rsotos7
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2022
- Κριτικές
- 24
- Like
- 6.980
- Πόντοι
- 3.446
Περιμενει την οικονομικη ενισχυση απο το σχεδιο Μαρσαλ μαλλον
Περιμενει την οικονομικη ενισχυση απο το σχεδιο Μαρσαλ μαλλον
Γινεται και πιο ξεκαθαρο το market positioningΈχουμε κ οι λεπτές τη χάρη μας
Έχουμε κ οι λεπτές τη χάρη μας
48 νομίζωΣίγουρα έχεις τη χάρη σου.
Αν επιτρέπεται πόσα κιλά είσαι ?
επειδη το παρατηρησα και εγω, 1,70 / 48 κιλα εισαι παρα πολυ αδυνατη... προς σκινυ.48 νομίζω
Το κλίμα άλλαξε, είναι σαν να μπαίνει η Άνοιξη !!Να ορίστε κάτι να αλλάξει λίγο το κλίμα
Δεν θυμάμαι για να είμαι ειλικρινής συγγνώμηεπειδη το παρατηρησα και εγω, 1,70 / 48 κιλα εισαι παρα πολυ αδυνατη... προς σκινυ.
φαινεται και στο σουτιεν σου που ειναι στον αερα, αν προσεξεις.
θες ενα 10ακιλο πανω σιγουρα, για να δεσεις.
στις πρωτες σου φωτος, ησουν αλλιως... με το μαυρο μινι φορεματακι αν θυμασαι.
στις φωτος του μπανιου, ποσα κιλα ησουν btw ?
Ισχυει...Είναι φανταστική όπως και να είναι
Ναι κάτι τέτοιο
Αυτό αδερφέ δεν είναι δικό σου πρόβλημα!!! Είναι του site!!! Δεν αντιλαμβάνομαι το σκεπτικό σου. Η κοπέλα είναι ανοιχτό βιβλίο όσο αφορά στις υπηρεσίες της, στην εμφάνιση κλπ όπως προκύπτει από τη συμμετοχή της στο forum. Δε νομίζω να περιμένει κάποιος το Μ.Ο για να αποφάσισει συνάντηση ή όχι. Επίσης εφ'όσον η ίδια ζήτησε να ανοιχτεί καρτέλα, γνωρίζει πολύ καλά τους όρους και τους αποδέχεται.Υ.γ δε γράφω κριτική γιατί έχω λίγες και θα της ρίξω τον μέσο ορο
Παίδες και Αννα...(*για να ΜΗΝ 'τρελαθουμε' κιολας) για οποιον αναρωτηθηκε ΑΝ θα ντρεπομουν να πω πως περασα σουπερ μαλλον ΔΕΝ εχει δει ολες τις κριτικες μου...Προφανως και θα εγραφα : Σουπερ απο εμφανιση και στο κρεβατι δυναμιτης ΑΝ οντως μου χε αφησει κατι αξιομνημονευτο στο σεξ ...το οποιο φανταζομαι κι υπολοιποι ειν κ το 90% μαζι με την εμφανιση ...για το οποιο ΚΑΙ πληρωνουμε....Εγω συγνωμη αλλα επειδη μενω κ αρκετα βορεια ΔΕΝ θα την εβαζα στις VFM . .. συναντησεις ! Καλο γαματε διοτι χανομαστε ως είδοςΝαι λίγοι το παραδέχονται και συνήθως επιλέγουν να το κρατήσουν για τον εαυτό τους.
Αυτοί είναι οι όροι του παιχνιδιού και από όσο κατάλαβα η ίδια η κοπέλα τους αποδέχεται και συμμετέχει με χαρά!!!Δε καταλαβαίνω τι λες.τι φάουλ έκανα...
Δλδ δεν είναι κρίμα να μπουν 7αρια σε κάποια που θα θελα να βάλω 9 ή 10?
Αυτοί είναι οι όροι του παιχνιδιού και από όσο κατάλαβα η ίδια η κοπέλα τους αποδέχεται και συμμετέχει με χαρά!!!
Σκοπός μας εδώ μέσα είναι να ενημερώνονται έγκυρα οι πελάτες, όχι να μην στενοχωριούνται τα κορίτσια!!!Κάτι που αποκλείεται αφού θετικά θα γράψεις!!! Κάπου πήραμε λάθος δρόμο!!!
...να γραψεις την κριτικη σου στην καρτελα της κοπελας και ας βαλεις ως νεος τα 7αρια που σου επιτρεπει. Στην επομενη συναντηση σου με την Αννα θα ξανανεβασεις κριτικη που πλεον εχει "ξεκλειδωσει" τα δεκαρια σου κ θα μπορεσεις να την αξιολογησεις οπως θελεις εσυΔε καταλαβαίνω τι λες.τι φάουλ έκανα...
Δλδ δεν είναι κρίμα να μπουν 7αρια σε κάποια που θα θελα να βάλω 9 ή 10?