lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 284
- Like
- 13.008
- Πόντοι
- 26.470
Αν κανιβαλισεις και το νήμα της Αννας μετά θα κανοβαλισω εσένα …μαθετε ρε την Αννα ποιοτητα
Αν κανιβαλισεις και το νήμα της Αννας μετά θα κανοβαλισω εσένα …μαθετε ρε την Αννα ποιοτητα
μιλησε κανεις;Αν κανιβαλισεις και το νήμα της Αννας μετά θα κανοβαλισω εσένα …
Φίλε μου καλέ, γελαω γιατι έχουμε τα ίδια γούστα και στα τραγούδια τελικά!!! Το πρόβλημα μου με την Άννα είναι ότι τραγούδια δεν ακούμε... σημερα , 2ωρο περάσαμε μαζί, ειχα φτιάξει και πρόγραμμα στο μυαλό μου.. 1 τραγούδι ακούσαμε... μόλις ανοίγω την πόρτα να μπει μέσα, τα ξεχνάω όλα!!
γαμαω τα πανταΦίλε μου καλέ, γελαω γιατι έχουμε τα ίδια γούστα και στα τραγούδια τελικά!!! Το πρόβλημα μου με την Άννα είναι ότι τραγούδια δεν ακούμε... σημερα , 2ωρο περάσαμε μαζί, ειχα φτιάξει και πρόγραμμα στο μυαλό μου.. 1 τραγούδι ακούσαμε... μόλις ανοίγω την πόρτα να μπει μέσα, τα ξεχνάω όλα!!
γαμαω τα παντα
ακουω τα παντα
τρωω τα παντα
πινω τα παντα
λεγε με ο τα παντα ολας
Απο εκει ξεκινησαν ολα τα δεινα του εθνους.Οσο ημασταν σαν τον Μποκολη τους πηγαιναμε ολους γαμιωντας.Μολις γιναμε ευρωπαιοι διαλυθηκαμε.Εκεί πού άλλοτε ο άνδρας ξύριζε τα γένια του, τώρα ξυρίζει τα αρχίδια του... ξεχάσαμε το πάνω κεφάλι και κοιτάμε μόνο το κάτω...
Δεν του σηκωνόταν αυτού ρε συ!!!Απο εκει ξεκινησαν ολα τα δεινα του εθνους.Οσο ημασταν σαν τον Μποκολη τους πηγαιναμε ολους γαμιωντας.Μολις γιναμε ευρωπαιοι διαλυθηκαμε.
Σε αλλο βιντεο λεει οτι ειναι η πρωτη ψωλη της ΕλλαδοςΔεν του σηκωνόταν αυτού ρε συ!!!
Η πρώτη, βαριά και... ασήκωτη!!Σε αλλο βιντεο λεει οτι ειναι η πρωτη ψωλη της Ελλαδος
10 σελίδες στο νήμα για τις τρίχες των αρχιδιών... Έλεος!!!Απο εκει ξεκινησαν ολα τα δεινα του εθνους.Οσο ημασταν σαν τον Μποκολη τους πηγαιναμε ολους γαμιωντας.Μολις γιναμε ευρωπαιοι διαλυθηκαμε.
Ο λαος σου εχει πολλες απαιτησειςΤο μόνο σακάκι π έχω είναι δερμάτινο. Μας κάνει?
Ε σε σαιτ bourdela.com τι άλλο να κοιτάμε ακριβώς?Εκεί πού άλλοτε ο άνδρας ξύριζε τα γένια του, τώρα ξυρίζει τα αρχίδια του... ξεχάσαμε το πάνω κεφάλι και κοιτάμε μόνο το κάτω...
Σε λίγο οι πουτάνες... αγγλιστί independent call girls... θα βάζουν και προϋποθέσεις διαλογής πελατών... Αλλά τα 170 ευρώ τα θέλουν την ώρα...10 σελίδες στο νήμα για τις τρίχες των αρχιδιών... Έλεος!!!
Ναι και τι? Μπορώ? Το κάνω. Έλα σε παρακαλώ αγάπη μ broken record.Σε λίγο οι πουτάνες... αγγλιστί independent call girls... θα βάζουν και προϋποθέσεις διαλογής πελατών... Αλλά τα 170 ευρώ τα θέλουν την ώρα...
Κάποιοι συνάνθρωποί μας "γαμιούνται" για 4 ευρώ την ώρα καθαρά..και η τύπισσα αξιώνει πώς θέλει να είναι τα αρχίδια του πελάτη της όταν βγάζει την ώρα 170 ευρώ μαύρα?
Έλεος!!!!!
Και θες να σου πούμε και μπράβο?Ναι και τι? Μπορώ? Το κάνω. Έλα σε παρακαλώ αγάπη μ broken record.
Ναι κ να μου βγάλετε τις μπότεςΚαι θες να σου πούμε και μπράβο?
Η μάνα σου και ο αδερφός σου ξέρουν τη δουλειά που κάνεις? Αν είσαι τόσο περήφανη για αυτό που καταφέρνεις, γιατί δεν τους το λες?Και θες να σου πούμε και μπράβο?