freesoul77
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2015
- Κριτικές
- 19
- Like
- 886
- Πόντοι
- 1.011
Ενδιαφέρον.... Δώσε μας τα φώτα σου μύστη μου...Την Αννούλα την είχα γνωρίσει πριν κάνει εγγραφή εδώ.
Ενδιαφέρον.... Δώσε μας τα φώτα σου μύστη μου...Την Αννούλα την είχα γνωρίσει πριν κάνει εγγραφή εδώ.
Με είχε γνωρίσει μέσω μιας άλλης εφαρμογής στην οποία δεν συμμετέχω πλέον οπότε λίγη σημασία έχειΕνδιαφέρον.... Δώσε μας τα φώτα σου μύστη μου...
Fun fact ένας από τους πρώτους μ έρωτες με κέρδισε επειδή ήταν κλώνος του Sid Vicious hahaha...ελα ρε παλιουρες!!! Ramones, Hendrix, Clash, Sex Pistols, Vibrators etc.
Εμενα η πρώην μου έμοιαζε με την Μόνικα Μπελουτσι... η πρώην μου λεει τωρα , ο πρωην μου έμοιαζε με τον Θανάση Βέγγο!Fun fact ένας από τους πρώτους μ έρωτες με κέρδισε επειδή ήταν κλώνος του Sid Vicious hahaha
Ευτυχώς δεν έκανες το ρόλο της Nancy...Fun fact ένας από τους πρώτους μ έρωτες με κέρδισε επειδή ήταν κλώνος του Sid Vicious hahaha
Μέσω mIRC...Με είχε γνωρίσει μέσω μιας άλλης εφαρμογής στην οποία δεν συμμετέχω πλέον οπότε λίγη σημασία έχει
Έλιωσα:')Μέσω mIRC...
Τα λιωσιματα από μεθαύριο παρακαλώ . Σας θέλουμε αρτιμελή και ολοκληρη!Έλιωσα:')
Γιατί τι είναι μεθαύριοΤα λιωσιματα από μεθαύριο παρακαλώ . Σας θέλουμε αρτιμελή και ολοκληρη!
Απεργια... χαχαχαΓιατί τι είναι μεθαύριο
Μεθαύριο τίποτα. Αύριο μπορεί κ να είναι κάτι... λέω εγώ τώρα..Γιατί τι είναι μεθαύριο
το καλοκαιρακι ,,στην ακρογιαλια ... ραντευου μυριζει του billi τα στενα..Μεθαύριο τίποτα. Αύριο μπορεί κ να είναι κάτι... λέω εγώ τώρα..
ετοιμαζεσαι να ντυθεις γαμπρος με το κοριτσι οεοΜεθαύριο τίποτα. Αύριο μπορεί κ να είναι κάτι... λέω εγώ τώρα..
Ακάκιε... το μονοπετρο μην ξεχάσεις......Μεθαύριο τίποτα. Αύριο μπορεί κ να είναι κάτι... λέω εγώ τώρα..
το καλοκαιρακι ,,στην ακρογιαλια ... ραντευου μυριζει του billi τα στενα..
ετοιμαζεσαι να ντυθεις γαμπρος με το κοριτσι οεο
Παιδια! Παντρεύομαι , τα έχω κόψει τα ραντεβού!Ακάκιε... το μονοπετρο μην ξεχάσεις......
πια απο ολες η μηπως ολεςΠαιδια! Παντρεύομαι , τα έχω κόψει τα ραντεβού!
Πόσο ρομαντικά το λες......χαχαχαχαχατο καλοκαιρακι ,,στην ακρογιαλια ... ραντευου μυριζει του billi τα στενα..
υπαρχειρε "μαλάκες" υπάρχει ακόμα mirc και χρησιμοποιείται?