Anna24
Call-Girl
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2022
- Like
- 21.301
Καλά η ανθρώπινη χημεία υπάρχει πάντα, το κολλάνε δεν κολλάνε τα χνωτα μας ρε παιδι μΜπούρδες. Δεν υπάρχουν αυτά με εκδιδόμενες.
Άνθρωποι είναι κ οι εκδιδόμενες
Καλά η ανθρώπινη χημεία υπάρχει πάντα, το κολλάνε δεν κολλάνε τα χνωτα μας ρε παιδι μΜπούρδες. Δεν υπάρχουν αυτά με εκδιδόμενες.
Δηλαδή το μεγάλο ζήτημα είναι να χύσει ο πελάτης; Αν χύσει όλα πήγαν καλά;το τέλος ήταν αίσιο
Γενικά μιλω κοριτσάκι μου,όχι ειδικά, αλλοίμονο, δεν ήμασταν μπροστά ,και επίσης ο κύριος και ο κάθε κύριος αν κρίνω από τον μεγάλο αριθμό ανδρών πού εχω βρεθεί από εδω,θα είναι αξιόλογος σίγουρα.Μα κ ρε αγάπη ειλικρινά ο συγκεκριμένος δεν είχε αρνητική διάθεση δεν πήγε κάτι στραβά. Όλο χαμόγελα ήμασταν κ οι δύο, για αυτό λέω κ ξαναλέω ότι ΔΕΝ καταλαβαίνω τι πήγε στραβά η πως θα έπρεπε να το γνωρίζω
Δεν έχω βρεθεί μαζί σου ακόμη κ ίσως δεν δικαιούμαι να μιλάω αλλά κ εμείς οι άνδρες καταλαβαίνουμε ποια το κάνει διεκπαιρεωτικα σαν αγγαρεία... μπορεί να ήταν μία κακή ημέρα αλλά ήθελα να επισημάνω από τις εμπειρίες μου ότι φαίνεται αν γίνεται αυτό..ειδικά αν ο άντρας είναι ελάχιστα παρατηρητικοςΕ αυτό λέω κ εγώ
Δηλαδή όμορφη ήμουν ευχάριστη ήμουν, σε τίποτα δεν έφερα αντίρρηση, το τέλος ήταν αίσιο
Ε ποιο είναι το παράπονο ρε παιδιά
Να δεν ανέφερα μόνο αυτόΔηλαδή το μεγάλο ζήτημα είναι να χύσει ο πελάτης; Αν χύσει όλα πήγαν καλά;
Εγώ δεν το αισθάνθηκα αυτό κ δεν ήταν έτσι στο μυαλό μ, τι αυτό λέω ότι αν μ είχε επικοινωνηθει καλύτερα το παράπονο ίσως είχα αντεπεξέλθει καλύτεραΔεν έχω βρεθεί μαζί σου ακόμη κ ίσως δεν δικαιούμαι να μιλάω αλλά κ εμείς οι άνδρες καταλαβαίνουμε ποια το κάνει διεκπαιρεωτικα σαν αγγαρεία... μπορεί να ήταν μία κακή ημέρα αλλά ήθελα να επισημάνω από τις εμπειρίες μου ότι φαίνεται αν γίνεται αυτό..ειδικά αν ο άντρας είναι ελάχιστα παρατηρητικος
ενα ζητημα βασικοΝα δεν ανέφερα μόνο αυτό
Το έχω πει χίλιες φορές, υπήρχε θετική διάθεση κ από τις δυο πλευρές, χαμόγελα κουβέντα, σωματική ανταποκριση εκατέρωθεν και ναι το να χύσει ο πελάτης είναι ένα ζήτημα δεν είναι?
Σε ποια άλλα σημεία δηλαδή έπρεπε να διακρίνω ότι το ραντεβού πάει λάθος?
Ο πελάτης μπορεί να μείνει ικανοποιημένος και να ξανα καλέσει την κοπέλα ακόμα και αν δεν χύσει. Μπορεί να είναι και δική του ευθύνη ή όλη δική του αλλά να μείνει ευχαριστημένος εκτός αν είναι πλεονέκτης. Το ότι τελείωσε ο πελάτης δεν σημαίνει ότι όλα πήγαν και καλά. Το τι πήγε στραβά με τον συγκεκριμένο, δεν δύναμαι να γνωρίζω και δεν θα το μάθω και ποτέ και δεν με νοιάζει και να το μάθω κιόλας. Αλλά δεν γίνεται να περνάνε καλά όλοι με όλες. Προχώρα παρακάτω και κοίτα πως θα κάνεις την δουλειά σου το ίδιο καλά και αν μπορείς ακόμα καλύτερα. Όσο το ψάχνεις δεν θα σε βοηθήσει σε κάτι.Να δεν ανέφερα μόνο αυτό
Το έχω πει χίλιες φορές, υπήρχε θετική διάθεση κ από τις δυο πλευρές, χαμόγελα κουβέντα, σωματική ανταποκριση εκατέρωθεν και ναι το να χύσει ο πελάτης είναι ένα ζήτημα δεν είναι?
Σε ποια άλλα σημεία δηλαδή έπρεπε να διακρίνω ότι το ραντεβού πάει λάθος?
Αν τα μαθηματικά δεν βγαίνουν, τι χημείες να λέμε τώρα.ΑΝΤΕ πάλι με τις χημείες......
Ε γι αυτό για το αν μπορώ καλύτερα ασχολούμαιΟ πελάτης μπορεί να μείνει ικανοποιημένος και να ξανα καλέσει την κοπέλα ακόμα και αν δεν χύσει. Μπορεί να είναι και δική του ευθύνη ή όλη δική του αλλά να μείνει ευχαριστημένος εκτός αν είναι πλεονέκτης. Το ότι τελείωσε ο πελάτης δεν σημαίνει ότι όλα πήγαν και καλά. Το τι πήγε στραβά με τον συγκεκριμένο, δεν δύναμαι να γνωρίζω και δεν θα το μάθω και ποτέ και δεν με νοιάζει και να το μάθω κιόλας. Αλλά δεν γίνεται να περνάνε καλά όλοι με όλες. Προχώρα παρακάτω και κοίτα πως θα κάνεις την δουλειά σου το ίδιο καλά και αν μπορείς ακόμα καλύτερα. Όσο το ψάχνεις δεν θα σε βοηθήσει σε κάτι.
Καμία, και δεν αποτελείς εξαίρεση, δεν μπορεί να ικανοποιήσει τους πάντες. Εδώ ψιλικά πουλάει ο άλλος και πάλι έχει πελάτες παραπονούμενους, και εσύ που υποτίθεται έχεις να κάνεις και με το μυαλό του άλλου εκτός από το πουλί του, περιμένεις να γίνεις η τέλεια και να το βρεις να ικανοποιήσεις τους πάντες;Ε γι αυτό για το αν μπορώ καλύτερα ασχολούμαι
Αν δεν ξέρω τι πήγε στραβά πως να μην το επαναλάβω
Ε γι αυτό για το αν μπορώ καλύτερα ασχολούμαι
Αν δεν ξέρω τι πήγε στραβά πως να μην το επαναλάβω
Εμ όχι αυτό δεν είναι κάτι που θα έκανα σε καμία περίπτωση. Σε κανέναν τομέα τ customer service δεν υπάρχει το raw honesty, τώρα αν εσένα σε φτιάχνει κ μ το ζητήσεις οκ να στο κάνωΛοιπον Αννα επανερχομαι στην ερευνα μου, παροτι η κουβεντα εχει ηδη παει αλλου.
Σε καταστασεις σαν την παραπανω, αναρωτιεμαι εαν σου ειναι εφικτο να δημιουργησεις μια διακριτη flavour την εμπειριας που προσφερεις, δλδ να εισαι απολυτα ειλικρινης για το τι βιωνεις και να περιγραψεις στον πελατη αυτα ακριβως που σκεφτεσαι (φαγητο, σχολη, ταινιες κλπ).
Εγω πχ που ειμαι λατρης του raw honesty, θα με εφτιαχνε πολυ περισσοτερο να μου εδειχνες ξεκαθαρα το detach σου, σχολιαζοντας περι μαγειρικης, παρα να ακουω εμψυχωτικα του τυπου ´´αχ, βαχ δωσε πονο´´ και αλλα χαριτωμενα (μηπως ειμαι λιγο ανωμαλος?)
Αυτο ειναι κατι που θα μπορουσες να κανεις ή σου ειναι πιο safe να καθεσαι φρονιμη περιμενοντας την λυτρωση απο την πληξη?
Τωρα με μπερδεψες, δεν το κανεις αλλα αμα ζητηθει το κανεις. Δλδ θα υποδυεσαι raw honesty, αυτο και εαν ειναι παραδοξο!Εμ όχι αυτό δεν είναι κάτι που θα έκανα σε καμία περίπτωση. Σε κανέναν τομέα τ customer service δεν υπάρχει το raw honesty, τώρα αν εσένα σε φτιάχνει κ μ το ζητήσεις οκ να στο κάνω
Επίσης δεν κάνω ποτέ υπερβολικούς θεατρινισμούς σε βογγητα κλπ. Ούτε προσποιούμαι οργασμό εκτός αν δω ότι είναι πολύ πολύ σημαντική για τον παρτενέρ να με τελειώσει αλλά χωρίς καμία ελπίδα να το κάνει όντως
Δεν θα το έκανα με δική μ βούλησηΤωρα με μπερδεψες, δεν το κανεις αλλα αμα ζητηθει το κανεις. Δλδ θα υποδυεσαι raw honesty, αυτο και εαν ειναι παραδοξο!
ok, οταν συναντηθουμε θα το παμε free style και οπου παει
Fair enoughΔεν θα το έκανα με δική μ βούληση
Θα δημιουργούσε ένα πολύ περίεργο κωμικο κ άβολο κλίμα κατ εμε
Και ήταν τελικά τόσο απλό....Να ορίστε κάτι να αλλάξει λίγο το κλίμα