Odin_
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 34
- Like
- 29.384
- Πόντοι
- 11.146
....γαμω τα γουσταFun fact ένας από τους πρώτους μ έρωτες με κέρδισε επειδή ήταν κλώνος του Sid Vicious hahaha
....γαμω τα γουσταFun fact ένας από τους πρώτους μ έρωτες με κέρδισε επειδή ήταν κλώνος του Sid Vicious hahaha
Hahahaha μααα τόσο εγωιστής? Δηλαδή μετά από σένα στάχτη και μπουρμπερη ας γίνει!?Μεθαύριο τίποτα. Αύριο μπορεί κ να είναι κάτι... λέω εγώ τώρα..
Πολύ ωραίο όντως! Αν κ θα προτιμούσα μαύρο δαχτυλίδι με κόκκινη πέτρα σε σχήμα καρδιάςελπιζω να με προτιμησεις για το μονοπετρο εξου και το νικ μου.. λες να της αρεσει κατι τετοιο? κατ εμε βαση του τυπου της ειναι οτι πρεπει..
Η αλήθεια είναι ότι όταν σκέφτομαι εσενα, τρίτοι , τεταρτοι δεν χωρούν! Αλλά αντε , ας πω ότι έχεις δίκιο. Απολογούμαι γιατι θα πρέπει να ξαναβρεθουμε( οχι για εκείνους δηλαδή, πάλι εμένα σκεφτομαι)!Hahahaha μααα τόσο εγωιστής? Δηλαδή μετά από σένα στάχτη και μπουρμπερη ας γίνει!?
Που να προλάβω μέχρι αύριο?? Θα βάλω τα dwarves να ξεκινήσουν να σκάβουν!Πολύ ωραίο όντως! Αν κ θα προτιμούσα μαύρο δαχτυλίδι με κόκκινη πέτρα σε σχήμα καρδιάς
Επιστροφες - καταστροφεςΗ αλήθεια είναι ότι όταν σκέφτομαι εσενα, τρίτοι , τεταρτοι δεν χωρούν! Αλλά αντε , ας πω ότι έχεις δίκιο. Απολογούμαι γιατι θα πρέπει να ξαναβρεθουμε( οχι για εκείνους δηλαδή, πάλι εμένα σκεφτομαι)!
Τι λες τώρα;;; Τι ανεσυρες από το χρονοντούλαποΜέσω mIRC...
Όλα γίνονται!......θέληση να υπάρχει.Που να προλάβω μέχρι αύριο?? Θα βάλω τα dwarves να ξεκινήσουν να σκάβουν!
Αννα έχει δίκιο. Μετά το αυριανό, απλώς νομίζει οτι θα έχεις πει ΝΑΙ στο γάμο.Hahahaha μααα τόσο εγωιστής? Δηλαδή μετά από σένα στάχτη και μπουρμπερη ας γίνει!?
Λες να ψάχνω μονοπετρα με κόκκινη πέτρα σε σχήμα καρδιάς και μαύρη βάση αυριο το πρωί??Όλα γίνονται!......θέληση να υπάρχει.
Μήτσο ξουτ! Πήγαινε δίπλα! Όλο χαλάστρα μου κάνεις!Αννα έχει δίκιο. Μετά το αυριανό, απλώς νομίζει οτι θα έχεις πει ΝΑΙ στο γάμο.
Η αννα έχει ωραίο στυλ νήματος. Οπότε δεν φεύγω . Στα άλλα που παντρολογέσαι δεν λέω κάτι...Λες να ψάχνω μονοπετρα με κόκκινη πέτρα σε σχήμα καρδιάς και μαύρη βάση αυριο το πρωί??
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μήτσο ξουτ! Πήγαινε δίπλα! Όλο χαλάστρα μου κάνεις!
Θα πέσει παντόφλα αύριο να μπει σε ταξηηηΗ αννα έχει ωραίο στυλ νήματος. Οπότε δεν φεύγω . Στα άλλα που παντρολογέσαι δεν λέω κάτι...
σιγα μην το προλαβεςΤι λες τώρα;;; Τι ανεσυρες από το χρονοντούλαπο
Θα σου πουλήσω εγω ένα.Μην αγχώνεσαι σε τιμή κόστους θα στο δώσω εγώ δεν θα βγάλω τίποταΠου να προλάβω μέχρι αύριο?? Θα βάλω τα dwarves να ξεκινήσουν να σκάβουν!
Που είσαι εσύ???????? Σε φάγανε τα γκομενακια?? Πληρώνω όσο όσο για το δαχτυλίδι! Τις καλημερες μου!Θα σου πουλήσω εγω ένα.Μην αγχώνεσαι σε τιμή κόστους θα στο δώσω εγώ δεν θα βγάλω τίποτα
ο νουμερο 1 ΟΙ υπολοιποι απλος συμπληρωματαHahahaha μααα τόσο εγωιστής? Δηλαδή μετά από σένα στάχτη και μπουρμπερη ας γίνει!?
αν μιλας εσυ για φαγωμα θα πεσει φωτια να μας καψει ολουςΠου είσαι εσύ???????? Σε φάγανε τα γκομενακια?? Πληρώνω όσο όσο για το δαχτυλίδι! Τις καλημερες μου!
Αντε, κάποιος πρέπει να βάλει τάξη.... γιατί ο μικρός έχει ξεφύγει..Θα πέσει παντόφλα αύριο να μπει σε ταξηηη
Το νήμα λεει Anna24, ας επικεντρωθουμε στο κοριτσι παρακαλώ!Αντε, κάποιος πρέπει να βάλει τάξη.... γιατί ο μικρός έχει ξεφύγει..
Κ όμως κωλογερε το πρόλαβα κ μάλιστα του έκανα κ χρήση με ιδιαίτερα εντυπωσιακά αποτελέσματασιγα μην το προλαβες