AlexEasyRider
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 12.576
- Πόντοι
- 4.496
So fucking true!Αν νομίζεις ότι αυτό π κάνω κ εγώ κ όλες είναι εύκολο κ όχι για γερά στομάχια πλανασαι πλανην οικτρά
So fucking true!Αν νομίζεις ότι αυτό π κάνω κ εγώ κ όλες είναι εύκολο κ όχι για γερά στομάχια πλανασαι πλανην οικτρά
Αυτό λέγεται είμαι δίγλωσση κ κυριολεκτικά έτσι σκέφτομαι, σε δύο γλώσσες. But you do you booΦλεξ είναι τα αγγλικά που πετάς εδώ και εκεί
Ξαναρωτα με σε έναν χρόνο. Αν έχω φάει τα μούτρα μου πάντως τέτοια μιζέρια δεν θα έχω κ πάλιΚαι ???ξεκίνησε η απόδοση των επενδύσεων ???? Καλύψες καθόλου το ποσό του αρχικού κεφαλαίου που έβαλες ????
Δεν είναι μιζέρια ....κάτι μαθαίνεις και από τις ματαιώσεις των ονείρων ......είσαι μισή Ελληνίδα μισή ξένη ???Αυτό λέγεται είμαι δίγλωσση κ κυριολεκτικά έτσι σκέφτομαι, σε δύο γλώσσες. But you do you boo
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ξαναρωτα με σε έναν χρόνο. Αν έχω φάει τα μούτρα μου πάντως τέτοια μιζέρια δεν θα έχω κ πάλι
Για να λέω ότι είμαι δίγλωσση προφανώς κάτι τέτοιο δεν θα παίζει?Δεν είναι μιζέρια ....κάτι μαθαίνεις και από τις ματαιώσεις των ονείρων ......είσαι μισή Ελληνίδα μισή ξένη ???
Πολύ μεγάλη αλήθεια αυτό.Δεν λύνεται το βιοποριστικό ζήτημα με βίζιτα μερικών χρόνων.
Half american or half british ???Για να λέω ότι είμαι δίγλωσση προφανώς κάτι τέτοιο δεν θα παίζει?
ΠΆΝΤΑ ο χρυσός και η γη, ήταν είναι και θα είναι οι καλύτερες επενδύσεις.Η καλύτερη επένδυση αυτή την στιγμή είναι τα ακίνητα. Όποιος αγοράζει διαμερίσματα ποτέ δεν βγαίνει χαμένος...
Personal information that I will not discloseHalf american or half british ???
UnderstoodPersonal information that I will not disclose
Half Αυστραλιαν...Half american or half british ???
sexy intruder though...come μαζί μας να τη βρεις, θα την περάσουμε together η ανάμνηση απ τη Greece θα σου μείνει για forever...Όταν μιλάτε τα δύο σας I feel like I'm intruding hahahaha
ποιον είπες τούβλο ρε κωλόγερε?? θα σου τη γκαμίσω τη μπουφάνα αααα??τα;;;;
συγνωμη κυρια μου αλλα εγω ειμαι αρσενικος και το αρθρο που βαζω μπρος ειναι το ομικρον
το λαγουδακι που ειναι τουβλο μπορεις να βαζεις το <το> μπροστα
Half american or half british ???
...half pastHalf Αυστραλιαν...
παλι ρε τσαμπατζη ζητας φωτογραφιες να τον παιζεις;@Anna24 βάλε καμία ωραία sexy photo για εμάς τα πραγματικά αρσενικά που ξέρουμε να εκτιμάμε και να φτιαχνόμαστε με θηλυκά σαν εσένα και ας αφήσουμε κάτι τύπους πιπάκηδες εξυπνάκηδες σαν τον @geroksouras να μπαμπαλίζουν...
Cheugy , πες μας το λογιστή σου να μας βοηθήσει να ασπρίσουμεΈχω ήδη επενδύσει ευχαριστώ πολύ.
εγώ έχω κάτι να παίζω...εσύ όμως??παλι ρε τσαμπατζη ζητας φωτογραφιες να τον παιζεις;