rsotos7
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2022
- Κριτικές
- 25
- Like
- 7.414
- Πόντοι
- 3.446
Τον ακολουθείς παντού,Πολυζωη. Δεν τον αφήνεις να πάρει ανασαΕνδιαφέρον εκτός από δυνατό στο παραμύθι έχεις και γνώσεις κομμωτικης
Τον ακολουθείς παντού,Πολυζωη. Δεν τον αφήνεις να πάρει ανασαΕνδιαφέρον εκτός από δυνατό στο παραμύθι έχεις και γνώσεις κομμωτικης
Ε μα δεν έχει αφήσει ούτε γάτα θυλικη....Τον ακολουθείς παντού,Πολυζωη. Δεν τον αφήνεις να πάρει ανασα
Με αυτά τα μυαλά δεν γαμας !!!εγω παω αντιθετα απο το ρευμα
απολυομαι ψαρουκλες τα μαλλια τα κατω τα κανω μπουκλες
αμα εχεις τα αρχιδια κανε εσυ χαλαουα σε προκαλωΧαλαουα φιλε... άστα μισαμπλι..δεν θέλει τρίχες λέμε το κορίτσι.
Πολυζωη κατα(σ)κοπε να μην με παρακολουθείς σε παρακαλώ και να μην με διαβαλεις! Λαμογιοοο!Ενδιαφέρον εκτός από δυνατό στο παραμύθι έχεις και γνώσεις κομμωτικης
ναι ρε γαμωτη αγαμητος ειμαιΜε αυτά τα μυαλά δεν γαμας !!!
Φίλε είμαι τραυματίας πολέμου, τα αρχιδια μου έμειναν στο Βιετνάμ δυστυχώς... δεν έχω αρχιδια!!αμα εχεις τα αρχιδια κανε εσυ χαλαουα σε προκαλω
Τρολαρω ρε, το ξέρω ότι δεν είσαι!ναι ρε γαμωτη αγαμητος ειμαι
εντελως περα ως περα
Ούτε καν ρε, μόνιμα μια μπαντανα κ όλα καλά χαχαΤο πάνω κεφάλι ...χρειάζεται περισσότερη περιποίηση
Να περάσουμε λεπίδα και από σουφρα ????Αγαπουλες μ να σας πω κάτι με κάθε φιλική κ καλή διάθεση, αν εμφανιζεστε στο ραντεβού σαν να έχετε έρθει από τσόντα των 80s μην αναρωτιεστε γιατί δεν υπάρχει περιποίηση της "γύρω περιοχής". Να σκεφτόμαστε κ λιγάκι τα κορίτσια ε
Νομίζω έχει αναφερθεί ξανά. Το ιδανικό είναι μηχανή, το ξυράφι μπορεί να δημιουργήσει πιο βαθιές πληγές.θα το έλεγα αλλιώς (όχι φώτιση) αλλά οκ...
ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ ξύρισμα λιγότερο από μια μέρα (έστω μισή) πριν τις συναντήσεις με τα κορίτσια (ακόμα και με σχέσεις που δεν έχετε εμπιστοσύνη).
δημιουργούνται αμυχές που κάνουν την μετάδοση ΣΜΝ απείρως πιο εύκολη...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
είναι καλό και για εμάς και για αυτές...
Άμα σας αρέσει. Όπως κ να έχει το συγκεκριμένο σημείο δεν θα λάβει ιδιαίτερη αγάπη από εμέναΝα περάσουμε λεπίδα και από σουφρα ????
Η αλήθεια είναι i dig more the punk rock type. Ewan McGregor in trainspotting type of thing. Buzzcuts>>δώσε...
εξάλλου το κορίτσι είναι ροκάς, γουσταρει μαλλούρα
Αννα ειμαι ο ιδανικος πελατης Πραγματικα δε μου αρεσει το anal, δε μου αρεσει η " περιποιηση της γυρω περιοχης", δε μου αρεσουν τα μεγαλα βυζια, εντελως κλασσικος. Ωραια να ειναι η κοπελλα να μου κανει κλικ , και τα αλλα τα βολευουμεΆμα σας αρέσει. Όπως κ να έχει το συγκεκριμένο σημείο δεν θα λάβει ιδιαίτερη αγάπη από εμένα
Δεν γεννήθηκε η γυναίκα που θα με βάλει να ξυρισω το κεφάλι μου! Το μουστάκι μπορει, το κεφάλι οχι!!Η αλήθεια είναι i dig more the punk rock type. Ewan McGregor in trainspotting type of thing. Buzzcuts>>
Δε μπορούσα να μη σχολιάσω όταν είδα Ewan McGregor...He is our only hopeΗ αλήθεια είναι i dig more the punk rock type. Ewan McGregor in trainspotting type of thing. Buzzcuts>>
Μου θύμοσες ramones...Η αλήθεια είναι i dig more the punk rock type. Ewan McGregor in trainspotting type of thing. Buzzcuts>>
Είναι καθαρά θέμα νοοτροπίας ....το 80 δεν είχαν μόνο οι πορνοστάρ τρίχες αλλά όλοι ....και δεν έχει να κάνει μόνο με το σεξ .....μικρό παιδάκι που παραθεριζα στην Κατερίνη και έβλεπα Γιουγκοσλάβες με τρίχα στο πόδι και στην αμασχαλη μου φαινόταν περίεργο ....αλλά αυτές έτσι είχαν μάθει ....σημειωτέον ήσαν και μουναρες ...κάτι κορμιά αλαβάστρινα .....Εγώ θεωρώ πλέον στην εποχή που ζούμε πρέπει η γύρω περιοχή να είναι ξυρισμένη και απο πάνω τριμαρισμενο όσο και οι υπόλοιπες τρίχες του σώματος σου να μην φαίνετε αντιαισθητικο
Ακούω εννοείται I'm uncultured hahahaΜου θύμοσες ramones...
(Να ακούσεις)
Για κάποιο λόγο μου κάνεις να σε γλείψω πολύ
ποσες ειναι οι ραμονες;Ακούω εννοείται I'm uncultured hahaha