nothorny
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 11.001
- Πόντοι
- 5.784
Ο Δαίμων του δαίμονοςδαιμων*
Ο Δαίμων του δαίμονοςδαιμων*
ΑκριβωςΟ Δαίμων του δαίμονος
σας βαρεθηκα1η ωρα ορθογραφια σε αυτο το νημα.2η γραψτε οτι θελετε
ξενερωτοι οσο δεν παεισας βαρεθηκα
εισαστε βαρετοι
Τοτε φιλε μου βγες και κλεψε κανα ΑΤΜ.Τωρα ειναι η καταλληλη ωραΦίλε sorry αλλά εμένα μ'αρεσουν τα ιδιαίτερα... τα group & οι διαλέξεις δεν είναι το φόρτε μου.. θέλω 2 ώρες ημερησίως μαζί της...
Θέλω είπα... επίσης από μικρός ήθελα την Monica Bellucci αλλά δεν μου έκατσε ποτέ...Τοτε φιλε μου βγες και κλεψε κανα ΑΤΜ.Τωρα ειναι η καταλληλη ωρα
Ποτε μην τα παρατας.Γερασε και αυτη ορμα τωρα.Θέλω είπα... επίσης από μικρός ήθελα την Monica Bellucci αλλά δεν μου έκατσε ποτέ...
Κορμάρα είσαι... αλλά σε προτιμώ χωρίς τα εσώρουχα!!!Χάθηκα λίγο γιατί είχα αρκετό διάβασμα αυτές τις μέρες
Να πάρτε ένα κατιτις για την απουσία μ
Αν δεν κάνει νήμα στο bou δεν κάνω βημα...Ποτε μην τα παρατας.Γερασε και αυτη ορμα τωρα.
Το γούστο μου ήταν, είναι και θα παραμείνει εκλεπτυσμένο!!Βασιλικό μουνί θέλατε μικρός κύριε τσουτσουνοπουλε....αλλά δεν εισασταν ο μόνος
καλή Κυριακή κ από μένα,πολύ ωραίο αυτό δύο κορίτσια με τον λαό του το καθένα χωρίς κόμπλεξ κ κακίες,μπράβο Anna24 k joan,δείχνει επίπεδο κ από τις δύο τα φιλιά μουΚαλώς την κουκλάρα να φέρει γυναικείο αέρα
Πήγαμε στην τεστοστερόνη εδώ μέσα χαχαχα
Δεν υπάρχουν άσχημες γυναίκες..υπάρχει λίγο αλκοόλ η πολύ..george bestΑν πιεις πάντως υπάρχει κίνδυνος για το παρακάτω ..
E ρε να μην έχουμε μία ίδια καυλιάρα και εδώ στη Θεσσαλονίκη να ντύνεται έτσι και να βγάζει γούστα!Χάθηκα λίγο γιατί είχα αρκετό διάβασμα αυτές τις μέρες
Να πάρτε ένα κατιτις για την απουσία μ