα....Θα κατέβω και 'γώ τάχιστα.....
Κατα Σεπτέμβρη
Μωρή κουραδα από το Λεοντιο, χωρίς ξύλο μαρτυρας, είσαι έτοιμος για μπανάκι;Καλα εσενα μια τα μποφορ σε πειραζουν μια θα κατεβεις σε 5 μήνες κλπ και αρχισες παλι τα θα....
Μελι μελι και τηγανιτα τίποτα εισαι
Αν εισαι μαγκας στειλε μου σε π.μ σοσιαλ να λογαριαστουμε..καταλαβες ΓιώργακηΜωρή κουραδα από το Λεοντιο, χωρίς ξύλο μαρτυρας, είσαι έτοιμος για μπανάκι;
....να πιεις κ ενα παγωμενο τσιπουρακι στην υγεια μου κ να δω ποτε θα ταιριαξουμε τα προγραμματα μας για ακομη μια επαναληψηΕσείς θα τον πιείτε κρύο κ εγώ θα πίνω τα τσίπουρα μου χαχαχαχα
Καλα και η Ιωαννα κατουρι αβερτα ριχνει μην νομιζεις. Αλλο που στο πλαισιο της μυθολογιας που χτιζουμε οταν πηδιομαστε με εσκορτ νομιζουμε οτι ειμαστε χαιλεβελ γαμιαδες και τρωμε το παραμυθι μας.Νο1 είναι σαν gfe...η Ιωάννα ποίο πολύ είναι για pse και δεν χορταινει με τπτ το πρωκτικό πράγμα που η Άννα δεν κάνει...τα καταπίνουν και οι 2...squirt δεν ξέρω αν κάνει η Άννα!!!
Squirt κατά παραγγελία είναι σίγουρα κατουρο και γυναίκα που να κάνει squirt σε κάθε ραντεβού (σαν να μην έχει προτιμήσεις) μου φαίνεται λίγο ύποπτο...Νο1 είναι σαν gfe...η Ιωάννα ποίο πολύ είναι για pse και δεν χορταινει με τπτ το πρωκτικό πράγμα που η Άννα δεν κάνει...τα καταπίνουν και οι 2...squirt δεν ξέρω αν κάνει η Άννα!!!
εγω θα σου ελεγα οτι εχθρος του καλου ειναι το καλυτερο...ΑΝ κΙκαι λεω Α Ν θεωρεις οτι εισαι νο 2 ...τοτε βαλε στοχο το νο1(υγιης ανταγωνισμος φυσικα πανω απ'ολα) και θα μας κανετε ολους πιο χαρουμενους.....!!!!!!!Από μόνη μου παραδέχθηκα ότι με βάση αυτά που διαβάζω η Ιωάννα είναι εκτός συναγωνισμού!
Θα χαρώ να βρεθούμε να διεκδικήσω δίκαια το νούμερο δύο μου όμως! (Όχι δυσαρέσκειες εκπλήξεις τέτοιου είδους δεν υφίστανται, αφού βαιμπερ αν μιλήσουμε στέλνω κ βίντεο με φουλ πρόσωπο κλπ)
Βιτάμ σοβαρέψου γιατί θα πάει η φάπα σύννεφο και μύτη/τακούνι.Αν εισαι μαγκας στειλε μου σε π.μ σοσιαλ να λογαριαστουμε..καταλαβες Γιώργακη
Ποιος???Βιτάμ σοβαρέψου γιατί θα πάει η φάπα σύννεφο και μύτη/τακούνι.
Το μυαλο σου και μια λιρα που ειναι ουρα.άσε που το σκουιρτ στην ουσία είναι κάτουρο
Να πάρετε δείγμα να το πάμε στο χημείο του κράτους.Μονο έτσι θα δοθεί απάντηση σε αυτό το μυστήριοΤο μυαλο σου και μια λιρα που ειναι ουρα.
Το μυαλο σου και μια λιρα που ειναι ουρα.
έφτιαξα συκώτι ρε φίλε ...να είσαι καλάΝα πάρετε δείγμα να το πάμε στο χημείο του κράτους.Μονο έτσι θα δοθεί απάντηση σε αυτό το μυστήριο
Δεν εκατσα να διαβασω ολους τους επιστήμονες γυναικολόγους του σαητ. Σε εσενα επεσε το ματι μου, απλα. Μην το παιρνεις προσωπικα.Δεν το είπα πρώτος εγώ, αλλά μου αρέσει που με παράθεσες...