Πολυχρόνης
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2019
- Κριτικές
- 43
- Like
- 4.560
- Πόντοι
- 5.646
Υπάρχει κάποια πρόσφατη αγγελία της κοπέλας; Ευχαριστώ.
την έχει στο προφίλ της
Σύνδεση
www.bourdela.com
Υπάρχει κάποια πρόσφατη αγγελία της κοπέλας; Ευχαριστώ.
αντε κανε ραντεβου να χαρει το κοριτσι με τουσ μικροψωληδεσ εδω μεσα
.......Κοίτα η αλήθεια είναι πως το προτιμώ, είμαι κάπως στενή
Αιαιι μουνάκι ΑννούλαΑγόρια ηρεμία παρακαλώ! Με όσους μιλάω το γνώριζαν ήδη πως θα έλειπα για κανένα μήνα κ στο βαιμπερ κρατάω επικοινωνίας με πολλούς! Από τέλος τ μήνα θα έχω επιστρέψει
Όλοι δικαιούμαστε διακοπές νομίζω
Να περνάτε όλοι όμορφα μέχρι τότε κ να χαρείτε το καλοκαίρι σας όπως το επιθυμείτε!
Τώρα σχόλια ότι δεν σας έχω σε υπόληψη επειδή δεν μπαίνω εδώ να δώσω το παρόν τα αφήνω ασχολιαστα
Το κατά πόσο σέβομαι η δεν σέβομαι ας το πουν όσοι μ έχουν συναντήσει η έστω έχουμε συνομιλήσει!
Φιλια σε όλους
Ευχαριστώ.
Αννουλα καλησπερα μηπως αυτον τον καιρο που λειπεις ανεβηκες στην πατριδα γτ νομιζω καπου σε πηρε το ματι μου!!!!Αγόρια ηρεμία παρακαλώ! Με όσους μιλάω το γνώριζαν ήδη πως θα έλειπα για κανένα μήνα κ στο βαιμπερ κρατάω επικοινωνίας με πολλούς! Από τέλος τ μήνα θα έχω επιστρέψει
Να περνάτε όλοι όμορφα μέχρι τότε κ να χαρείτε το καλοκαίρι σας όπως το επιθυμείτε!
Τώρα σχόλια ότι δεν σας έχω σε υπόληψη επειδή δεν μπαίνω εδώ να δώσω το παρόν τα αφήνω ασχολιαστα
Το κατά πόσο σέβομαι η δεν σέβομαι ας το πουν όσοι μ έχουν συναντήσει η έστω έχουμε συνομιλήσει!
Φιλια σε όλους
...πμ ρε μαγκα, πμ! Πρεπει να μαθουμε ολοι απο που ειναι και απο που κραταει?!?!?!Αννουλα καλησπερα μηπως αυτον τον καιρο που λειπεις ανεβηκες στην πατριδα γτ νομιζω καπου σε πηρε το ματι μου!!!!
Δεν μπορω ν σ πω ...χωρις την συγκαταθεση της ιδιας!!!!...πμ ρε μαγκα, πμ! Πρεπει να μαθουμε ολοι απο που ειναι και απο που κραταει?!?!?!
...παμε αλλη μια! Με πμ να ρωτησεις την κοπελα αυτο που θες! Δεν χρειαζεται φορα παρτιδα στο νημα να ρωτας για να μαθουμε ολοι που ηταν ή απο που ειναι!!!Δεν μπορω ν σ πω ...χωρις την συγκαταθεση της ιδιας!!!!
Γιατι ειπα απο που ειναι?Μια ερωτηση εκανα χωρις να πω κατι παραπανω...!!!...παμε αλλη μια! Με πμ να ρωτησεις την κοπελα αυτο που θες! Δεν χρειαζεται φορα παρτιδα στο νημα να ρωτας για να μαθουμε ολοι που ηταν ή απο που ειναι!!!
...το'χουμε?
....εεεεεε χαϊ τωρα! Μεγαλο παιδι εισαι, ξερεις πως πανε αυτα! Τεσπα, ληξιςΓιατι ειπα απο που ειναι?Μια ερωτηση εκανα χωρις να πω κατι παραπανω...!!!
Καλές διακοπες!!!Αγόρια ηρεμία παρακαλώ! Με όσους μιλάω το γνώριζαν ήδη πως θα έλειπα για κανένα μήνα κ στο βαιμπερ κρατάω επικοινωνίας με πολλούς! Από τέλος τ μήνα θα έχω επιστρέψει
Φιλια σε όλους
Εχει υποθει η ευρητερη περιοχη απο οπου ειναι και οχι απο εμενα.... αμα ψαξεις στην αρχη του νηματος θα δεις.......εεεεεε χαϊ τωρα! Μεγαλο παιδι εισαι, ξερεις πως πανε αυτα! Τεσπα, ληξις
Αγόρια καλημέρα από σήμερα είμαι πάλι μαζί σας. Για σήμερα έχω διαθέσιμες τις ώρες 20:00-23:00
Όποιος είναι σίγουρος ότι μπορεί κ θέλει κάποια από αυτές τις ώρες να μ στείλει άμεσα βαιμπερ να κανονίσουμε. Άντε καλώς σας βρήκα πάλι
Αλλά του είπες αλλά κατάλαβε...παμε αλλη μια! Με πμ να ρωτησεις την κοπελα αυτο που θες! Δεν χρειαζεται φορα παρτιδα στο νημα να ρωτας για να μαθουμε ολοι που ηταν ή απο που ειναι!!!
...το'χουμε?
Καλημέρα πατρίδα...Αγόρια καλημέρα από σήμερα είμαι πάλι μαζί σας. Για σήμερα έχω διαθέσιμες τις ώρες 20:00-23:00
Όποιος είναι σίγουρος ότι μπορεί κ θέλει κάποια από αυτές τις ώρες να μ στείλει άμεσα βαιμπερ να κανονίσουμε. Άντε καλώς σας βρήκα πάλι
Καλώς την!Αγόρια καλημέρα από σήμερα είμαι πάλι μαζί σας. Για σήμερα έχω διαθέσιμες τις ώρες 20:00-23:00
Καλώς ήρθες ΑννούλαςΑγόρια καλημέρα από σήμερα είμαι πάλι μαζί σας. Για σήμερα έχω διαθέσιμες τις ώρες 20:00-23:00