Odin_
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 34
- Like
- 29.276
- Πόντοι
- 11.146
....μαγκα μου, προφανως κανω πλακα εεεε!!! Αλλωστε αυτα ειναι μεταξυ σας και "τα εν οικω μη εν δημω"Ξέρει ξέρει...τυπε με το μεγάλο πουλί
....μαγκα μου, προφανως κανω πλακα εεεε!!! Αλλωστε αυτα ειναι μεταξυ σας και "τα εν οικω μη εν δημω"
@Odin_ Ανωτερε μου.. Σεβασμός στους παλιούς όπως εσύ.. ήδη στο βιογραφικό μου έχω γράψει ότι είμαι Σεβαστός στο bou......μαγκα μου, προφανως κανω πλακα εεεε!!! Αλλωστε αυτα ειναι μεταξυ σας και "τα εν οικω μη εν δημω"
Θα σε φροντίσουμε πολύ καλά footsie boy, εμπιστευσουη Ιωαννα ποια ειναι ρε παιδια; αυτο το girl next door με τρελαινει και εχω αποφασισει να το ζησω.. δεν εσω ιδιαιτερη εμπειρια στο αγοραιο αλλα αυτα τα κοριτσια Ιωαννα και Αννα ειδικα πρεπει να ειναι εμπειριες ομορφες..
Ξέρω ξέρωωωω
His reputation precedes himΞέρει ξέρει...τυπε με το μεγάλο πουλί
δε σου κρυβω οτι ανυπομονω… να σε ανακαλυψωΘα σε φροντίσουμε πολύ καλά footsie boy, εμπιστευσου
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ξέρω ξέρωωωω
Κατέχεις την τέχνη των SalesΑνάλογα την τύχη σου! Όσο νωρίτερα μου στείλεις τόσο το καλύτερο
Like a boss...Κατέχεις την τέχνη των Sales
Για την ίδια μέρα θέλει τύχη αρκετήΑνάλογα την τύχη σου! Όσο νωρίτερα μου στείλεις τόσο το καλύτερο
@Anna24 σου έστειλα και Δευτέρα και ΤετάρτηΑνάλογα την τύχη σου! Όσο νωρίτερα μου στείλεις τόσο το καλύτερο