Διαγραμμένο μέλος 243732
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 126
- Πόντοι
- 0
Δεν ψάχνω απαντήσειςναι...εχει συζητηθεί! Ψαξε λίγο κ θα βρεις τις απαντησεις σου...
Δεν ψάχνω απαντήσειςναι...εχει συζητηθεί! Ψαξε λίγο κ θα βρεις τις απαντησεις σου...
Δεν ψάχνω απαντήσεις
Η εικόνα δηλώνει από μόνη της για όσους έχουν τη γνώση να καταλάβουν …ναι...εχει συζητηθεί! Ψαξε λίγο κ θα βρεις τις απαντησεις σου...
....γιατρε μου, ψυχολογος, κριτης, τιμητης των παντων?Η εικόνα δηλώνει από μόνη της για όσους έχουν τη γνώση να καταλάβουν …
Τι πρωτότυπη παρατήρησηΤα μπούτια είναι γεμάτα χαρακιές …
Ο,τι πείτε κύριεΤι πρωτότυπη παρατήρηση
Κάνε σά πέρα ρε ...
Ναι τύποι, ανάψτε και λαμπάδα στην παναγιά την τσαμπίκα....για αυτό έγραψα 2-3-4 μηνύματα την ίδια ημέρα και κάτι έξυπνο.
Εξαρτάται τι σκελετούς φίλε.....γιατρε μου, ψυχολογος, κριτης, τιμητης των παντων?
Ας κραταμε τις γνωματευσεις για την παρτη μας, αλλωστε ολοι μας "εχουμε σκελετους κρυμμενους στην ντουλαπα μας", not?!?!?
Τις δυο πρώτες εκδόσεις πού τις βρίσκουμε;Ναι τύποι, ανάψτε και λαμπάδα στην παναγιά την τσαμπίκα....
Άκου τώρα, 3-4 μηνύματα, ατάκες, να γράψω και καμιά έκθεση με θέμα "εγώ, ο καραμήτρος ο γλυκοτσούτσουνος: 1000+1 λόγοι να με επιλέξουν οι εκδιδόμενες".
Έκδοση 3η, 2024.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Σε όλες αναφέρομαι, όχι συγκεκριμένα
Ναι, αλλά πόσους σκελετούς…....γιατρε μου, ψυχολογος, κριτης, τιμητης των παντων?
Ας κραταμε τις γνωματευσεις για την παρτη μας, αλλωστε ολοι μας "εχουμε σκελετους κρυμμενους στην ντουλαπα μας", not?!?!?
Χαμένες στα νήματα των κορασίδωνΤις δυο πρώτες εκδόσεις πού τις βρίσκουμε;
Ρε φύγε ρε μαλακα ρε broΟ,τι πείτε κύριε
Cool baby cool !!!Ρε φύγε ρε μαλακα ρε bro
....αδιαφορο μου ειναι, εαν δεν επηρεαζουν τις μεταξυ μας επαφεςΝαι, αλλά πόσους σκελετούς…
Δηλαδή..? Στειλε σε πμ αν θεςΗ εικόνα δηλώνει από μόνη της για όσους έχουν τη γνώση να καταλάβουν …
Αουγκ Ουγκαγκα ΓκουΡε φύγε ρε μαλακα ρε bro
...αρα δεν εχεις "ιδιαν αντιληψιν" !Εξαρτάται τι σκελετούς φίλε.
Όταν είμαστε ενεργοί στον αγοραίο έρωτα και υπάρχει θέμα υγείας, πάμε σε άλλη πίστα τελείως...
Γενικά μιλάω, ΔΕΝ ξέρω για την συγκεκριμένη κοπέλα, ούτε την έχω δοκιμάσει.
Γενικά μιλάω, κι γενικά μιλώντας, ΔΕΝ είναι καθόλου εωλο!...αρα δεν εχεις "ιδιαν αντιληψιν" !
Δεν τεθηκε θεμα υγειας, νομιζω ειναι εωλο το συμπερασμα σου!