Odin_
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 34
- Like
- 29.156
- Πόντοι
- 11.146
...duo?Ειναι τα τυχερα της κουμπαριας αυτα. Δεν γινοτανε να με αφησεις στην απεξω εχουμε δωσει τα χερια.
...duo?Ειναι τα τυχερα της κουμπαριας αυτα. Δεν γινοτανε να με αφησεις στην απεξω εχουμε δωσει τα χερια.
...να βαλεις κ το ταξι μεσαοχι φιλε ποτε,και ειπαμε ε 70 ευρω το 6ωρο.
Σε ολα ειναι απιθανη εγω δεν βρηκα κατι κακο πανω της...Και πανω απο ολα ειναι καλο παιδι...!!!Από ότι φαίνεται είστε τυχεροί γενικά ... είναι απίθανη
βανγκελα τελικα εβαλες γκολ η' ακομα παιζεις παγκο ?Από ότι φαίνεται είστε τυχεροί γενικά ... είναι απίθανη
Και έχω που έχω στείλει δεν έχει αναγνωστεί το μήνυμαΠολύ πιθανόν να λείπει,γιατί ούτε στο vaiber τη βρίσκω
...οπως ολοι μας, αν ειχαμε την τυχη κ την δυνατοτητα!Ναι γιατί τον υπόλοιπο καιρό ήταν συνεχώς εδώ ....αφού έφευγε.... συνεχώς σιγά μην κάτσει καλοκαίρι εδώ ....
Μην ξεχνάς ότι όλα είναι θέμα χρημάτων....αυτή την δυνατότητα την δώσαμε εμείς ... Χάχαχα...οπως ολοι μας, αν ειχαμε την τυχη κ την δυνατοτητα!
...οχι παντα! Μπορεις να περασεις κ με λιγα ομορφα! Αλλωστε μην ξεχνας οτι οι απολαυσεις ειναι στα μικρα, απλα πραγματα!Μην ξεχνάς ότι όλα είναι θέμα χρημάτων....αυτή την δυνατότητα την δώσαμε εμείς ... Χάχαχα
Σε μια μικρή ζουμερη ροζ τρύπα ....ναι έχεις δίκιο...οχι παντα! Μπορεις να περασεις κ με λιγα ομορφα! Αλλωστε μην ξεχνας οτι οι απολαυσεις ειναι στα μικρα, απλα πραγματα!
Ναι, είναι κορίτσι για γάμοΣε ολα ειναι απιθανη εγω δεν βρηκα κατι κακο πανω της...Και πανω απο ολα ειναι καλο παιδι...!!!