Halandri86
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2022
- Like
- 10
- Πόντοι
- 0
Θα αργήσει να εμφανιστεί αφού είναι σε σχέση... Ας το σεβαστούμε...
Τι σχεση φιλε; θα φανε τα λεφτουδακια που τους ακουμπισαμε ,και μολις τελεψουνε θα γυριση να τρυγηση. Το οτι δεν εμφανιζεται στο σαιτ να ενημερωση καταλαβαινεις σε τι υποληψη μας εχει.Θα αργήσει να εμφανιστεί αφού είναι σε σχέση... Ας το σεβαστούμε...
Πάρα πολύ σωστός. Εγώ πάντως δεν καταλαβαίνω τους τύπους που κάνουν "σχέση" με κοπέλες του χώρου. Πώς κάνεις ανέχεται να πηδάει ο καθένας την κοπέλα του με όλους τους πιθανούς τρόπους κάθε μέρα και να λέει μετά ότι είναι σε σχέση.Σε μία σχέση υπάρχει σεξουαλική και συναισθηματική αποκλειστικότητα , αλλιώς δεν είναι σχέση.Τι σχεση φιλε; θα φανε τα λεφτουδακια που τους ακουμπισαμε ,και μολις τελεψουνε θα γυριση να τρυγηση. Το οτι δεν εμφανιζεται στο σαιτ να ενημερωση καταλαβαινεις σε τι υποληψη μας εχει.
Αλλες σαν ποιες...σαν την αννα??Αυτά συμβαίνουν.....για αυτό υπάρχουν και άλλες κορασίδες να κάνουμε επιλογές....εάν ξανά έρθει από Σεπτέμβρη τα συζητάμε πάλι
Άλλες γενικά τόσες υπάρχουν ...εάν η κορασίδα κάνει διακοπές η δεν ξαναγυρίσει...υπάρχουν πολλές επιλογές...η κάθε μία ξεχωριστήΑλλες σαν ποιες...σαν την αννα??
Επειδη δεν ξερω καμια στο στυλ της αννας στειλε ινμποξ κανενα ονομα!!! Στο στυλ και στην ηλικια της Αννας ετσι?Άλλες γενικά τόσες υπάρχουν ...εάν η κορασίδα κάνει διακοπές η δεν ξαναγυρίσει...υπάρχουν πολλές επιλογές...η κάθε μία ξεχωριστή
Εάν θες τόσο κοντά στο στυλ της Άννας περίμενε να γυρίσει....εάν ψάχνεις γενικά ωραία γυναίκα με καλές υπηρεσίες υπάρχουνΕπειδη δεν ξερω καμια στο στυλ της αννας στειλε ινμποξ κανενα ονομα!!! Στο στυλ και στην ηλικια της Αννας ετσι?
Και να γυρισει δεν θα την βρω...αν ξερεις κατι στειλε σε παρακαλω...!!!!Εάν θες τόσο κοντά στο στυλ της Άννας περίμενε να γυρίσει....εάν ψάχνεις γενικά ωραία γυναίκα με καλές υπηρεσίες υπάρχουν
Όχι δεν ξέρω και ούτε μπορώ να πάρω στο λαιμό μου κάποιον άλλον...μιλάμε για λεφτά εδώ.... κάποια που μπορεί να μου αρέσει πολύ εμένα ...εσένα μπορεί να σου είναι αδιάφορη .... καλύτερα δεν κριτικές από διάφορες κορασίδες που παίζουν πολύ τον τελευταίο καιρό....Και να γυρισει δεν θα την βρω...αν ξερεις κατι στειλε σε παρακαλω...!!!!
Ρε αδερφε απλα ονοματα θελω να μου πεις...τπτ αλλο δεν υσχιουν αυτα που λες!!!!!Όχι δεν ξέρω και ούτε μπορώ να πάρω στο λαιμό μου κάποιον άλλον...μιλάμε για λεφτά εδώ.... κάποια που μπορεί να μου αρέσει πολύ εμένα ...εσένα μπορεί να σου είναι αδιάφορη .... καλύτερα δεν κριτικές από διάφορες κορασίδες που παίζουν πολύ τον τελευταίο καιρό....
Δεν έχω σκοπό να πω ονόματα από άλλες κορασίδες σε νήμα που μιλά για άλλη κοπέλα ....ότι είπα ποιο πάνω η κάθε μία διαφορετική σαν την Άννα αυτοωτοωστυλ όχι δεν ξέρω ...και γιατί να ξέρω όπως θα δεις εγώ ούτε μια κριτική δεν έχω ...Ρε αδερφε απλα ονοματα θελω να μου πεις...τπτ αλλο δεν υσχιουν αυτα που λες!!!!!
Εννοείται αυτό τυπάρα μου!!! Το ξαναείπα πως το κορίτσι είχε ξηγηθεί!!! Για περιορισμένες εμφανίσεις!!!...ρε μαγκες μη σπαμαρετε το νημα και μην κανετε υποθεσεις κ εικασιες! Κανεις μας δν εχει το δικαιωμα κριτικης της ζωης κανενος, και κανενος μας δν πεφτει λογος. Οταν θελει θα επιστρεψει, αλλωστε συμβολαιο δν υπεγραψε με κανεναν μας!
εδω που τα λεμε ετσι που εχουν φτασει τα πραγματα και με φυσιολογικη γυναικα να εχεις σχεση η σεξουαλικη αποκλειστικοτητα δεν ειναι σιγουρη -)Πάρα πολύ σωστός. Εγώ πάντως δεν καταλαβαίνω τους τύπους που κάνουν "σχέση" με κοπέλες του χώρου. Πώς κάνεις ανέχεται να πηδάει ο καθένας την κοπέλα του με όλους τους πιθανούς τρόπους κάθε μέρα και να λέει μετά ότι είναι σε σχέση.Σε μία σχέση υπάρχει σεξουαλική και συναισθηματική αποκλειστικότητα , αλλιώς δεν είναι σχέση.
Πολύ επικίνδυνοι καιροί.Θα έλεγα μέχρι να βρεθεί μία κοπέλα υψηλής ποιότητας, όλες να της αντιμετωπίζει κανείς με μία επιφύλαξη στο πίσω μέρος του μυαλού.εδω που τα λεμε ετσι που εχουν φτασει τα πραγματα και με φυσιολογικη γυναικα να εχεις σχεση η σεξουαλικη αποκλειστικοτητα δεν ειναι σιγουρη -)