tasos.p
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 2.213
- Πόντοι
- 496
αλλαξες τα μαλλια σου και αδυνατησες απο τοτε που σε ειδα βλεπω...ωραια ησουν και παραμενεις μη με παρεξηγησεις!!!!Να ορίστε κάτι να αλλάξει λίγο το κλίμα
αλλαξες τα μαλλια σου και αδυνατησες απο τοτε που σε ειδα βλεπω...ωραια ησουν και παραμενεις μη με παρεξηγησεις!!!!Να ορίστε κάτι να αλλάξει λίγο το κλίμα
Να ορίστε κάτι να αλλάξει λίγο το κλίμα
Όλοι έχουμε κακές μέρες θεωρώ αλλά αν με ρωτάς είναι πολύ πιο υγιές να υπάρχει κ καμία αρνητική σε εισαγωγικά κριτικήΕγώ δεν το αισθάνθηκα αυτό κ δεν ήταν έτσι στο μυαλό μ, τι αυτό λέω ότι αν μ είχε επικοινωνηθει καλύτερα το παράπονο ίσως είχα αντεπεξέλθει καλύτερα
Τι να πω οκ μωρέ πολύ το αναλύσαμε
Ήμουν κατευθείαν από δουλειά είχα κολλήσει στην κίνηση, ίσως εξέπεμπα.καποια αρνητικοτητα χωρίς να το θέλω
πιθανοτατα να μην ειχε μια κακη ημερα γενικα,αλλα ενα κακο ραντεβου.Όλοι έχουμε κακές μέρες θεωρώ αλλά αν με ρωτάς είναι πολύ πιο υγιές να υπάρχει κ καμία αρνητική σε εισαγωγικά κριτική
Με αυτά τα νύχια, είναι θέμα χρόνου να τρυπησεις κανένα αρχιδι... Κάνε τουλάχιστον κανένα ασφαλιστιριο συμβόλαιο επαγγελματικής ευθύνης να μην έχεις τρεχάματα.Να ορίστε κάτι να αλλάξει λίγο το κλίμα
Μπα κάνουν ωραία χαδακιαΜε αυτά τα νύχια, είναι θέμα χρόνου να τρυπησεις κανένα αρχιδι... Κάνε τουλάχιστον κανένα ασφαλιστιριο συμβόλαιο επαγγελματικής ευθύνης να μην έχεις τρεχάματα.
Απο τα καλύτερα footjobΜπα κάνουν ωραία χαδακια
θα στα κοψω ειπαΜπα κάνουν ωραία χαδακια
Can't wait to try! Specially with those legs!Απο τα καλύτερα footjob
Αυτά είναι τα σωστά επιχειρήματα!Να ορίστε κάτι να αλλάξει λίγο το κλίμα
Πολυ σωστό αυτό...Είναι λίγο άρρωστο να θέλεις να πείσεις μι κοπέλα να κάνει κάτι στο σώμα της π σ λέει σε όλους τους τόνους ότι της είναι δυσάρεστο έως κ απεχθές
Ακόμα κ αν κάποια πειστεί επειδή έχει πχ πιο μεγάλη ανάγκη τα χρήματα από ότι εγώ, πως θα απολαύσεις την πράξη αυτή ξέροντας πως η ίδια ΔΕΝ θέλει
Έχουμε κ οι λεπτές τη χάρη μαςΑυτά είναι τα σωστά επιχειρήματα!
Πάντως εγώ στο ραντεβού μας θα ερχόμουν με πίτσες και μακαρονάδες μπας και βάλεις κανά κιλό πάνω σου!
Εισαι ultra αδυνατη. Ελα πες την αληθεια,τρως ανα τρεις μερες γιατι καμια φορα το ξεχνας?Να ορίστε κάτι να αλλάξει λίγο το κλίμα
Και χάρες έχεις και χαρές μας δίνεις,Έχουμε κ οι λεπτές τη χάρη μας
ΜπορεειιΕισαι ultra αδυνατη. Ελα πες την αληθεια,τρως ανα τρεις μερες γιατι καμια φορα το ξεχνας?
Μας έφτιαξες...Να ορίστε κάτι να αλλάξει λίγο το κλίμα