George Iakovidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 46
- Like
- 5.527
- Πόντοι
- 5.646
Όλοι κάτι έχουμε χαχαεγώ έχω κάτι να παίζω...εσύ όμως??
Όλοι κάτι έχουμε χαχαεγώ έχω κάτι να παίζω...εσύ όμως??
αυτά μάς κάνεις και είναι δύσκολα τά βραδιά μάςΣας έλειψααα!? Καινούρια εσώρουχα κ είπα να τα δείξω
Ρομαντικός και εσυΘέλω να λιώσω την Αννούλα στα τσιμπούκια..
Την Αννούλα την ρώτησες;;Θέλω να λιώσω την Αννούλα στα τσιμπούκια..
That's the spiritΤην Αννούλα την ρώτησες;;
Μπααα! Που είσαι εσύ?Ρομαντικός και εσυ
Γειά σου Αννούλα!Σας έλειψααα!? Καινούρια εσώρουχα κ είπα να τα δείξω
θελω ραντεβου να με λιωσεις στο μασαζ αφου δεν θες στα τσιμπουκιαThat's the spirit
Στο μασάζ είμαι χειρότερη από ότι στα τσιμπούκια όμως προειδοποιώ χαχαχαθελω ραντεβου να με λιωσεις στο μασαζ αφου δεν θες στα τσιμπουκια
σου εχω γραψει στο vibrator ε viberΣτο μασάζ είμαι χειρότερη από ότι στα τσιμπούκια όμως προειδοποιώ χαχαχα
εγώ έχω κάτι να παίζω...εσύ όμως??
Έχω την περίοδο μ κ έχω αφήσει για λίγο το κινητό οφ, απαντάω σύντομασου εχω γραψει στο vibrator ε viber
υγ, οκ ειναι μωρε τα τσιμπουκια σου μην αγχωνεσε
νταξ ρε παιδι μου δεν με νοιαζειΈχω την περίοδο μ κ έχω αφήσει για λίγο το κινητό οφ, απαντάω σύντομα
Στο μασάζ είμαι χειρότερη από ότι στα τσιμπούκια όμως προειδοποιώ χαχαχα
Μμμ όχι δεν είναι στα πλάνα μουΣοβαρή απάντηση αυτή!
Και μιας και το έφερε η κουβέντα... Nuru έχεις σκεφτεί να το προσφέρεις;
και ύστερα παραπονιόμαστε πως τα κορίτσια δεν έχουν σεβασμό και ευγενική συμπεριφορά... βγάλε άκρηΑκουγεσαι σαν τους γκαστερμπαιτερ που λέγανε πως πάνε για λίγα χρόνια Γερμανία να κάνουν κομποδεμα και να γυρίσουν Ελλάδα να κάνουν μια δική τους δουλειά ......έτσι όπως πάει το πράγμα με το real estate στις μεγάλες πόλεις δεν θα υπάρχουν διαθέσιμα ακίνητα να επενδύσεις τα λεφτά σου γιατί θα τα έχουν αρπάξει οι κινέζοι ή πολυεθνικές .......άμα δεν γουστάρεις αρχιδοτριχες μην τις βάλεις στο στόμα σου ποτέ ...αλλά σε μερικά χρόνια υπάρχει πιθανότητα μαζί με το σπέρμα να τις καταπίνεις κιόλας και για διψήφια ταρίφα
Της χώνεσαι πολύ..... γιατί έτσι???Οφείλουν να έχουν ευγενική συμπεριφορά τα κορίτσια ..... απευθύνονται σε ΠΕΛΑΤΕΣ που έχουν την προδιάθεση να δώσουν τα ωραία τους ΛΕΦΤΑ ....σε οποιαδήποτε άλλη εργασία ( με εξαίρεση τα ζώα του δημόσιου τομέα ) είτε δεν είχαν διάθεση είτε όχι θα όφειλαν να είναι ευγενικές και εξυπηρετικές ....... σοβαρευτείτε είναι καθαρά μια συναλλακτική σχέση ......Αν η Αννούλα πήγαινε στην πρωινή της δουλειά στο φαρμακείο και γκρινιάζε σε δημόσια θέα ,μίλαγε με ασέβεια στους πελάτες τι θα έκαναν οι πελάτες του φαρμακείου??? Το αφεντικό της τι θα έκανε για αυτό ???????????